Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bandus
üzenetére
Mondjuk amikor fizetni kell érte, az fáj, bár cserébe amikor veszel egy újat szerződésmódosítással, akkor még mindig meglepően jó áron megy el a régi, én pl a régi telefon, és az új előfizetéshez kappott ajándék tablet eladása után 50 EUR-t fizettem rá, pedig elég aprócska csomagom van, itteni viszonylatban alacsony havidíjjal. Arról nem is beszélve, hogy nyilván nem kell évente cserélgetni, amikor jön egy új modell, én i4-ről váltottam 5s-re, és nem hiszem, hogy rá tudna jelenleg beszélni bárki is a 6-osra az elkövetkező 1,5-2 éven belül, szóval visszatérünk a kérdésre valamikor 2016 Q2-ben, amikor lejár megint a szerződésem.
Kukac: A legnagyobb bajom az volt a nexus-szal, mint Blekinek, ha hozzá sem nyúltam, akkor is rohamtempóban merült az akksi. Ha manuálisan lelőttem mindent (net, gps, bt, anyámkínja, csak a gsm maradt), akkor tudott elfogadható (1 nap...
) üzemidőt produkálni, de ezzel meg ne nekem kelljen már foglalkoznom.p
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) üzemidőt produkálni, de ezzel meg ne nekem kelljen már foglalkoznom.