Hirdetés
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
-
Kazimír
őstag
Hány perces egy menet? Fogadásokat lehet még kötni?

-
(Kolombusz)
veterán
Nem tudjátok, hogy ehhez hasonló mixeket honnan lehet beszerezni? Nagyobb magyar torrent oldalakon néztem, de nem találtam.
Ezek pedig finoman szólva sem túl élvezhető minőségűek.
-
hoffman_
nagyúr
Tengnap tettem egy kijelentést,miszerint nyomon fogom követni eme topic sorsát és alkalmanként beszállni,mivel nagyon elnyerte a tetszésem
De ez jóformán lehetetlen,nemrég jöttem suliból és az utolsó 1xx hozzászólás röpke 12-14óra keletkezett,amennyit aludtam meg suliban voltam...A kötelező az egész éves kötelezőim összeadva sem jelentenek ennyi írott anyagot 
-
Bash
őstag
Hol voltál te akkor, amikor mi az OFF TOPIC 3-ban fárasztottuk egymást?
-
tbs
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
1:

2.
és early adopterként is élvezhető.Nabazz... Jubal Early... Meg kell néznem este ismét a HD verziót. (Barnakuty ->
) -
Racecam
nagyúr
Szerintem nyithatunk róla vitát, legalább pörög a topic.

Az egy értelmes megoldás lenne, ha mindegy kitől származik egy jó bemondás az adott OT-n belül, vagy utalás a legtöbbet tárgyalt témára (sex, kaja kilőve
) akkor esetleg azt lehetne javasolni alcímnek. Végül a modik döntenek, de az ő esetleges javaslatuk nem élvezne előnyt. és persze az alcímnek valami elgondolkodtató dolognak is kellene lennie, nem csak egy egyszerű dolognak.
(Mondjuk a pin@ is eléggé elgondolkodtató, mégsem javasolnám...
) -
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
KEll? Azt akarod, hogy mégjobban elguruljak?
-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Én most inkább Ági ajkaira fogok rácuppanni. Illetve ~5 óra múlva. Nekem az lesz elég

-
Racecam
nagyúr
Ezt újra beteszem, mert elsikkad...
"Erről eszembe jutott egy mondás...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként én nem lennék ellene, de először azt kellene eldönteni, hogy belemenjünk-e ebbe az alcímadós utcába, mert egyrészt erről szólna a topic nagyrésze, másrészt mindig lennének elégedetlenek, ne adj Isten sértődöttek.
Másrészt, ha igen, akkor hogyan döntjük el, hogy melyik a jó, népszavazással?
"I_Am: Jól van, ne morogj, igazad van.
(De mit csináljak, ha nem tetszett...
) -
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
No ez még nem volt.
Próba cseresznye.Valahonnét tápot kell szereznem.
tbs: Hm, párszor.
De nincs csere tápom
Nincs pcios csodakártya amit be tudnék rakni az agp helyére.
Egyedül egy régebbi 9200as radeon van.Hm mit is kell bekapni? Ja a yeti féle rétest.
-
Racecam
nagyúr
Miért, csak Neked lehet alcímet osztogatni?

PazsitZ: Erről eszembe jutott egy mondás...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként én nem lennék ellene, de először azt kellene eldönteni, hogy belemenjünk-e ebbe az alcímadós utcába, mert egyrészt erről szólna a topic nagyrésze, másrészt mindig lennének elégedetlenek, ne adj Isten sértődöttek.
Másrészt, ha igen, akkor hogyan döntjük el, hogy melyik a jó, népszavazással?
-
I_Am
veterán
Miért kapott új alcímet a totyik?
Miért nem volt jó a milyen nap van ma?
szerk: Jetixke
30 Ft/szó az átlagos ár, információim szerint.
-
7
addikt
Kérdés: van egy lap, aminek le kellene fordítanom a tartalmát pénzért. Marha kevés az anyag, alig 1000 szó. Ezért kb. mennyi a reális összeg, amit elkérhetnék?

-
ngabor2
nagyúr
a jóféle kisüsti főzésében már nincs kémia és vegyészet. legfeljebb vegyészmérnökség. ha kémia is kerül bele, az már nem lehet jóféle. holnap egy jóféle diazotálás - redukció párost fogok csinálni. aztán jönnek az egyre szebb anyagok
végre nem csak kromatográfia. bár azzal sincs különösebb bajom.tbc: lefele nem lehet degradálni. és különben is, a szakállas emberek csak jók lehetnek. és mivel a legfrissebb rólam készült képen te is rajta vagy... ezért az is kikerült félig a nyilvánosság elé, így jártál.
-
Pacák
senior tag
Tudom, hogy hardcore user vagy. Hardcore usereknél is van olyan hiba, amire nem is gondolt még, de más igen.
Mondjuk az AGP -s csoda kificcen, valami alap pci beugrik helyette és úgy install.
(Ugyan az win98 volt, de a gf4 szériával csak úgy kúszott fel a gépre, ha parancssorból a setup.exe helyett a setupcor.exe -vel indult az install, különben fekete képernyő és kakukk.)Megpróbálnék a helyedben egy hologrammos eredeti CD -vel dolgozni, ha van rá lehetőség.
Tudom, hogy campuson le lehet szedni az ISO -t és fel lehet írni és az is legális, de hátha ez a baj.Ha nem használsz soros/párhuzamos portot, akkor bios -ban letilthatod.
U.i.: ez az első alkalom, hogy ennyire összeszedetten látom a próbálkozásaidat.

-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
venember83
üzenetére
már nincs is jókedvem.... eddigse volt... félek

-
venember83
nagyúr
Szokásos okosságom: próba más (biztosan jó) táppal?
VoDa: Javaslom inkább örülj a plusz 5 pontnak s ne mérgelődj, túl korán kezded, lesz még elég időd mérgelődni. Semmin sem fog változtatni, ugyanakkor ideges leszel tőle s esetleg még jó kedved is elillan a nagy idegeskedésben.

-
VoDaFoNe
aktív tag
miért olyan nehéz elhinni hogy tényleg 10 éve Taekwon-do -zom.. ezért a plusz 5 pontért a versenyeredményeimért kell vinnem Oklevelet (mert beírtam a versenyeredményeimet) és sport tevékenységet igazoló lapot.. Nem elég hogy kutassam át a méteres oklevél-emléklap kupacot de hogy még vigyek is... ha összegyűrődik....

-
Kazimír
őstag
A balszélen a kis nyilacskák segítenek, ha még több részletre vágysz, akkor ezen belül kattints a vonat számára. Ez utóbbi felugró ablak sajnos még nem működik minden esetben megfelelően (úgy vettem észre)

___________________________________________Rétest ebédeltem! Hmmmmm........

-
-
tildy
nagyúr
Leírtam már, de semmi probléma legyne inkább egyben :
-volt tbs PATA vinyójával is próbálva telepítés hol fel ment rá hol nem, fagyást hasonlóan produkálta mint satás vinyóval
-volt 3 wininstall cdvel próbálva, ebből kettőt tbs frissen írt. Valamikor továbbmegy az install windows képnél, van amikor nem.
-A kondik meg már megszakértve tbs által is , és általam is.
-Memtest két napig futott
-wines fagyás után win induláskor fekete képernyő
-ami biztos, az alaplapi elem a végét járja
-volt már nvidia ide driverrel próbálva, de anélkül is -> egy idő után fagyott
-összes felesleges kártya kivéve
-próbálgatva 1-1 db rammal
-ubuntu még nem fagyott.
Kiváncsi vagyok mikor tudtok valami újat is mondani

Hardcore user vagyok, nem valami butauser jeányka, aki ma lát először gépet.
-
RexpecT
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nem az akart lenni
.
Inkább menj el a fodrászhoz
.Mod:
30 nap és 600 napos leszek
. -
RexpecT
addikt
Üdv a Ph! népnek!
-
Pacák
senior tag
Jójójó, csak kérdeztem.

A vga -ban biztos voltam, hogy új, a többit a fene se tudta.

Egyébként kérdeztem már, hogy van -e a bios -ban valami sata legacy ata opció?
Erről a legtöbb win azt hiszi, hogy ata eszközzel van dolga.A win telepítő lemez nem karcos/ujjnyomos? Tegnap egy gyári Kisvakond lemeztől dobott egy hátast a power DVD, mert gyermekünk ujjnyomai mindent elfedtek tajta.

-
Bubu79
addikt
Némi optikai gyönyört tud okozni a dolog időnként: az egyik kolléga, aki rendszerint MÁV-val jár melózni, sztrájk idején autóval kénytelen dolgozni jönni - egy szép állapotú Toyota Celica-ja van
Meg szoktam csodálni olyankor a gépet 
mediddlo: a kondi csak egy tipp volt - nem tudtam mit néztek és mit nem, mielőtt a csere mellett döntött volna Tildy

-
-
7
addikt
Jé, megújult a zelvira!

Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Battlefield 6
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Csak azt hogy közel lehetetlen. A kettő nem ugyanaz

)