Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
Anyám mi van itt, ekkora vihar...
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
AMD Power
titán
Nekem ezt fontos lenne tudni. Nem akarok én is egy téglát a fejemre.
-
BlacKSouL
addikt
Most meg olyan napsütés kerekedett, hogy csak na..ki érti ezt?
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
TexT-BoY
addikt
válasz AMD Power #1487 üzenetére
Remélem hogy nem, most is kelett volna mennem , de az este az nagyon fontos, kezdődik a kocsmaszezon töltögetik az osztálytársak meg a abrátok a 18.at. Ma van az első ilyen 18. szülinapi buli, ott a helyem. De ehez be kell jutnom pestre.
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
AMD Power
titán
Nálunk 3 nagy vagy 15m-s fa bánta a szelet. És ez még csak az amit a 3-ik emeletről látok.
[ Szerkesztve ]
-
bnss
veterán
Szebb napot, mint amilyen errefelé van. Kezdtem megunni az esőt, meg a szelet.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
AMD Power
titán
Lesz még ilyen vihar BP-n? Mert nekem be kéne mennem a városba.
-
Bubu79
addikt
válasz csapos2 #1482 üzenetére
Kegyetlen vagy - ritkán szólsz, de akkor jobbára padlót fogok
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
Remélem mosolyogtál, míg fényképeztek
Viccet félretéve Budapesttől cirka 100km-re délre, a dunántúlon siet a levegő nem kicsit, időközönként eső is veri az ablakot - egyelőre még nem látni katasztrófaturistákat sehol, talán még nem okozott nagyobb gubancot.
Alighanem a vihar szélét csíptük meg eleddig
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
BlacKSouL
addikt
válasz (Kolombusz) #1471 üzenetére
Most lenéztem, és a két ház közti kis útra kifújta a nagy műanyag konténerkukát a sarokból. Az meg most kb félig lehet, és nem 5 kiló.. A felhők is igencsak sietősre vették a figurát.
Kasza: a rakat, az attól függ mit raksz meg. Pl egy rakat széna egy szekéren az egy telerakott szekérnyi széna. De majd a nyelvészek megmondják a tutit.[ Szerkesztve ]
-
Kasza08
őstag
Ismerősömékkel forgatott a Fókusz, és azt kérdezték meg tőlük, hogy mennyi egy
rakat.
A tucatot tudom, hogy 12, de a rakatról fogalmam sincs.
Mennyi lehet? -
nike_
addikt
Fúj, ez a melegített mekis sajtburger nagyon szar. Nem maga az egész, hanem van benne egy ilyen piros valami (ketchup? ) annak így utólag k*rva szar íze van.
-
bandus
veterán
akkor pestre ért, oroszlányon már átvonult
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Winner_hun
titán
-
tildy
nagyúr
Aki teheti tartózkodjon zárt helyen, ne menjen iskolába.
Mondja itt párom., olvasva épp az indexet
No de én sehol nem látok benne iskolára utaló nyomokat
Nomindegy , szép kis út lesz, szerencsére a föld alatt nem fúj a szél"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
BlacKSouL
addikt
Bazmegdedurva volt!! Ilyet én még nem láttam, biztos mert nem alfődi gyerök vagyok, de 5 perce a csendes csepergélő esőben, rezzenéstelen levegőben egyszercsak hallok valami morajlást ahogy egyre erősödik. Felállok a gép mellől, elhajtom a függönyt, csak erősödik. Nem dörög, nem villámlik, csak morajlik. Egyszercsak mint egy függőleges fal, esküszöm szemmel láthatóan végigrohant a városon valami, de eszméletlen durván, és váratlanul, és olyan lendülettel, hogy éreztem ahogy a 64 lakásos 8 emeletes ház megmozdul alattam. Rögtön utána megtelt mindenfélével a levegő, lábtörlők, zacskók, kukatetők, virágcserepek, faágak, meg minden ami 10 kilónál könnyebb, és totál vízszintesen utaztak a levegőben. A környéken lévő összes ház ablaka 4-5 centis kitéréssel mozgott, a két ház közti nyírfa kb 30°-ban kilengett, azt vártam mikor figyel be a 4.-en valamelyik lakásba. Komolyan mondom, mint valami thrillerben, mikor a gonosz minden előjelzés nélkül átsöpör a városon. Autók hirtelen eltűntek, az emberek a falakhoz lapultak. Volt már sok vihar erre is, völgyváros, és az észak-déli viharok jó erősek, meg Pesten átéltem az augusztus 20.-ait is, de ez más volt, ez csak egy semmiből hirtelen előtűnő szélfal volt, váratlan borzalmas gyors. Nagyon kegyetlen volt na...
-
Mr X
veterán
Helyzetjelentés: Budapest, XVIII. ker. Havanna ltp.
Szélvihar, iszonyat erővel. A panelházak tetejéről cibálja le a szigetelést. Az egyik darab beszakította a szemközti kisebb ház tetejét. A túloldali panelsor tetején levő szellőző "kúpokat" a tető egy részével feltépte. A leeső darabok telibeverté a parkoló kocsikat, minden autós menti a négykerekűt. Én messzebb álltam meg tegnap.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
elég trágya idő van.
ami viszont komolya probléma, hogy nincs mit ennem.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Thrawn
félisten
Hú, b+ kinéztem az ablakon és levillantott egy villám! Ha becsukom a szemem még most is látom. Most még durvábban fúj a szél mint délelőtt
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
venember83
nagyúr
válasz Winner_hun #1460 üzenetére
Nem baj, meg lehet szokni a folytonos igent is, csak jó kérdéseket kell feltenni.
-
Winner_hun
titán
Van egy olyan érzésem hogy elhalálozott a modem így nem nélkül leszek
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
törölt tag
válasz bolondember #1326 üzenetére
Igor? Csecsenföld lesz az vazzeg
-
nike_
addikt
Nálunk már semmi nincs, sőt kezd kisütni nagyon picit a nap.
-
nike_
addikt
válasz (Kolombusz) #1455 üzenetére
Mondom én.
-
poffsoft
veterán
válasz Winner_hun #1449 üzenetére
na, felszedte a nyárikonyha betontetejét a szellő.
Remélem, szél nem lesz ma[ Szerkesztve ]
-
(Kolombusz)
veterán
válasz (Kolombusz) #1451 üzenetére
Hülyeséget mondtam. Tényleg esett az eső, méghozzá elég rendesen, csak zenét hallgattam és nem tűnt fel. Bocsi.
-
Thrawn
félisten
válasz Winner_hun #1430 üzenetére
Már ezer éve megvan nekem
szerk: Itt kicsit már lecsendesedett a szél, de ha jó látom a térképen akkor hamarosan jön a következő roham...[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
7
addikt
Jesszum, ez a vihar durva. Egyik pillanatról a másikra elkezdett zuhogni. Tépi le az ágakat!!!
-
Winner_hun
titán
Hmmm vihar jön, szikra hullik valahonnan. Azt láttam hogy fényes izék hullanak lefelé, valami kábelek összeérhettek.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
1010
őstag
itt a vihar
a szomszéd kolbásztestű kutyája azik
-
poffsoft
veterán
Jelentem, itt van. Az elmúlt 10 percben, az eső szűntével kisütött a napocska, /szvétyity szlonce / , de most éppen UFO-val teli a légtér, mindjárt megyek az ótót is kikötözni....
Kábeltévé most adta fel a harcot... picit fújdogál a tavaszi szellő...
tildy: az nem a neve volt, emma vihar means ez már vihar
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Jön Pest felé egy nagy vihar.
PErsze mikor kell nekem iskolába menni? 16.25re...
Neve is van: Emma.Itt is sütött a nap, nem olyan rég.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
poffsoft
veterán
válasz Winner_hun #1430 üzenetére
Remélem Én nem leszek köztük....
(donamerika): Hö? Az mi? csoki?
Lortech: Bond. Jéms Bond.[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
válasz (Kolombusz) #1423 üzenetére
Jaa, azt hittem a 9-esre mondod. A 8.5 nem új már egy pár hónapja
-
Thrawn
félisten
válasz (Kolombusz) #1420 üzenetére
Melyik?
: Most bekérdeztél?
[ Szerkesztve ]
-
(Kolombusz)
veterán
Furán néz ki az új MSN Messenger.
-
poffsoft
veterán
-
nike_
addikt
válasz (Kolombusz) #1372 üzenetére
Sajnos nincs. De HSDPA-ztam is.
-
poffsoft
veterán
-
tbs
addikt
válasz Lortech #1401 üzenetére
Ja. :NET viszont nincs a közelemben, sőt a win-t is telepítenem kellett a virutálba... Így jár az, aki nem win-en dolgozik... (Igazság szerint a php is kezeli valahogy a paradox.db-ket, de a teszt alapján nem tetszett az eredeti programnak a php által manipulált... )
No mindegy, megvan a csodaszoftver, standalone, 120k és nem kell hozzá semmi a szűz winxpén kívül... Kaja, oszt csekkolom az eredményt...
-
rarri
senior tag
Bubu, most mennem kell nekem is, de este 22.40 körül újra leszek, ha gondolod, akkor írj majd, mert őszintén kíváncsi vagyok rád, hogy mit gondolsz a dolgokról. Szép délutánt, estét,üdv!
Mindenkinek nagyon szép napot kívánok! Sziasztok!Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
poffsoft
veterán
Olyat is mondjál amit nmtudok.
pl mikor leszel elég higgadt a pü-re válaszolninem nyilvános téma, szerintem, de a történet szálai ugyebár nem lettek akkor sem, és azóta sem teljesen kibontva, pedig ez még a 'nagy ....' skandalum előtt volt jóval
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
válasz Winner_hun #1391 üzenetére
szerintem alszom a helyes a reosztolt posztodban.
Az aranyköpést köszöntem,
a nap topikját meg megtaláltam én is, de nem topikgyűjtő kellett, csak hszgyűjtő....
/asszem volt már ilyen, hogy nem értettük egymást, akkor race ki is tette a szűrömet /
kazimír:wow![ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Ezt kicsit hosszabban tudnám csak megfogalmazni - délután igyekszem szavakba önteni a dolgot, mert lassan készülődnöm kell hazafelé
-
Bubu79
addikt
Ritka kiegyensúlyozott ember vagy A párod boldog lehet Melletted
-
rarri
senior tag
Én úgy gondolom, hogy akárhol vagyok, akármit csinálok, akármennyi idő van, az jó. Mindíg az adott pillanat örömét próbálom megragadni, és átélni teljesen. Most azt, hogy neked írok.A legtöbb probléma, boldogtalanság abból adódik, hogy nem fogadjuk el azt ami van, pl jó időt akarunk, pedig ha szomorúak vagyunk akkor is az lesz, ha boldogok vagyunk akkor is az lesz.Akkor mért válasszam a szomorúságot? Ilyen egyszerű. A boldogságnak belülről kell fakadnia, és így a külvilágot is másként látod. A külvilág örömei egy csodálatos plussz érzés a belső boldogságomhoz, nem több. Nem tudom, le tudtam-e írni úgy, ahogy belül érzem, de ez a lényeg.
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
7
addikt
Kellemes jó reggelt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- Ingatlanos topic!
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest