Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
ha rám hallgatsz:
reszelsz a tésztára egy kis sajtot (ízlések és pofonok, szvsz sok sajttal még jobb!), majd rá a forró levest... Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
Édesen, offkorz.

-
Racecam
nagyúr
Néz.
-
FehérHolló
veterán
Finomra sikerült a paradicsom leves. Elfogyasztottam mind az 1 litert.
Igen, cukrosan eszem, kövezzetek meg! -
ngabor2
nagyúr
simán kijön. feltéve, ha a szappantartó-méret nem feltétel.
egy ilyenbe:IBM 300GL P2 számítógép IBM 300GL P2 számítógép
Garancia:
180 nap
Ára:
5 900 Ft (20 % áfával)belepasszítani egy baráti méretű vinyót (április közepén lesz egy eladó 250-esem
), felmász rá valami linuxocska, oszt csókolom... elérés hálón keresztül, monitor se kell. 20 alatt meg is álltunk. -
tildy
nagyúr
No látom senkinek nem hiányoztam.

Najó egy bolondnak igen.
Egy bolond nem cisnál nyarat

-
BlacKSouL
addikt
Sose gondoltam volna, hogy így tudok örülni ennek a nyamvadék buboréknak. Anyám mondja tegnap hogy néha elment a net. Tegnap este itt ültem, nekem semmi baja nem volt. Ma mondja apám hogy többször megszakadt a net, de aztán visszajött. Kaja után ülök a géphez, látom nincs hálózati kapcsolat. Biztos porszívózáskor kiesett a csati. Körbenézem, semmi. Próbálom matatni, nem. Újraindítom a gépet, az mindig segít, most nem. Kihúzom, bedugom a hálókábelt, semmi. Ki-bekapcsolom a kábelmodemen a gombot, látszólag minden ok. Na, akkor kapcsolat javítása.. Semmi. Nem érhető el DHCP. Parancssor, ipconfig renew: nem sikerült megújítani. Ekkor majdnem kezdtem bepánikolni. Nézem modemet, minden irány, kommunikáció rendben. Akkor /release, majd /renew. Voilá, egyszercsak lett hálózati kapcsolat
Megörülök. Épp lőném rá a netet, mikor megint elszáll. Megőrülök. Na, mondom akkor hálókártyának annyi. Integrált. Alaplapcsere?
Az vinne procit, ramot, mindent. Ennyire jól nem keresek, és még az első havit sem kapom meg csak jövőhét után. Na, akkor eszembejut, hogy ZoneAlarm néha frissülés után lelövi az svchost-ot. Kikapcsolom, meg a Nodot, antispy cuccokat, minden fölösleget, semmi. /release/renew, semmi. Pánik indul. Megint Állapotfelmérés, azt mondja az apróbetű: ha a Javítás gombra nem javul meg, akkor a hálózattal van a problem, nem a számítógépben. Fény kigyúl. Hálózat= PC+modem. de modemet már néztem, az nem jelez hibát. Volt már vele gond? Igen. Sikerült megoldani? Igen. Hogyan? Reseteltem. És most megvolt már? Nem. Na, próba. Konnektor kihúz, egy percet fekszik az ágyon, csendben imádkozik. Konnektor visszadug. Ledek szerelmesen összedörgölőznek, ki-kigyulladnak a pici szentjánosbogarak. Öntesztje lefut, Standby-ra kapcsol, ezzel egyidőben monitoron fent linkelt buborék felbukkan.
Ágy széléről feláll, és
Na menjünk bulizni!!

-
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Ááá, inkább hagyjuk...

-
ngabor2
nagyúr
a keretet mondjad, de ne azt, hogy "minél olcsóbban"...
amúgy fon + sd-kártya
ez alá már nehéz menni...de ha pécében gondolkodsz, akkor egy használt p3, oszt csókolom. ilyenek vinyóval már 6-8k-ért vannak, debrecenben is, de marhára csodálkoznék, ha kecsón és környékén nem lennének. pl
-
csapos2
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Mindig is gyanús voltál...
-
csapos2
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Akkor te is jobbágy vagy.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
pedig hidd el, hogy van bűvön. bisztos sikerült kicsit visszafognom magam.
most viszont erősssen gondolkodom egy eeepc beszerzésén. meg hogy elmegyek megfürdeni, mert az jó.
-
Bubu79
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Csak rá akartam világítani önismereted magas szintjére, de közben köddé váltak elmém sötétjében az akkor megfogant gondolatok - ez már vajon az öregség jele lehet?

Ramius: Nincs az a gyógyszergyári kapacitás, ami kiszolgálhatná elmém fénytelenné váló barázdáit fényesítésileg

-
ngabor2
nagyúr
nem földműves, csak parasztgyerek. nem mindegy
meg tudom különböztetni a kacsát a libától, nem ijedek meg a melótól, értelmesen és logikusan gondolkodom (!), és tudom, hogy milyen ízű az igazi paradicsom, vagy dinnye. traktorunk pedig sose nem vót, csak egy robikapa (amibe pont most vettem röpsúlyt, mert '93 óta elkopott...)bubu: miért? megtorlástól eddig se kellett tartania senkinek, úgyhogy monnyad hirtelen

-
Xelo
addikt
megvettem a Hellgate: London-t. feldobom a XP x64 Edition-ömet és belevetem magam a zombigyilkolászásba yihiii.

jajj milyen kocka vagyok, ilyennel belevágok a beszélgetésetekbe

-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
és? magamat visszahallgatva nekem iszonyú tájszólásom van... ÉS? vagy úgy is mondhatnám: oszt?
ezt add össze: értelmes diplomával (vegyész) rendelkező, szakmájában (szintén vegyész) dolgozó, falusi parasztgyerek vagyok.
-
VoDaFoNe
aktív tag
lassacskán majd eltűnök

ramius: legyél pozitív
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
én is. sőt, nálam aludt is. és veszélyeztette a 100-napos uptime-omat

télleg:
ngabor@lizard:~$ uptime
18:18:08 up 111 days, 3:45, 1 user, load average: 4.08, 4.14, 4.20
ngabor@lizard:~$ sh vpenis
655.8cmnem mintha bármi jelentősége lenne...
bubu: nem, raccsol
(húdegecivagyok
)
bubu mod: végülis nem csinált semmi gonoszat, úgyhogy legközelebb is jöhet
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Remélem hallottátok ahogyan egész galaxisok borultak össze bennem...
Nem kócos? Kopasz?

ngabor2: csak nem bántad meg, hogy befogadtad ;)
RE: az legyen a legkevesebb gondja ;)
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Háj there kócos Vénség

-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
miért? nem én vagyok a vén...
ez hüüülyeeee... egy zacskó az egér és a vevője közé került... az egér elkezdett szaggatni. ja, a zacskó ez a jófajta alaménelyomos műanyag cucmákból van. kidobtam, egyből megy rendesen az egérke

-
neduddki
nagyúr
HI!
Hogy a jo BudosFenykes Nyavajaj csapkoghya bele az osszes izejet ezekbe a szar msotani optikai egysegekbe GRRRRRRRRRR:- ((((
Hejjzet: osregen egyik esmeros altal elkeszitett admin cd amibol fel evente irok ujat merty amortizalodik, vgay iy vagy ugy /:- )))/ ; szoval megvan egy d201gly2-es rendszer, makolnam at e cd felhasznlasaval meg egy tok uj cili vili nec dvd-rw-val a masik virnyora mire nem kepes olvasni a cd!!!:- (((( grrrrrrrr elobanayszok egy szaz eve 52x-es cd olvasot belerakom cd bele fel perc vonyitas amig felismerte, nemi por aplikalasa a berlsobol a levegober es gond nelkul megcsinalt mindt ehhhhhhhhh:- (((udv
neduddki
p.s. ezek utan csodalom hogy xp installnal nem alt neki histiz mint az szokott lenni a nec dvd-rw-val:- ((((
-
Ramius
őstag

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
naná.
offkorz.
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Ugyan...

-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Te is?

-
VoDaFoNe
aktív tag
bam bambam

-
AMD Power
titán
válasz
venember83
üzenetére
Jó lenne. Mert már rohadt éhes vagyok.

-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Egy éjszaka akarod összecsapni?

Kíváncsi voltam/vagyok/leszek rá
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Ma éjjel?

-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Ma este?

-
Bubu79
addikt
Szépjónapot/estét minden Offolónak

-
AMD Power
titán
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
remélem, az enyimé üdítően ironikus volt számodra.

egyébként meg igen, divathullámok jönnek-mennek a témaválasztás terén is.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
"kuss, nem poén!" by Józsibácsi
-
(Kolombusz)
veterán
Nah, éljen a győzelem, én megyek.
-
Csyppa
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Mint ha már linkelted volna

Jahogy kiszedted

-
(Kolombusz)
veterán
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Ez mindig így van és nem csak az "OFF-topic" írásokban. Nyugudtam megnézheted a szakmaiakat is. Egy laptop "tesztet" követi még 12, egy videókártyás írást 24, telefonost 36, stb.
Ráadásul még csak ezt sem lehet mondani, hogy nincsenek közte jók is. Ezért is nem értem a szerzőket, miért nem tudnak várni 10-15 napot, miért annyira sürgős a megjelenés, mikor éppen van már ilyen témájú írás a címlapon, így ráadásul biztosan elveszíti a kiemelésre lehetőségét is.Ezen már régóta gondolkodom. Úgy látszik a témák ragályosak.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Engem szarból gyúrtak, csak valahogy arany lett belőlem..
Egyébként meg örök optimista vagyok, csak sose jön be semmi. Na jó, 500-ból 1. De az még optimistán is fika.Ehh, hagyjatok már békén, megyek bulizni!!
Jóccakát..MSN-en ti is kapjátok a szart? Nekem ismerősöm aki gépnél sincs, hirtelen belép, küld egy krixkraxos .info végű linket, és kilép. Aztán valaki mesélte hogy láma módon rákattintott, ott valamit meg lehet nézni, meg megadni talán msn-es felhasználót, meg jelszót... mondom, láma hiba, és most már ő is küldözgeti a szart. Tessék odafigyelni mire kattintunk, meg rákérdezni hogy direkt küldi-e amit.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- VoLTE/VoWiFi
- Bittorrent topik
- BestBuy topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Az vinne procit, ramot, mindent. Ennyire jól nem keresek, és még az első havit sem kapom meg csak jövőhét után. Na, akkor eszembejut, hogy ZoneAlarm néha frissülés után lelövi az svchost-ot. Kikapcsolom, meg a Nodot, antispy cuccokat, minden fölösleget, semmi. /release/renew, semmi. Pánik indul. Megint Állapotfelmérés, azt mondja az apróbetű: ha a Javítás gombra nem javul meg, akkor a hálózattal van a problem, nem a számítógépben. Fény kigyúl. Hálózat= PC+modem. de modemet már néztem, az nem jelez hibát. Volt már vele gond? Igen. Sikerült megoldani? Igen. Hogyan? Reseteltem. És most megvolt már? Nem. Na, próba. Konnektor kihúz, egy percet fekszik az ágyon, csendben imádkozik. Konnektor visszadug. Ledek szerelmesen összedörgölőznek, ki-kigyulladnak a pici szentjánosbogarak. Öntesztje lefut, Standby-ra kapcsol, ezzel egyidőben monitoron fent linkelt buborék felbukkan.

ez alá már nehéz menni...
Akkor lehet, hogy ugyanaz

![Nem szórakoztam, inkább bolondra céloztam... ;] Nem szórakoztam, inkább bolondra céloztam... ;]](http://thrawn.uw.hu/oldrg8.gif)