Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
.rám keténtehzejefeb názagI.
Tessék , kuka. -
Vladi
nagyúr
A játék neve: kinek hosszabb a verbális nyelv pénisze. Vagy mi a szösz.

-
Bash
őstag
-
VladimirR
nagyúr
válasz
kicsitomi88
üzenetére
-
kicsitomi88
őstag
Na asszem nyitok egy topikot

-
VladimirR
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
attol, hogy kocka vagyok, nem kell feltetlen muvellletlennek is lennem ;p
sot, hogy en is fitogtassam nyelvtudasom: pozor vlak (mondjuk ezzel nagyjabol ki is merult e nyelv ismerete reszemrol), angolul, geek-ul, leet-ul megy tobb is
-
VladimirR
nagyúr
igen, nem altalanos tendenciakent mondtam, hogy sokan vannak ugy vele, ahogy, viszont szerintem messz nem elhanyagolhato
mellesleg nem csak a te perverziod, en itthon pl debian-bol sid-et hasznalok es munin grafikonon figyelem a "pending package"-ek szamat (a dist-upgrade azert nincs automatizalva, hogy elore lassam, mi frissul, ne csak utolag)
viszont a hardened gentoo-mon (ami bizony sokszor leragad regi csomagoknal, kulonfele okok miatt) a fejlesztokre bizom, s csak egy programot, illetve annak egy fuggoseget telepitgetem svn-bol, azt is leginkabb azert, mert fejlesztek ra -
frame>24
addikt
aszittem tök egyértelmű, hogy Racecam aláírása egy Eros Ramazotti dalszöveg (L'Equilibrista)
Race: Perché debbiamo crederti, che non hai parlato mai in italiano?!

Vladi: ez lengyelül van?
venember: Lo, so, allora, va bene!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Racecam
nagyúr
Azt hiszem, eltévedtem....

-
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Hallom gyonyoru szemeid mikozben hangodat tapogatom
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vladi
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Izééé a 7 év a RedHatra (CentOS) vonatkozik. Nem vagyok nagy debijány fan.
"mellesleg legjobb tudomasom szerint sokan vannak ugy, hogy osszepakoljak a rendszert, s onnantol nem igazan akarjak frissitgetni,"
Sajnos én pont az ellentkezőjét látom. Sokan verziószám mániában szenvednek. Inkább felrakját a 7.10-et (ez már ubi) mint a 6.06-ot. Pedig ez utóbbi jóval stabilabb.
(Najó ne vegyük ide az én perverziómat, hogy fél évente új fedórát kell telepítenem.
)"hogy botor dolog a kiadasi ciklust figyemen kivul hagyni"
Így van. Sajnos kevés figyelmet kap ez a dolog, és a félrevezető információk sem segítenek a helyzeten. Egyébként 1,5 év a sima uborka élettartama. A kovászos uborkáé ennél hosszabb és a csemege konzerv uborkáé a leghosszabb.

-
Cicero
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Emlékszel rám? Mert én rád igen

-
VladimirR
nagyúr
igy leirva mar sokkal szebben hangzik, viszont tovabbra is rendkivul soknak tartom a 7 evet, foleg annak tekinteteben, hogy az 5 evet is csak a server lts (desktop lts 3 ev, minden mas 2, ha jol latom) valtozathoz szavatoljak, a 3rd party support meg szerintem elegge lutri
mellesleg legjobb tudomasom szerint sokan vannak ugy, hogy osszepakoljak a rendszert, s onnantol nem igazan akarjak frissitgetni, hacsak nincs valami durva biztonsagi res, de meg akkor sem feltetlen szednek ujabb verziot (mas valtozasok miatt0, csak egy patch-et applikalnak bele a rendszerbe
igy probalva meguszni az ujratelepitessel/dist-upgrade-del jaro rengeteg verziovaltas, esetleges inkompatibilitasi problemakatigy viszont mar sokkal hosszabb idonek tunik az a 14 ev (foleg, ha felmerul egy olyan hiba, mely erint minden korabbi verziot is), vagyis egy erdeklodo laikus fele az sem tulzottan helytallo, hogy botor dolog a kiadasi ciklust figyemen kivul hagyni
-
VladimirR
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
van kulonbseg? (jo van, de a targyalt esetben pont nincs)
-
Vladi
nagyúr
Az eredeti megfogalmazás így hangzik:
"ez egyébként egy hatalmas biztonsági gond linuxnál,"Amit én erős túlzásnak tartok, mivel ez úgy vélem biztonsági kérdés csupán és nem "hatalmas gond", aminek megoldására számos lehetőség adott.
(Kompatibilitás az egyes kiszolgáló alkalmazások verziói között, disztró update, saját vagy 3. féltől származó további support. stb. Mindez plussz az amúgy is elérhető 7 évhez képest. Ha egy szerver teszem azt életében 2 telepíts él meg, mielőtt az újrahasznosító telepre kerül akkor már elérheti a 14 éves használatot.)
Amire van megoldás az nem gond, hanem feladat! Ez nagy különbség az eredeti kijelentéshez képest, ami félrevezető és mint ilyen káros is. Elsősorban az érdeklődő laikusok félrevezetése miatt káros.
Ha félrevezetik az érdeklődő de laikus embereket, akkor a szabad választás joga súlyosan sérül. Ami mint tudjuk civilizációnk egyik alaptétele. (Könnybe lábadt a szemem. Tudok má elkalandozni mi?
)ja igen: maramra vettem, mert nekem linkelted.

-
VladimirR
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
azt is nezted, mit jelent?
-
(Kolombusz)
veterán
Tetszik ez a szó: "trollkodás".
-
VladimirR
nagyúr
es meg tudsz rontani az elobbi kijelenteseden.... ;p
meg hogy rossz az izekuka: cse'legyen, mert porul jarsz
meg egyebkent is, aki nem kepes betelnetelni egy szerverre, az meg se szolaljon -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Egyszerűen: Rossz az íze.
Ellenben ezzel a jó kis millwooddal. -
Bubu79
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Köszi

"How different the world seen from here!" - Milyen más a világ innen szemlélve - és tényleg...
-
Bubu79
addikt
Lesz még jobb is

Télapó - akkor aláírásodat sem tudnád megosztani velünk? Már jó ideje furdalja az oldalamat, hogy vajon mit rejthet...
LOL - gugli első oldala PH!-s és Mobilarénás hsz-eket dobott az egész mondatra
#20844, Thrawn: Bejött, elmosolyodtam, ma talán először

-
tildy
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
Nem tudok, sem olaszul, sem latinul, mit jelent?
Fokukac:
-Ma nincs teatali, majd szombaton lesz.
-Utálom a sört-Hazaérni: nekem egy koliszobába... És senki sincs akivel beszélgethetnék.Még egy cicus sincs, amely itt mászkálna, akihez bezsélhetnék, néha megsimogatnám, netán kaját kuncsorogna tőlem.
- mi kell még? egy pasi akit szeretek, aki engem is szeret, akihez bújhatok, akit ölelhetek, akivel jó együtt lenni ... Tudom nem siettethetem a dolgot , de ez van, mocskosul megvisel az egyedüllét. Sosem voltam még ennyire egyedül

Többiek: elnézést a panaszkodásért , de...Kibukott belőlem.
-
1010
őstag
ugy létezik az a cég hogy usafuvar.com
nekem viszont olyan kéne ami anglia fuvar
tehát veszek valamit neten és egy megbízható cég elküldi nekem haza
mert magyarország az minden jóból kimarad -
tildy
nagyúr
hazaérés ...Egyedüllét. Ez a legszarabb az egészben

-
Bubu79
addikt
Up time - A gépe folyamatos üzemének ideje, újraindítás és mindenfajta megállás nélkül...
R2D2: Ismétlőpuska - sok tölténnyel...
-
ádyz
addikt
Nem jöttem rá.

-
ngabor2
nagyúr
ez már úgyis rég volt:
ngabor@lizard:~$ uptime
18:07:00 up 150 days, 2:34, 1 user, load average: 4.62, 4.29, 4.15a 200-at nem fogja megérni, mert kb. 16 nap múlva megy rá az ubi 8.04.
-
Bubu79
addikt
válasz
BITBOYS
üzenetére
Király - még valami mára? "Perfect day"
Thrawn: Remélem futni tud a futár...
"Imádom nézni a játszótéren szertelenül ugrándozó gyerekeket. Nem tudhatják, hogy vaktölténnyel lövöldözök rájuk." - a kedvéért kotrok elő pár éleset...
-
BITBOYS
addikt
A klímaváltozás a világ sörtermelését fenyegeti Ez már a vég

-
ádyz
addikt
Janoska, sajnálom, őszinte részvétem.

-
Verus
senior tag
Hát hogy Ti mennyit bírtok beszélni egy óra alatt....Egész elvesztettem a fonalat....
Gyógyulj meg Mikubácsi!Ne legyél nekem beteg!Megtiltom!
-
Racecam
nagyúr
Felébredtem arra, hogy fáj a torkom és nem kapok levegőt az orromon. Fasza.

-
Cicero
őstag
1000 napja vagyok regelt - kisebb nagyobb megszakításokkal xD -
ja és utoljára az OFF TOPIC 34-be írtam, úgyhogy ez is jubileum xDisten éltessen

-
ngabor2
nagyúr
nem vagyok éhes, de valami sósat úúúgy megennék. pedig mostanában nem is iszok még sokat (mármint teát, monstanában nem sörözök), hogy az kimossa belőlem a sót. asszem kénytelen leszek elmenni valami rágcsáért, ami árt a fogyókúrának...
Új hozzászólás Aktív témák
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Cyberpunk 2077
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Diablo IV
- Kínai nyelven de magyar telefonszámról hívtak telefonon
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- Fotó állvány eladó
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mocskos Pataki ahogy tanult kollégám mondaná

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)