Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Az eredeti megfogalmazás így hangzik:
"ez egyébként egy hatalmas biztonsági gond linuxnál,"Amit én erős túlzásnak tartok, mivel ez úgy vélem biztonsági kérdés csupán és nem "hatalmas gond", aminek megoldására számos lehetőség adott.
(Kompatibilitás az egyes kiszolgáló alkalmazások verziói között, disztró update, saját vagy 3. féltől származó további support. stb. Mindez plussz az amúgy is elérhető 7 évhez képest. Ha egy szerver teszem azt életében 2 telepíts él meg, mielőtt az újrahasznosító telepre kerül akkor már elérheti a 14 éves használatot.)
Amire van megoldás az nem gond, hanem feladat! Ez nagy különbség az eredeti kijelentéshez képest, ami félrevezető és mint ilyen káros is. Elsősorban az érdeklődő laikusok félrevezetése miatt káros.
Ha félrevezetik az érdeklődő de laikus embereket, akkor a szabad választás joga súlyosan sérül. Ami mint tudjuk civilizációnk egyik alaptétele. (Könnybe lábadt a szemem. Tudok má elkalandozni mi?
)ja igen: maramra vettem, mert nekem linkelted.

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Milyen routert?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Samsung Galaxy S26 Ultra Spigen tok, üvegfólia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)