Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
HI!
Ne menny a f1 tportik kozlebe me darabokra tepnek:- )))
udv
neduddki
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Azt hiszem megfutamodok a probléma elől és ma is kihagyom a futamot - egy dilemmával kevesebb, a végeredményt meg majd úgyis megtudom a kapcsolódó topikból ( amiről időnként egy másik "elfogulatlan" fórumozók által látogatott topik szokott eszembe jutni )

Öööö... Akkor... Hajrá Kubica

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Racecam
üzenetére
1-nem mazohista, hanem szeret nevetni - sokszor annyira szárazak (bár komoly szakértők!) a kommentátorok...
2-hm.
3a-nem szerettem Sumit sose, bár elismerem képességeit, nagyságát.
3b-én a Ferkával vagyok itt - azóta nem szurkolok Kiminek. Igaz Anyum neki drukkol - újabb konfrontáció (lásd még: me - FC Bayern, Ö - FC Schalke)
3c-gyengéknek? Csak mert nem olyan jó autóban ül? szerintem mondjuk Vettel lehet az egyik jövő...

@Bubu:
1-én értem, lehet ez a baj..
2-szoktam amúgy is, de nagyon olybá tűnik, h nincsen már német retek a júpíszínél
3-légy bömbidrukker. családban marad...
-
bnss
veterán
Jó reggelt!
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Amióta BMW áll a ház előtt, nem Ferrari

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Huhh...

1. Nem véletlenül szoktam át a német RTL-re Forma1-et nézni - ott kevesebbet dumálnak és szerencsére azt sem értem.
2. Ezen kívül ritkán kapcsolok hozzájuk a fenti ok miatt
3a. Hamiltonnal kicsit megszaladt a paci tavaly, így én sem vagyok oda érte, viszont Kubicát valahogy első perctől fogva szimpatikusnak találtam, noha nem vagyok BMW drukker.
3b. Alonsonak drukkoltam, amikor a Renault-nál volt, mostanában viszont Raikkönent látnám szívesen első helyen ( noha Ferrari drukker sem vagyok ).
3c. A tavalyi idény kissé összekavart, így mostanra fogalmam sincs, melyik istállót is kéne "támogatnom" - hivatalból talán mégiscsak a BMW-t illene...Azt hiszem jól látszik a képen, hogy mostanság mennyit nézem a Forma1-t
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
1. Mazohista vagy.
2. Ez igaz.
3/a. Ferrari, de már nem nagyon érdekel mióta nincs Sumi.
3/b. Neki aztán soha.
3/c. A "gyengéknek" mindig szurkolok. -
Reggelt féleséget. Bár már fentvagyok egy pár órája...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Bubu79
üzenetére
1-a futamot magát Palikkal szeretem hallgatni, a legunalmasabb futamot is feldobja.
2-a német reteken nagyon jó ilyen háttérinfós műsorok vannak, azt szeressük
3a-McLarren drukker vagyok, de nem szimpatizálok Hamiltonnal, így most miatta takaréklángon szurkolok nekik
3b-Alonsonak drukkolok - de minek?!
3c-Kubicát, Heidfeldet bírom (meg Vettelt, a kis tejfelesszájút), amit Kubi mutogat mostanában, megérdemli a futamgyőzelmet!@Kicsitomi: nem, AMD AM2-m van, de az adás az úpécétő jön...

-
kicsitomi88
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Neked sem ÚPÉCÉd van

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Hűha - csak nem mégegy Forma1 rajongó, aki szívesebben nézi magyar nyelvű kommentár nélkül az eseményt?

BMW drukker?
Egy világ omlott össze bennem Kendet illetően 
-
Racecam
nagyúr
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Az egy másik kérdés.
-
kicsitomi88
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
42
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
36
-
bolondember
MODERÁTOR
grr.
Gondoltam felkelek 11kor, bőven van időm felébrendi, befejezni az új pledátolos könyvet (izé egy kicsit, de ja), Forma-1, mosás, ilyenek.
Erre:
Kolléga felébreszt, mert nem jó a jelszava, megadom a magamét. 8kor.
Meg 10 perccel ezelőtt is, szegény ki van bukva, remélem nem lesz gond...
Ehh, szegényem...
Amúgy jó reggelt, jó felkészülést a futamra - Hajrá Kubica...

ui.: nem tudja valaki melyik csatornán tároltam el a német RTL-et?!

-
ladybug
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Hű, ezek csodaszép felvételek.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Azért nem semmi dolog így megfogni a pillanatot...
I_Am: Azért ezt a levegő cseppfolyósítást gondoljuk át mégegyszer... Erősen mínuszos hőfokon cseppfolyósodik...
-
I_Am
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Mármint hangrobbanásra gondolsz?

szerk: én inkább arra gondolok, hogy az utánégető által gerjesztett lökéshullám a meleg levegőt cseppfolyósítja és azt hagyja le. Ebben a pillanatban látható szerintem ilyen.
-
venember83
nagyúr
I_Am: Igen. Látható?
-
Bubu79
addikt
Napsugaras jó reggelt mindenkinek

Első blikkre azt hittem Télapó blogját sikerült meglelnem, de aztán láttam, hogy amúgy is jó helyen járok

-
Racecam
nagyúr
Gondoltam írok még, tetszik ez a sok mikulásfej így egymás után.

-
Racecam
nagyúr
Egyébként jó reggelt Mindenkinek!!
Szerencsére visszaolvastam.
-
Racecam
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Gondolod, hogy érdekel ez itt valakit?

-
Sipi16
őstag
Jó reggelt mindenkinek!!
Hold: A szép nemigazán jön ma össze. Kicsit elcsúsztam tegnap este. Aztán anyumnak valahogy nem tetszett a helyzet. Most kínos "csönd" uralkodik köztünk. Úgyis tételek kell írnom...
-
Hold
őstag
Sziasztok szép reggelt
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Sajnos...
De ezzel felesleges foglalkozni mertezzel is csak magadtól rabolod az időt. ÉN leszarom az egészet, az én munkámat soha nem becsülték meg és nem is fogják. Egyébként is a kultúra alatt megy el a legtöbb pénz.NA mostmá gyóéjt.
-
ÚRISTEN.
Csak most tudtam meg, hogy Horváth Ágnes 4 milla végkielégítést kap
Na ez aztán felbaszta az agyamat....így is kapott havi több 100e-t és még a sz*r munkájáért kap 4 millát...az eszem eldobom
Másik dolog, hogy Parlament szinte egyöntetűen megszavazta, hogy volt miniszterelnök kapjon nyugdíj emelést, 1,5milla/hó-ra
Van itt píííz, csak az a baj, hogy nem jut ki a parlamentből
Rohadt zsugori, pénzéhes banda 
BKV igazgató is 60 millát vagy mennyit kap, pedig a cég eléggé tele van adósságokkal...
MÁV is nyeli a milliárdokat, de 20+ éves vasút és vonat park frissítés helyett 4x-es áron vesznek több ezer pecsétet a cimbitől, hogy le tudják pecsételni a szerződést amivel a másik cimbitől vesznek 2x-es áron vadi új számítógép parkot, mert a tavlalyi már nem volt elég, hogy elfutttassa a Word-ot ami ahoz szükséges, hogy megírják a szerződést amivel a harmadik cimbitől vesznek 2x áron vadi új autókat...de szerencsére szereztek egy kis plussz pénzt, a még egyetlen, hasznot is hozó MÁV cég, a MÁV Cargo-nak az eladásával ... meg arra is kíváncsi vagyok, hogy hány 100e Ft-ot fizetnek vagononként annak az öcskösnek a cégének aki elméletileg tisztítja őket.
Bezzeg a sűrgősségi sebész meg örüljön, ha kap havi 150e Ft-ot ...Ausztriában egy buszos 2x többet keres mint egy magyar sebész, a 2 munka elméletének elsajátításának erősségében szerintem van különbség ...
Nagyon kezd már ez az ország elkorcsosodni

-
raskolnikoff
őstag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Hát igen. Azt azér mindenki észrevette hogy az étolaj milyen rohatt drága lett. EGyébként az egésznak a haszna szerintem az elhasznált olaj és a fáradt anyagok felhasználása. Vhol még jobb mintha kiapadna a Föld olajból meg gázból. Szennezni meg addig fog amíg nem víz hajt minden autót. Akkó meg ugye az fogy el.
Mennyen mki gyalogvást. -
raskolnikoff
őstag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Hát nem irigyellek. Még vizsga is...hát aszongyák sokan korareggel nagyon észhe tudnak térni. Egy kalappal!

egyébként nekem is aludn kéne...
-
RoyalFlush
őstag
A 43-as OT-ban (év vége felé) ugye szóba kerül a bioüzemanyag, most olvasok egy cikket, miszerint:
A francia hírügynökség információi alapján a főként gabonából, cukorból és szójából készült alternatív üzemanyagok többet ártanak a környezetnek, mint amennyit használnak. Ezenkívül egyre nagyobb veszélyt jelentenek a világgazdaságra is.
A bioüzemanyagok iránt világszerte megnövekedett kereslet ugyanis veszélybe sodorja földünk meglévő élelmiszer-, és vízkészleteit- nyilatkozta márciusban a legnagyobb élelmiszeripari cég, a Nestlé vezetője a svájci NZZ újságnak. Peter Brabeck-Letmathe azt mondta: ha a gazdasági elemzők előrejelzései alapján az olaj iránti növekvő kereslet 20 százalékát bioüzemanyagokkal elégítik ki, akkor hamarosan nem marad mit enni.
stb. stb.(#19543) Darth_Revan: jó éjt neked!

(#19545) raskolnikoff: köszi!
Jó pihenést neked is! -
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Mennem kéne már aludni

-
raskolnikoff
őstag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Te meg most keesz?

-
RoyalFlush
őstag
Jó reggelt!

(#19542) raskolnikoff: aha
A probléma csak az, hogy nem oly régen feküdtem le aludni. -
raskolnikoff
őstag
válasz
Thrawn
üzenetére
Nem néztem mi volt ma...majmingyá. Ezek a távoli pályák naon érdekessek. Hát az ausztrált meg fő kellett vóna venni aszt megnézni még 2x

Hm. Ez a Kubica egy elég szimpi srác. Multkor a kommentátor mesélte hogy a nagylengyel (ld. nagymagyar) valóság mennyire lesz@rta mikor már rég el kellett volna küldeni. Mmint versenyezni az élbolyba. És erre tessék, múltkor is meg most is...
-
Thrawn
félisten
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Jó kis versenynek ígérkezik, csúszós pálya, összerázódott él- és középmezőny, minden adott egy kis izgalomhoz

-
Thrawn
félisten
válasz
raskolnikoff
üzenetére
13:00-kor.
Jó éjt Jancsihuszár!

-
-
raskolnikoff
őstag
Zdraszt. Mikor is lesz az?
-
neduddki
nagyúr
HI!
atyam mit tud a ggyrek, :- ))) ja: bof
uvv
neduddki
p.s. mi torpent a tc belsoseggel, Oroszt miert tetek laptra tugya vki?
-
Lord Zero
addikt

-
válasz
bolondember
üzenetére
jóccakát bolondHuszár

-
1010
őstag
na jó8
holnap céklatortát(!) ebédelek
-
1010
őstag
stét
tud valaki olyan virtual pc-t
amire osx et lehet tenni? -
tildy
nagyúr
Én is tentézem. Szép álmokat.
-
BlacKSouL
addikt
Ööö, asszem nem jött át..
Tehát rarri anyunak megigértem hogy ma hajnalban puncival a farkam körül fekszem ágyba.. és nem sikerült. Pedig próbálkoztam, de mindig minden csaj körül volt ott még egy aktuális másik fasz(i), nekem meg nincs csöpögősre zselézve a hajam, nem vagyok 190 centi, nem csuklyásizomra gyúrok iq helyett, és nem béjemvéajudimercédesszel járok a 40 m-re lévő szórakozóhelyre.
Hát így.. -
Racecam
nagyúr
Holnap korán kelés van, úgyhogy búcsúzom. Jó éjszakát Mindenkinek!
Kezeket a paplan fölé, éljenek a csajok/pasik.
(Tildy kedvéért.
)u.i.: Blacki: Apád azért így is büszke Rád fiam, meg is mondom anyádnak, ha már lefeküdtünk.

-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Ez gonosz

Racecam: csak.
Ínséges időkben ilyesmi gonosz... jah neki is az van, nem szóltam

-
BlacKSouL
addikt
Női testrés után?

Egyébként most sem... anyám megöl ha megtudja..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Egy világ omlott össze bennem Kendet illetően 
.

megyek alszom egy jót asszem megfogadoma tanácsodat, formaegyet nembiztoshogymálátom, lehetnembirokolyankoránmagamhoztérni