Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten

Főhuszár: Nézd meg honnan linkeltem
ps: A képet emailben kaptam) -
válasz
venember83
üzenetére
pedig igazán beszólhatnál, elvégre ez már majdnem suv.

Neduddki : add át üdvözletem a fejőslányoknak!

-
Verus
senior tag
Vitatkozzunk az autókról....
Nekem itt kezdődik az autó:
Erről akkor ennyit is.

-
neduddki
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
HI!
Csak egy ujjabb alvaltozat, /nem kulon szeria es ez fontos!/ a nyomatekert, ugyasni ne fleed, hogy a ccm-val negyszeteen no a motor belso ellenallasa mig a forszammal kobosen!
udv
neduddki
mod: Ha vki megtallana azt az eszmfuttatat amit Den-nel vegesztk az indikalt es effektiv kozepnyomasrol es azpoknak a teljesitmennyel valo viszonyarol azt mgoszonnem!!!
-
keziccsókolom?
ezitta milyenautótvegyekami még vénembernek is teccik? c. topic?

-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Az E46-os 318 az 19-es motorral már egy újabb széria volt - fogyasztáscsökkentő és emisszió csökkentő megfontolásból ha jól tudom
Bevallom őszintén ennyire sosem mélyültem el a különbségekben - nem vagyok sem autószerelő, sem igazi megszállott
Az általam ismert különbségek is csak némi kutakodás közben ragadtak meg a fejemben

fokukac: Autóvételről szó sem volt - mediddlo-nak volt kicsit nékizhetnékje

-
neduddki
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
HI!
A m40bol es m43-bol is volt 1.6 es 1.8as tehat a Tijeddel egykoru 316osok is mar a m43-bol kerultek ki, amugy a erdekeseg, m43-bol volt a e46 318as vegu, valojaban 1.9es valtoxat is
udv
neduddki
mod: de ha amr eyir ebenen vagyonk megnesztem, es rosszul emlekeztem:- ( 16xot irnak akkor a 174az a 4 szelepese, azaz M42ese vot
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Nem ugyanaz - a 316-ban M40-es motor van, vezérműszíjas, mechanikus gyújtáselosztós, az enyémben M43, vezérműláncos, elektronikus gyújtású... De a négy henger stimmel

Olyan 3-3500 körül kezd el igazán húzni, nagyjádól 5-5500-ig, onnan kezd elerőtlenedni

Ha valaki van olyan állat, hogy megtegye, akkor simán lehet leszabályzásig pörgetni ( 6500 körül ), de értelmetlen - aki sportolni akar, az vegyen néhány számmal nagyobbat
A kollégám is a lámpái miatt haragszik rá - nem tudja megbocsátani a gyártónak, hogy plexi mögé bújtatta az ikerlámpákat
Sajnos a kémfotókhoz nem volt szerencsém...12 évesen, amikor az első példányokkal találkoztam az utcán ( ritka vendég volt, jól meg kellett nézni ) beleszerettem a formájába... És elhatároztam, hogy nekem egyszer ilyenem lesz.
Aztán sokáig úgy nézett ki, hogy sosem valósul meg - kellett egy lelki katasztrófa ahhoz, hogy bevállaljam...
Tavaly május vége óta van meg, de egyszerűen imádom... 
Janoska26: Te menthetetlenül kocka vagy, én meg menthetetlenül tuskó BMW-s

-
neduddki
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
HI!
ha jolemlexem 174Nm /meg 85kW amit hol 115nek szoktak megadni de ez a legkevesebb:- )))/, ez a ket motor egykaptafa ugyanazbbol a fejlesztesbol van, a ketszelepsekkoztt hiheteen jok es erosek, cak akkora kaszniba alulrol kisse vekonyak:- (, es akkor meg mekkora siras volt mikror az e34-be is beletomtek:- )))
amugy imadom azekt a dogoket, csak azt a qva elso lampat nem birtam elfogadni mostnaig sem, max mexoktam: - ))) lattad meg dupla elso lampvasl kemfotokon??? gyunyoru vot: - )))udv
neduddki
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Nem, nekem egy kicsi számmal nagyobb van - E36 318i, 1796ccm 116LE-s változat, a nyomatékot meg nem mondom, de ezzel biztosan nem szeded fel az aszfaltot

Ismerve a magyar piacot a kevés az nem megfelelő szó a normális példányokkal kapcsolatban, a ritka, mint a fehér holló szókapcsolat inkább fedi a valóságot - sok a széttiport jószág...

Ja, hogy anyázás is legyen benne: Az enyém akkor is hosszabb vazzee...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sekli
addikt
joreggelt!
milyen a kozlekedesi helyzet egy ilyen szep napon nemzetunk fovarosaban, ki tudja...?
-
neduddki
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
HI!
ha meg jucc ?27e kozlebe az probald ki bagy elmeny a bomos akkori hozzaallasohoz kepest: - ))) mongyuk foelg emegettte 2.3ashoz kepest:- )))
udv
neduddki
p.s. na Veled sem ehet egy jot nagynenikezni: - )))
mod: aze enm egy ket dabad m3as bombi metn el a nagyvizen tul is: - ))) de valjuk be jaccani jo vele, de pokoli faraszto az osszes idegszald kell hozza, an meg azis hogy hol tanasz belole normaisa pedanyt,
Nked a 316i E36 1596 102LE/150Nm es van ha jol tevedk ugye?Amugy meg tugyuk hogy Bash mennyire ert az utokhoz, maragyunk is annal a verizonal:- )))
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Sajnos M3-ból még egyiket sem volt szerencsém - és sajnos E36-on kívül még nem sikerült kipróbálnom egyetlen másik verziót sem, úgyhogy dugámba is dőltem

fokukac: Az S&M a hangulatával fogott meg, magam is a régi Metallica híve vagyok, néhány albumuk ( Load, Reload, St. Anger ) nem is igazán illik a képbe egészen szvsz, de hogy nagy banda, az kétségtelen számomra

Bash: A kicsi kocsi foglamát azt hiszem párszor már megfigyelhettük itt a fórumon, hogy másképpen értelmezzük az öreg kontinensen és másképpen a nagy vízen túl

Az itteni átlag gépekhez képest méretileg sem mondanám éppen kicsinek egyik verziót sem a maga 4,5 méteres hosszával - valamint a csomagtartója sem kesztyűtartónyi méretű

mediddlo: Azt ugye tudod, hogy megesz a sárga irigység?

-
neduddki
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
HI!
:- )))
bocsanat:- )udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
HI!
Melliket vezetted mar?
udv
neduddki
mod: a e30 m3 az egyrtelmua egy verseyvene vot, miden rautalsaval, 5 alatt semmi asztan meg a bomos vatot sem birtad ojjan gyorsa rangatni mint ahogyleforgott:- ))) /sajna a simahoz csak utaskent, de a ravaglia/cecotto verziohoz par km0ben vezetve is: -) a spoer evolution megint kimaradt / amugy az utanna guvok azk mar polgari joszagok voltak a 2986ccmes moto ellenma egy hetkoznapi alom volt a regekhez kepoest:- ))) a 3.2esben ultem a v8as meg kimaradt:- (
-
neduddki
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
HI!
Nem az a baja, hanem az ffd nem akarja behuzni maag ala mert ki lett love, de ma dogonuk rajta, amugy ahogy latom eppen toltogeti: - )))
kosziudv
neduddki
-
tildy
nagyúr
Bahh nem találom a női klotyeszt... ez de durva.. A fiúknál meg ugye piszoáros rész is van ciki lenne ha... No mindegy....
Hülye jános
Nem egészen erre gondoltam...
De komolyan végigmentem a folyosón , meg egyel lentebb is és...
Lehet megkérdem a portásbácsit. -
válasz
venember83
üzenetére
nono, tudom hogy szeretnéd, de az ott EXIT ONLY

-
Winner_hun
félisten
Igen, de ha nem akkor talán. Vagy nem. Lehet.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ha S&M, akkor ez - valamiért ez a szám sosem volt kedvencem Tőlük, de itt a szimfónikusokkal együtt valami fergetes ahogyan szól - a pillanatnyi szünetnél, ami van a zene közben egy ponton, feláll a szőr a hátamon...

-
Bubu79
addikt
Emberek - inkább hallgassátok ezt, ne egyétek Egymást egy ilyen borongós napon...
A szövegében van néhány jó gondolat...

-
válasz
venember83
üzenetére
Neked alapvető fogalmi zavaraid vannak.
-
venember83
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Ember vagyok, nézz rá a nickemre. A hülye szót nem szeretem. Akkor sem, ha egy fokukac mondja.
És a Xedos gömbölyded formája akkor is a fent említett közlekedési járművekre emlékeztet, olyan dull az egész. A te szemedben szép, kívánom, hogy vegyél egyet s teljen benne örömöd.Bubu: Tetsszen, nézegesd csak.
-
tildy
nagyúr
Kéne keresni valami olcsó , jó fodrászt pesten valahol...
De majd csak akkor ha jár a bkv. -
neduddki
nagyúr
HI!
utv.hu wbcamjai mennek vkinek?
kosziudv
neduddki
-
aggy má el valaki nekem az am2es prociját, adok érte ötezret

-
válasz
venember83
üzenetére
Tök mindegy, hogy mit részesít előnyben, de az ténykérdés, hogy a xedos akkor sem suv, hanem egy lapos, áramvonalas, kecses, elegáns autó, ha úgy tetszik, a japán jaguár.
Ez az autó a gyerekkori szerelmem, és ha a szerelmemet gyalázzák, ideges leszek ám!

Az, hogy te egy suv-hoz hasonlítod, csupán a hüjeségedet bizonyítja.
De most legalább elmész dolgozni, tán még ember is lesz belőled, fiam!
-
Verus
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem, de veszek, ezen ne múljon.
Thrawn: Akkor most mi lesz?
tope: Nálunk nem ma van fizetésnap meg egyébként is ennek a fizetésnek már rég megvan a helye, ruhát kell vennem.
Jancsi meg maximum ad egy kortyot a söréből.
A faxgép meg sajnos működik....
Bubu: Nem kell pirulni majd most fogsz mégjobban nemsokára csak várjál.
#20110: Rokontól?Aki rám hagy valamit is? Elment annak az esze?
-
bnss
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Most miért kell lelőni a poént?

(#20100) Thrawn: a felébredés lehet spontán, vagy külső behatás miatt, melyiket vegyük reggelnek?

-
Verus
senior tag
Mai horoszkóp Vízöntőknek:
Ebben az időszakban a pénzügyeid aktív mozgásba kezdenek. Komoly bevételekre számíthatsz, végre egy kicsit pihenhetsz. Sikeres nap vár Rád!
Namármost, nyerek a lottón?Vagy mi lesz?
Szia Bubukaaaa! -
Bubu79
addikt
Jó reggelt, jó reggelit Mindenkinek

Mi ez a harcias hangulat így hét elején? Értem én, hogy utáljuk a hétfőt - na de ennyire

Kalandor: Ha most szenyó lennék beköpném, hogy kit érdekel, nem járok BKV-vel, de így csak együttérzően hümmögök ;)
Szia Verus

Új hozzászólás Aktív témák
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 10. nap: Cassette Beasts
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- PLC programozás
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Battlefield 6
- Mozgásban az NTE: Neverness to Everness
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- További aktív témák...
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hát jó - sorold az érveidet az E30 utáni generációk nem M3 mivoltával kapcsolatban