Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Safe Mode az agyban
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
A Kukacnak van már párja....

-
neduddki
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
HI!
Szar ez a vilag, de csak Kukuc-ot tudom feljanlani, de O akarja is:- )))
udv
neduddki
-
venember83
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Csak bekapja.
-
1010
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
de ez akkor is gáz
hogy egy kamasz hekker szórakozhat a megélhetéseddel -
válasz
philoxenia
üzenetére
már miért?

tudod, hogy mekkora haverok a grúzok az amcsikkal?kérlekszépen, a reptérről a városba vezető út (ami az ország egyetlen normális autópályája, tankcsapdák nélkül) dzsóórdzs dábljú búsról lett ám elnevezve, ott integet dáböljú az óriásplakátról

Egyébként pedig most vették fel a grúzokat a nato-ba.Mellesleg csináltunk már egy csomó munkát az amcsi nagykövetségnek, szóval remélem, van protekcióm... : )
-
Bash
őstag
Mi van itt, hogy mindenki az én magánéletemmel foglalkozik? Történt valami, amiről én nem tudok, vagy mi folyik itt?
Egyébként leírtam már, hogy nincs semmi bajom a fokukac-cal. Sőt szeretem, mert nem sértődik meg, ha kicsit tovább húzom, mint az átlag fórumozó tűrőképessége. Ettől függetlenül szobalánynak nem venném fel, bármennyire pedálozik is. Látogatóba jöhet, a standard hőmérséklet nálam is 26°C, légkondi stabilan tartja. Szépen megágyaznék neki ide az ablak alá az éppen költő anyakacsa mellé, még egy pokrócot is kapna.
-
(Kolombusz)
veterán
Elteszem magam holnapra, fáradt vagyok.
További szép estét mindenkinek! -
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Egy osztálytársam notepadban írja a weblapokat. Tud a srác.
-
csapos2
addikt
Szerintem Kukac egy kém, gyanúsan sokat utazgat.
-
válasz
philoxenia
üzenetére
Régen jóban voltunk amúgy, csak mostanában borult el szegény teljesen, de mint kiderült ennek a nőhiányból fakadó depresszió az oka.
A szemem, köszönöm szépen, jól van, látok, közel-távol egyaránt, és már műkönnyből is egyre kevesebb kell, és éjszaka sem ébredek fel arra, hogy kiszáradt és úgy érzem, hogy szétszakad.
Sőt, most ünnepélyesen filmet fogok nézni. Bontok egy sört, és jöhet a Californication, és kivételesen nem a Red Hot Chili, hanem a Mulder ügynök
már elvonási tüneteim vannak.Neduddki : egyrészt kabbe, másrészt a távfűtő művek mindent megtesz azért, hogy afrikában érezzem magam, a 26 fok tök sztenderd itthoni hőmérséklet... ha már 36 rugó a fűtésszámla, legalább kapok is érte valamit

-
1010
őstag
úgytörik fel a gmail címeket
mint a ropités oyannak törték fel akinek én is kültem levelet

-
venember83
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
A Bari szeretetre vágyik, de nem lennék benne biztos, hogy ezt hátulról óhajtja...

1010: Kémek?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nagyszerű, érettségiző uncsim frontpage-ben készíti a weboldalát, mindezt informatika osztályban. Meddig lehet még süllyedni???

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
philoxenia
üzenetére
vagy a változatosság kedvéért a szobalányt kell lefogni?!

-
VoDaFoNe
aktív tag
mentemalszani páááás
-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Majd kiderül egyszer valamikor. Az a nap még el sem jött.
-
venember83
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Minden rendben? Kicsit, legalább?
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
íííííííííííí
dejóóó -
Winner_hun
félisten
Életlej
-
Racecam
nagyúr
Ebben a topicban jó éjszakát mindenkinek!!
Rarri, Szép álmokat, puszillak!

-
adalbert1
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Amig adnak ki új hardware-eket és software-eket, addig mindig lesznek felmerülő új kérdések is. Persze a nagyon alapvető dolgok már tényleg ezerszer le lettek írva mindenhol...
-
rarri
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Én meg épp egy jó adag kakaós kalácsot eszem kakaóba metélve.

eszem, vagy eszek?

-
rarri
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Szerintem nekünk sem ártana a sok gyümölcs, könnyű étel.

-
Batman hol van, hogy van? Rég nem láttam már, nem hallottam róla!

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Gondolom azért nem is volt könnyű ez a vizsga, az immunrendszered is legyengülhet ilyen megerőltető erőpróba után, ilyenkor érdemes sok gyümölcsöt, könnyű kajákat enni, sokat pihenni.

Rarri: amennyit tudok olyasmit eszem, vacsira tészta volt, alma, narancs, mindennap többször is most meg magolok.
nem, nem tanulás, napraforgó... 
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
philoxenia
üzenetére
lehet. ráadásul a terem hideg, és néha sokat kellett ülni

-
rarri
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Akkor most már végleg nem értem, hogy mi a probléma. Az, hogy nem 3 soros hsz-eket írunk? Vagy mi? Te mit szeretnél ezzel kapcsolatban? Min változtassunk? Mert ha minden jó, akkor nem közölnéd időről időre, hogy itt valami nem jó. Vagy én vagyok csak szőke, és mindenki más érti?
Bubu: jóéjt neked is!

Bash: köszönöm.

-
Bubu79
addikt
Hölgyek, Urak, jó éjt Nektek - megyek és ritkítom kicsit a levegőt, hadd gazdagodjon a cég

-
Thrawn
félisten
válasz
Thrawn
üzenetére
Lejárt a modidő...
Engem sokkal jobban zavar, hogy a szakmai topikok "kezdik a végüket" járni, pár ember még szerencsétlenkedik a betóduló alapelveket nem olvasó, keresőt nem használó, sok esetben személyeskedő tagokkal. Én úgy vettem észre fogy a türelmük, és kezdenek belefásulni, egyszerüen nincs energiájuk már ugyanazt 101-edszer is elmagyarázni, azután meg pláne nem, ha a szakmaiságukra személyeskedés a válasz

Árral szemben... -
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Ha a semmiben(mindenben) a vulva is benne van akkor surgosen beszelgetnunk kell

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Akár nézhetjük a konzolokat is. Céleszköz. Beteszem a lemezt, kompromisszum nélkül játszok, kiveszem, kikapcs.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
de talán nem baj, h ilyen irányba változottm nem?

-
kicsitomi88
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Neha bekattansz, semmi baj. Ilyenkor fekudj le, nezd a plafont es aludj el. Reggel re csaá
-
venember83
nagyúr
Mikor indult, akkor nagyon kevés topik volt s nagyjából mind szakmai volt. Itt lehetett viccelődni, különböző nem számítógéppel kapcsolatos kérdéseket feltenni, a tagok egymás közt közösségi életet élhettek, ilyesmi. Annak idején ez egy sokkal kisebb és kevésbé látogatott fórum volt.
kicsitomi88: Ilyenkor lehet a legjobban dolgozni, mert qrvára nem érdekel semmi.
-
VoDaFoNe
aktív tag
megfáztam.. de csúnyán
-
rarri
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Most már végleg nem értem. Milyen témával indult EZ a tropik?
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Van valami abban, amit írsz - de ha szétnézel, nem rögzített a topik témája - mindig akad valami, amiről szól ( még akkor is, amikor látszólag semmiről sem szól ) - ami állandó, az nagyjából a hangulata. Ez lehet a népszerűsége hátterében.
Egyébként ezt a hsz-edet nyugodtan írhattad volna ON-ba is, bár úgy rémlik legalább annyira védjegyed az OFF írás, mint egy Sárkánylányé, akit sajnos igen régen láttam a fórumon - mióta elment kissárkányokat nevelni...
Ő megbolondította még az egészet azzal, hogy zárójelbe is tett mindent - holott amit közölt az nemhogy mellékes nem volt, hanem értékes volt minden betűje...Gyanítom akadnak páran, akik tudják Kire gondolok...
-
Thrawn
félisten
válasz
Kalandor
üzenetére
Ismerem az érzést, ha nekiállok gépet takarítani azzal elmegy fél nap mert az utolsó csavarig szétszedek mindent. Szerencsére összerakás után nem sűrűn jön elő, hogy valami gond van (kopp-kopp) mert akkor már fogytán a lelkesedés és a türelem.
Viszont az még sosem fordult meg a fejemben, hogy veszek egy Mac-et
venember83: Lehet mindennek topikja csak az OT-nak nem? Nem értelek

-
venember83
nagyúr
válasz
Thrawn
üzenetére
Ha mindennek van topikja, akkor minek egy OT? Ennyi.
rarri: Bármit lehet és semmit sem kell.
philoxenia: Csak elgondolkodtam, nem célom a topik zárása, munkaundoromban ilyen idióta vágányra siklottak a gondolataim. Elnézést.
19824: Szóval. Ha mindennek van egy topikja, akkor már semmi sem off fórum szinten, akkor meg minek egy OT? Így érthetőbb?
-
1010
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
reapet es
? -
rarri
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Én tényleg komolyan kérdeztem.
Blacki: Szia fiam. Visszaolvastam. És a tanácsom, hogy maradj ilyen amilyen vagy, a sors úgyis utolér, és akkor tudod majd mit kell tenned. .

-
BlacKSouL
addikt

-
(Kolombusz)
veterán
Anya online telefonál, én meg lopom a netet.

Holnap veszek routert, elmegyek a boltokba, aztán amilyet kapok, ha normálisabb márka, megveszem. -
poffsoft
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Akkor OT helyett lehetne RT is ....

-
-
poffsoft
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Attól még lehet chattopik.... Bár azért ejnyebejnye jár....
vagy nem?Bash: tildy is megdícsért már ma.....

-
rarri
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Komolyan szeretném, ha elmondanád, hogy ebben a tropikban miről kellene beszélni. Én még nem voltam itt, amikor indult, és igazából csak tudatlanul írtam amit gondoltam. De ha megmondanád, hogy miről kell itt beszélgetni, azt megköszönném.

-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Ez a feeling egyszer mindenkit utolér?
És ez a gondolat honnan jött? Valahonnan csak elindult az a bogár...
-
venember83
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
Nem. Semmi bajom. De tényleg mindennek van már topikja, ergó az Off fölösleges a jelenlegi formájában, mivel valahol már minden ON. De ez csak egy kósza ötlet volt. Szerencsére nem én döntök s nem is fogok ilyen kérést betenni a modkerbe, nem mintha annak lenne valami haszna, valszeg csak elutasítanák s kész. Semmi bajom a chateléssel, hisz én is művelem. Ez rarrinak is szól, tényleg semmi bajom senkivel. Egyszerűen elszállt az OT fölött az idő, azzal, hogy a Fáradt Gőzben / közösségi topikokban mindennek megvan a helye. Az is igaz, hogy kár lenne a PH! legsikeresebb topikját bezárni vagy törölni.
Thrawn: Nevezzük gondolatnak, inkább. Bár nem akarok nagyképüsködni.

-
poffsoft
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
nem, az a kérdés, kiével ne!
-
rarri
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Szerinted mi lenne a fórumozás feltétele? A minimum 3 sor? vagy más? Esküszöm megpróbálom megvalósítani.

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Alcím : "Chatangoló"
Bubu: az a kérdés kiével ?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

dejóóó