Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Téma összefoglalót ha írok, azt most hová kell küldeni? Úgy tudom a topikgazda rendszer megszűnt.

-
Vladi
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Köszi, a csak jó lesz.
Így már nem poén, hogy végigmegyek vagy 3 topikon.

Szőkeszépség: link. alapvetően ezek érdekelnének.
-
Vladi
nagyúr
Köszi srácok, akkor már nem kell erről még blogot is nyitnom.

(#43231) Tim82:
Vótam má! Hát nem hivatalos véleményem, hogy indíccsad újra.

Amúgy amit talál a kereső vagy hír, vagy 100 éves, vagy zárva van. Nincs ilyen proccoknak topikja?
Írok bácsisnak egy privátot. 
-
Vladi
nagyúr
Az on topik már nem él? Hol találom? Mert ott megkérdezném, hogy hol találom a "hol találom topikot (milyen topik ami)" ahol meg megkérdezném, hogy hol találom az amd athlon 64, x2 topikot. Vili?

-
Vladi
nagyúr
A játék neve: kinek hosszabb a verbális nyelv pénisze. Vagy mi a szösz.

-
Vladi
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Izééé a 7 év a RedHatra (CentOS) vonatkozik. Nem vagyok nagy debijány fan.
"mellesleg legjobb tudomasom szerint sokan vannak ugy, hogy osszepakoljak a rendszert, s onnantol nem igazan akarjak frissitgetni,"
Sajnos én pont az ellentkezőjét látom. Sokan verziószám mániában szenvednek. Inkább felrakját a 7.10-et (ez már ubi) mint a 6.06-ot. Pedig ez utóbbi jóval stabilabb.
(Najó ne vegyük ide az én perverziómat, hogy fél évente új fedórát kell telepítenem.
)"hogy botor dolog a kiadasi ciklust figyemen kivul hagyni"
Így van. Sajnos kevés figyelmet kap ez a dolog, és a félrevezető információk sem segítenek a helyzeten. Egyébként 1,5 év a sima uborka élettartama. A kovászos uborkáé ennél hosszabb és a csemege konzerv uborkáé a leghosszabb.

-
Vladi
nagyúr
Az eredeti megfogalmazás így hangzik:
"ez egyébként egy hatalmas biztonsági gond linuxnál,"Amit én erős túlzásnak tartok, mivel ez úgy vélem biztonsági kérdés csupán és nem "hatalmas gond", aminek megoldására számos lehetőség adott.
(Kompatibilitás az egyes kiszolgáló alkalmazások verziói között, disztró update, saját vagy 3. féltől származó további support. stb. Mindez plussz az amúgy is elérhető 7 évhez képest. Ha egy szerver teszem azt életében 2 telepíts él meg, mielőtt az újrahasznosító telepre kerül akkor már elérheti a 14 éves használatot.)
Amire van megoldás az nem gond, hanem feladat! Ez nagy különbség az eredeti kijelentéshez képest, ami félrevezető és mint ilyen káros is. Elsősorban az érdeklődő laikusok félrevezetése miatt káros.
Ha félrevezetik az érdeklődő de laikus embereket, akkor a szabad választás joga súlyosan sérül. Ami mint tudjuk civilizációnk egyik alaptétele. (Könnybe lábadt a szemem. Tudok má elkalandozni mi?
)ja igen: maramra vettem, mert nekem linkelted.

Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Keresek akkor egyet.

Írok bácsisnak egy privátot.