Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Jó reggelt!
Ma nem tudok menni dolgozni sajnos, de kár
Legalább lesz időm állást keresni...
Tök durva ami itt a Blahán van... -
Racecam
nagyúr
Jó reggelt!!
-
Pálinkás gyönyörűmadárcsicsergéses hétfő Jóreggelt Kedves és Kedvtelen Huszárok!!!

-
Tim82
félisten
jó reggelt mindenkinek. de halott így BKV-sztrájk kezdetén a topik.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ma reggel vettem egy mély levegőt és elküldtem az önéletrajzomat, egyelőre egy helyre, majd este még tovább nézelődöm. addig meló. asszem. nem bánnám, ha ma nem sikerülne eljutnom a melóhelyre...

-
tiv83us
veterán
Itt figyel egy dobszett, egy rhytm guitar, ket baszott nagy hangszoro, mindennap 3-4 orat jatszunk Kidussal szep nagy hangeron, 2 perce talalkoztam a szomszeddal, megkerdeztem,
,zavarja-e, minden ok...stb. Kiderult a szomszedom total disabled deaf, suket, mint az allat, oh yeah
Mentem gitarozni
-
Bash
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Tudod én csak azt nem értem (már sokadjára), hogy miért panaszkodsz állandóan. Nagyon sokan összetennék a két kezüket, ha lenne saját lakásuk jó panorámával, jó állásuk szép mid-6-figure fizetéssel... te meg ilyen apróságokon vagy kiakadva hónapokig (sok más dolog mellett), mint a fűtésszámla. Ez is az élet szükségszerű velejárója, vagy kifizeted, vagy behajtják rajtad. Ha esetleg elköltözöl biztos vagyok benne, hogy ott is találsz valamit, amiért elégedetlenkedhetsz majd.
Nagyon tévedsz, ha azt hiszed az én életem tökéletes, mégsem hallasz panaszkodni. Megtanultam együtt élni ezekkel, és nem is idegeskedem miattuk. -
Bash
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Most erre mit mondjak? Tavaly ugyanezekben a hónapokban egy kisebb helyen fizettem $87.38-t, illetve $86.85-t, hová jutunk ha így haladunk? Hírlevelet sem kapok, sőt számlát is csak e-mail-ben, mert paperless billing-en vagyok, hogy védjem a fákat. És az összes e-mail-es számlán is az áll félkövér kapitális betűkkel, hogy DO NOT PAY.

-
itt nem is a számon magán van a hangsúly, hanem az arányokon. egy ugyanekkora (49 m2) gázfűtéses lakás fűtési költsége maximum egyharmada ennek, de akkor már sokat mondtam. Tavaly a legmagasabb számla 18 rugó volt, akkor még úgy voltam vele, hogy kit érdekel? na, idén már 36 volt a legmagasabb számla, ha így megy tovább, jövőre 50 lesz. és ez már azért nem mindegy. Ja, és tegyük hozzá, hogy nyáron is fizetünk ennek a vérszívó cégnek.
De a kedvencem a hírlevelük, amit minden hónapban bedobnak : "a távfűtés korszerű, gazdaságos és környezetbarát". Bizony. és kényelmes is, pl. nem kell hólapátolókat alkalmazni, mert elolvasztja az utcán is a havat...

-
válasz
Bubu79
üzenetére
álmaim autója, amit 12 éves korom óta szerettem volna, az egy Mazda Xedos6 - de már nincs egyetlen ép példány sem

pedig a legszebb autó, amit valaha is gyártottak.Bash : közben jött egy újabb 30 ezres is. és már unom. eldöntöttem, hogy költözöm, hamarosan. ez elvi kérdés

-
válasz
Bubu79
üzenetére
én ezt eladni már nem fogom.... minek? ennél jobb állapotú sorstársa nincs, most adjam el 300 ezerért? akkor már inkább odaadom valamelyik rokonomnak, v. jó lesz majd egyszer a 'zasszonynak bevásárlókocsinak.
Egyébként eredetileg tervbe volt véve egy komfortosabb használt járgány (pl. egy civic) vásárlása a következő egy évben... de most, hogy megkaptam a 36 ezres távhőszámlát, inkább a lakáscserén gondolkodtam el

-
Bubu79
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Csak ezért biztosan nem - bár nem is olyan régen lett volna rá jelentkező

De egyébként Divot is kifejtette a suzis topikban, hogy akadnak Neked is érdekes márkatársaid - szóval... Nem adod el az autót?
-
tildy
nagyúr
No elteszem magam holnapra.... RM-BKV...
Bash :
Még szerencse, hogy nem becézted... Most belegondoltam, ahogyan én bubukámat szoktam szólitani...LOL. -
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Ilyen rosszindulatú lenne Kukac?
Báááár... Ahogyan egy másik topikban leoltotta egy márkatársamat

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
gondolom mert jólesik neki...
-
Bash
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Hát még ha játék lenne...

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Jó éjt - a súlytólég elkerülése végett nyisd ki cseppet az ablakot

Mod - látom gondolsz másokra is

Dehogynem - messze még a Mariana árok

-
venember83
nagyúr
Jól nem laktam, dehát ennyi volt. Jöjjön a szelelős alvás akkor. Jóccak népek. Pár óra múlva jövök.
fokukac: Miért rontod el más játékát?

Bubu: Áramtalanítok mindent, nehogy szikrázzon valami, mert akkor annyi ennek a tömbháznak...
Igen, ennél mélyebbre már nem nagyon süllyedhet az off.
-
raskolnikoff
őstag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Hát passz...nincs TV

-
RoyalFlush
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Ez most azt hiszem az egyik telótársaság reklámszövege is
300 fős teremben vizsgáztunk kb. 30-an, de nem volt vészes a teszt .. Most készülök, tanulok a jövőhetire
-
poffsoft
veterán
válasz
Bubu79
üzenetére
Kikérem magamnak!!!
Nem vaygok kicsi!!!
Fisherman's Friends chewing gum in Hungary???

fo(telen)kukuc: esetleg otthoni munkavegzes (nem, nem homework)

-
Bash
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Most a kedvedért utánanéztem, és megállapítottam, hogy utoljára március 14-én mentem el dolgozni 2 óra hosszára.

-
raskolnikoff
őstag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Hi! Na hogy ityegett a fityeg?
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Betudom az álmosságnak ezt a pillogást

-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Nem hízlal, de puffaszt.
És hát azok a bélgázok éjszaka kellemetlenek lehetnek... -
venember83
nagyúr
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Az is van. Csak nem itt.
fokukac: Ha nem haragszol én is megszakadnék, mert nem megyek holnap be melózni. Mondjuk nem is szoktam, minek, ha itthonról is el lehet intézni. De hogy lásd, mennyire szociábilis vagyok, csak miattad holnap bringára pattanok.

Bubu: Te kis passzív...

Azt hiszem nem egészséges ilyenkor babot és kolbászt enni. Hízlal... Lássuk.

1995o mod: Mert itt vagy s nem írsz szépeket. Sőt, csúnyákat se. Ez a baj.
-
RoyalFlush
őstag
Miután du. hazaértem (vizsgázni voltam) lepihentem .. most olyan érzésem van, mintha már reggel lenne

-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Igaz.
Bezzeg mikor még nálad laktam...Akkor én is .... De így szivacs szopacs... mondjuk még árpád hidig begyaloglok innet a dp-tol, de at obudara... E-e... -
raskolnikoff
őstag
Hi all. Az a nagy csoda hogy most nem pénteken kezdik...bár nekem ismét pont holnap kell Pestre utaznom...még szerencse hogy van fuvar...
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
te ne beszélj, egy köpésre laksz a melóhelytől.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Huh, fürdés után se jobb, nba majd holnap tiszta fejjel, miután jelentettem a múlt heti feladataimat a japán vezérigazgatónak, még előveszem mégegyszer az ügyet.

Na jóéjtet..
-
tildy
nagyúr
Most jut eszembe holnap suliban laborom is van...Fasza.Hogy fogok en laborra bejutni? Ha nem jar semmi???
Na majd veszek a volan buszra arpad hid- florian kozt jegyet.
Fokukac: oke egeszseges 10 kilometert lekerekezni....Node...Bahh , maradtam volna az albiban egyszerubb lenne... -
Tim82
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
jó éjt, elteszem magam holnapra - a sztrájk miatt korábban kell kelnem, ráadásul túlórát is terveztem...

-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó éjszakát, megyek aludni, már majd kieseik a szemem.

-
válasz
Chesterfield
üzenetére
hiába, filmbeli műveltségem egyszerűen pratlan

láttam életemben már vagy 20 filmet, de azokat kívülről tudom
-
Tim82
félisten
válasz
Chesterfield
üzenetére
"majd amikor együtt kortyoljuk a Pepsi Kólát a Niagara vízesés alatt"

-
Tim82
félisten
válasz
Chesterfield
üzenetére
"hozom a direktívákat! hozom a direktívákat!"

"na de Tupírka, ez egy habverő!"

-
BlacKSouL
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Hmm, akkor 6,9 vagy 7,1?
Mert ez mármár jelentő seltérés. Egyik még a lélektani 7l alatt van.. 
-
Chesterfield
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Csíííni csinibab csininbaba

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Chesterfield
üzenetére
Nekem még most se tiszta, honnan van az idézet?
-
tildy
nagyúr
Holnap fogalmam sincs hogy jutok be a munkahelyre...

Bahh miért nem hoztam el a ponyt.... -
Tim82
félisten
válasz
Chesterfield
üzenetére
"minden nő kurva."

már ha jól emlékszem.

-
válasz
Chesterfield
üzenetére
segíccség! elázik a chesterfield-em! olgicska, mentsen ki!
-
BlacKSouL
addikt
Nyáron mikor horvátban voltunk, akkor induláskor nulláztunk tankolásnál, és mikor visszaértünk a garázsba, akkor néztem megint a végét. Pontosabban menet közben folyamatosan csekkoltam az addigi átlagot, onnan is tudom, de az egyes szakaszok végén nem nulláztam. Tehát mindig tudtam az addig megtett km-ek pillanatnyi összátlagát, cak az kéne, hogy a hazafelé út pontosan milyen átlagot ad ki, ami megemelte 4 decivel a teljes átlagot. Odafelé 120-130, légkondi nélkül 4 ember, két heti csomag tele 500 liter, hazafelé ugyanez, csak 135-145 és 100% légkondi.
-
BlacKSouL
addikt
Látogatóba mennék én is, de csak jövő nyáron, mert az idei 3 hétnyi szabim már duplán is be van táblázva.. A költő anyakacsa engem is érdekelne..
És szépek a versei? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Más: Segít nekem valaki átlagfogyit számolni, mert túl fáradt vagyok hozzá:
650km, 455km, 650km
az összátlagfogyik az egyes szakaszok végén, tehát 650-nél: 5,9
455km-el később az addigi 1105km-re még mindig 5,9
újabb 650 km után, tehát összesen 1755km-re 6,3Ami engem érdekelne, az a második 650 km-es szakaszra jutó átlagfogyasztás. Az átlagokat a fed. computer számolta, vegyük úgy hogy pontosan.
-
Thrawn
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
szerkesztve*
* félek a fogaskeréktől...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ilyenkor a szarvasod szokott jönni, mivan helycserés támadás?