Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Adok neked az itókámból, abból még van.Isteni

A kávé a tejszín és hozzá likőr..Isteni egyveleg.
Egy baja van, kicsit kicsi az alkoholtartalma
Na lehet befigyelek 7végére valami jegesmacit, netalán abszintot azt sos epróbáltam még.

Nekem étcsoki van itthon, de nem fogy el. Boci Aero.
-
Winner_hun
félisten
Remény!

Jóccakát. -
csapos2
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Nekem nem, én békésen legelésztem, míg a balhé tartott. [link]
R2D2: A foltos.
Ildus: Szerencsére nem voltam részese a dolognak. :-)
-
csapos2
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Én nem is tudom. A helyzet az, hogy manapság már nem olyan biztonságos a fűben üldögélni, mert ha egy arra kószáló vakond alád fúr, bizony vége az idilnek. Képesek a kis mocskok olyan alagutat kiásni, amibe egy jól megtermett nyulambulam is a füle hegyéig belehuppanhat, ha meg már ott van, akkor a vak kondok kiszívják a vérét. Ezért leginkább betonozott területen szoktam üldögélni.
-
rarri
senior tag
Sziasztok!
Valami kézi indítású ellenőrzést kellett a gépen végrehajtani, meg is csinálta fél óra alatt, aztán a hülyéje újra kezdte. 35%-nál megállt, és nem volt türelmem tovább várni, felfüggesztettem. Az nem baj ugye? 
-
BlacKSouL
addikt
Hát, Gyuri, én most lefürdök..
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
csak hogy elbizonytalanítsalak...
Motorola L7-ről véleményed? -
BlacKSouL
addikt
Végrevégre megjött... ittt van... érezni az illatát a levegőben !!
Hetek óta szagolgatom hogy hátha, majd most, de soha, semmi.. csak a megfáradt télszag, a semleges semmilyen szag. De most végre érezni a méregzöld friss fűszálak, a kibomló rügyek, a korai virágú fák illatát, még este is...
Nem vagyok hülye, de nekem minden évszakban(különösen a váltáskor) van egy jellegzetes illata a levegőnek. Egyedi, összetéveszthetetlen. de a tavaszé a legtutibb...Az hirtelen jön, mámorító, ehh...
Na megyek is ki beszagolni vagy 1000 liter illatot..
Menjetek ki ti is.. -
válasz
FehérHolló
üzenetére
ja, hogy PIV...
na igen... inkább csak intel celeront kellet volna írjak.
le is szedem mert elkelt.
-
válasz
Chesterfield
üzenetére
ööö... mi a baj vele?

-
FehérHolló
veterán
Jó éjt mindenkinek, és köszönöm a fejtágítást!
Olyan 25 ember véleményét hallgattam meg eddig, és egyre biztosabb, hogy D900i lesz belőle.
Szegény 3310-esre már ráfér a csere, haldoklik a drága.
6 évet bírt, ami azért nagy szó ezen a területen.
Holnap elmegyek bó'tba, azt ha kézbe véve tetszik, akkor meg is veszem. -
jááájjj... eldobom az agyam.
privátban kapott érvelés: "Légyszi ne oktass ki, mert kb. 1évvel hamarabb regisztráltam, mint te!"

-
Kasza08
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
biztos neked van igazad, SEt nem igazán vágom, én nyáron vettem telefont Pnél, haverom Vnál(másmilyet), nálam látszott, hogy minden eredeti, nála pedig minden ikon Vs volt.
Másik haver karácsonyra vett magának K800i-t szintén Vnél, aminek szintén Vs menüje volt.Azóta nem nagyon nézegetem őket. -
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Vagy azóta változott a világ. (4 hónapos postokról beszéltem.)
-
frame>24
addikt
Végül elnyertem méltó büntetésem, és engem is elárasztottak a tavaszi vírusok. Még nincs lázam, de már emelkedik a hő. Szemétül sikeres egy életforma ez az influ...

tildy: így van...

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Kasza08
üzenetére
akkor leírom mégegyszer:
-P és T letiltja az SE mobilokban a flash menüt. Melyik részét nem értetted meg?
-V nem (pölö egy készülék, amelyet mind forgalmaz: W910)Ha jobban megnézed az utóbbi időben a telefonokat a Vodánál, egyre kevésbé piszkálnak bele. (ui.: P meg fiksz jobb gombra teszi a WAPot SE-knél. a V MÁR nem...)
-
Hold
őstag
Szép estét sziasztok
-
Kasza08
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
nem!
Mindenhol belepiszkálnak, de pannonnál a legkevesebbet. Vodánál átírják az egész menü kinézetét. T-fosnál ráragasztanak egy T-fos matricát. Pannonnál meg pannonos a képernyőkímélőd, amit simán átállítasz, meg a kikapcsolásnál a "pannonvirág" van.Tim, tiv:

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
keress rá még úgy, h flash-menük letiltása.
kezdetnek ez elég általában.
És akkor még ott van, h a jobb oldali funkciógomb konkrétan wapra visz.
-
FehérHolló
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Öööö.. Hogy piszkálnak bele? (Majd megpiszkálom én őket...)
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
ha 4*3-as menümegjelenítést (lásd még "rács") használsz, akkor nem az egészet dobja ki, de listánál szivat így, igen...
SE-t meg sose vegyél szolgáltatótol, ESETLEG vodától. Belepiszkálnak a P-nél és T-nél is...

-
FehérHolló
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
Köszönöm neked is, hogy leírtad a tapasztalatod!
Amíg nem fogadott hívás ismeretlen számát el lehet menteni, addig ez számomra nem nagy érvágás.
Almenü kibontását nem lehet kikapcsolni az animált menü tiltásával?Töltő-adatkábeles dolog számomra nem probléma. Van kékfog.
Doboz: Legfeljebb azt lehet nem vigyázásnak minősíteni az ő esetében, hogy zsebben is hordta.
-
Thrawn
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Mert nem vigyázott rá

-
FehérHolló
veterán
Tök jó, hogy mindenki mást mond.

6230 a szemem láttára foszlott szét a kamera környékén 1 év alatt. (Egyik évfolyamtársamnak, aki az előadások 90%-ában mellettem szokott ülni, az van.)
Egyébként bocs, hogy mobilarénává tettem az OT-t!
-
ngabor2
nagyúr
no, szép álmokat mindenkinek, aki megérdemli. akinek meg dógozni kell... az ne szakadjon meg benne, maradjon reggelre is

Kasza08: olvass némi alapelveket, különös tekintettel a privát üzenetek részre...
-
Kasza08
őstag
most kaptam privit:

szerintetek magyar?

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Vegyél 8910-es Nokiát.

De a Westeles d900i egész jó ennyi pénzért. -
Verus
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Egyet tudok: Ilyet ne vegyél

-
Thrawn
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Egyértelműen 6230

-
FehérHolló
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
25k van rá. K550i is 30k-tól indul.
W880 bűn randa.
K800 szériából nincs T-szar kártyás. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
K550 vs D900i?

Fapad Astra VS Saab 9-3?
Hát.. Én nem filóznék, nem egy kategória... De hamár SE, miért nem a K800 széria - az is jó áron van, de azért mégiscsak jobb (esetleg W880, most már igencsak jó ára van és a szolgáltatás-kínálata is elég széles)
-
FehérHolló
veterán
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Volt már a kezemben szar Samsung és jó is. Nokiával is ugyanez a helyzet a házam tájékán.
-
djtoomi
addikt
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Fordítva elhiszem, symbiannal bújj el....
Amúgy nem rossz kis teló a d900i, kb 3 hétig volt emg, de aztán eladtam, nagyot esett az ára...
-
VoDaFoNe
aktív tag
Tratatataaa

-
kicsitomi88
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
En kezembe nem vennek E50 utan samsungot, olyan mint mikor pc utan commodore ele ulsz.
-
FehérHolló
veterán
Én nem nőből vagyok, nekem mások az igényeim.

Köszönöm, hogy elmondtad a véleményed!kicsitomi88: Csak E51 lehet legfeljebb, de az valahogy nem tetszik. Jelenlegi két versenyző a Sony-Ericsson K550i és a fent említett D900i. Előbbi már átcsúszik a nagyon drága kategóriába, és nem is tetszik annyira. Előnye viszont, hogy kevésbé sérülékeny.
-
bnss
veterán
Szép estét, pécsiek számára jó eredménnyel záródó kosárlabda meccsen voltam.

-
Verus
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Bírja ha nem nyomkodod állandóan.
4-5 napot biztosan bír átlagos használattal. Nekem az a relaxálós rész tettszett benne, jó a zene ami akkor megy. Nem újdonság de alap háttéren átáll nappalról éjszakára úgy értem hátteret vált. Ez is tetszetős.
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)