Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Verus
senior tag
válasz bolondember #17210 üzenetére
Na kész a 30 db számlamelléklet. Még lesz majd kb ennyi holnap is.
Kazimír: Az Ügyfélszolgálaton lehet kérni.
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
tbs
addikt
válasz venember83 #17252 üzenetére
Szemcseppel nem viccelünk. A kamillatea CSAK nagyanyáink hülyesége volt. Előtte nem használták szemápolásra... Nem véletlenül. Csecsemőknél különösen necces.
Audit. Köszi.
-
tildy
nagyúr
Lett szállásom, egy hónapra, koliban és nem is drága
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
ladybug
őstag
Race: Vmi velem sem stimmel. Olyan vagyok, mint a lassított felvétel.
Kazimír: Hm, én nem jártam tegnap semmiféle ilyen helyen. Ezek szerint nem vagyok egyedül? Vagy felvette vki a külsőmet, hogy kényelmetlen helyzetbe hozzon.
Hold: Most már ez a macskás, sárga hold a végleges? Nekem még mindig a kevésbé sárga és lyukas hold tetszik.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
addikt
Szevasztok Huszárok
-
ladybug
őstag
válasz Racecam #17278 üzenetére
Én is téged.
Baj nincs, csak olyan nyomi vagyok. A fejemet, mintha satuban lapítanák össze, de szédülök is kicsit. Lehet, leesett a vérnyomásom. Bírnék aludni...
Hold:
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
(Kolombusz)
veterán
Szép napot!
Reggel elaludtam. Nem való nekem ez az ébresztőórás kelés.
Rendelek pizzát. -
RoyalFlush
őstag
Sziasztok!
Adobe Reader 8-ban, védett pdf fájl esetén hol tudom megadni a jelszót, hogy tudjak a dokumentumból másolni? Tudja valaki (és ha tudja, el is mondja)?
bolondember: ma a születésnapodat vagy a névnapodat ünnepled? Esetleg mindkettőt?
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
1010
őstag
jó reggelt
névtelen rigófüggők kulbja
-
nike_
addikt
válasz (Kolombusz) #17282 üzenetére
Én az ébresztőórától majdnem szívrohamot kapok.
Így is nehezen kelek, hát még ébresztővel. A megriadástól visszaaludnék.
-
rarri
senior tag
válasz ladybug #17296 üzenetére
Valamilyen figura alja volt, az biztos. Csak remélni merem, hogy nyúl volt.
Verus: szia! / én még nem tudom hogy kell integetős szmájlit berakni, de már tanulom. Az elmélet már megvan /
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest