Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
az nem sorminta volt hanem népművészeti kopirájt Janoska módra . Ezeknek a mai mikulásoknak semmi ízlése
-
bolondember
MODERÁTOR
Tiszteletem!
Mindenkinek köszönöm a támogatást, érdeklődést Anyummal kapcsolatban!
Érdekességek:
-pénteken vért vettek Tőle, azt mondták, h a véralvadási faktora a normális 20%-a, a doki szerint ilyen NINCS, NEM LEHET.
-ma volt benn a hematológián, másik doki megvizsgálta, szerinte ILYEN nincsen, h a pénteki leleteknek TELJESEN ellentmondó értékek szülessenek - minden stimmel...-a Passat 80-nal csapódott bele a buszba (70-es tábla van kinn, 300m-re a kereszteződéstől!!!!), 30 méteres "féknyom", legalább 140-nel ment, mikor elkezdett lelassítani
-Fasszer menő ügyvéd, jelenleg 60% buszsofőr, 40% autós - csk én hiszem, h ez nőni fog a buszos oldalát tekintve?És, h egy jó kis idézettel is jelentkezzek:
"-méjdéj, méjdéj, ví ar szinking, ví ar szinking!
-vat ar jó szinking abáut?!"Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
VladimirR
nagyúr
válasz bolondember #16907 üzenetére
az idezethez, itt a video
-
Thrawn
félisten
-
addikt
amúgy meg elárulom nektek hogy ez egy szigoruan titkos kódokat pakolok be mindíg a hsz-eimbe, kód neve:megkúr
Regards:
Agent J.
-
Thrawn
félisten
válasz ngabor2 #16917 üzenetére
Egy két érték igencsak el van szállva (3-szor annyi, vagy épp ennyiszer kevesebb mint kellene), ráadásul az van leginkább kilengve aminek nagyon nem kéne. Nade sebaj, volt már ilyen máskor is aztán mégis itt vagyok. Szerencsére vagy szerencsétlenségre, azt mindenki döntse el magában
bolondember: Elképzelhető, de 3 nap alatt nem változik az olyan sokat. Lehet valamit benéztek, elcseréltek, elszúrtak[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
válasz bolondember #16925 üzenetére
Az nem jelent semmit, ha lehet csináltassatok ott mégegy vérvételt, ha nem lehet akkor goto háziorvos, holnaptól nincs vizitdíj sem.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Hold
őstag
Megjöttem, hiányoztam ?
Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
Satan_Claus
őstag
Üdv!
Mint új látogató, mi ez a topic, hova kerültem?
Védd az állatokat! Egyél embert.
-
venember83
nagyúr
válasz Satan_Claus #16931 üzenetére
-
VladimirR
nagyúr
janoska, ezek utan csak azt nem ertem, miert baj ha idetlennek tartalak...
menj gyaloglora, vagy csetponthura -
rarri
senior tag
válasz Satan_Claus #16931 üzenetére
A Pokol legmélyebb bugyrába. És most számot kell vetned bűneidről.
Vénember: akkor miért mondtad, hogy nem lehet szexelni?
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Satan_Claus
őstag
válasz venember83 #16933 üzenetére
Lehet, hogy fáradt vagyok, de nem jött át a mondanivaló
Akkor ez valami chatoldal?
Védd az állatokat! Egyél embert.
-
venember83
nagyúr
válasz Satan_Claus #16937 üzenetére
Ez minden. Vagy semmi. Aminek akarod. Lehet kérdezni, beszélgetni, röhögni, segítséget kérni, stb. stb. stb. Minden csak rajtad múlik.
rarri: Ma kicsit megengedőbb vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz Satan_Claus #16939 üzenetére
Az nem mentség.
Vénember: nálad mi a szexkezdemény?
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest