Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rarri
senior tag
válasz
Kazimír #17978 üzenetére
Gondoltam hogy kíváncsi leszel. Nem találnád ki az biztos.
A 8 évesemmel kimentünk kosarazni, utána meg hintáztam én is. Annyira jó volt! Szóval úgy szálltam.
Másmilyenre még várni kell...Nem tudom a többi anyuka , apuka miért nem hintázik. Mondjuk , kosarazni se kosaraznak. Lehet hogy én vagyok rosszul bedrótozva...
Hold: Szia Tesó!
Irigyellek, hogy ilyen kitartó vagy. Mindjárt megpróbálom, én hány felülést tudok csinálni. Fénykoromban is csak 300 ment.
-
fokukac
nagyúr
válasz
philoxenia #17975 üzenetére
szerintem fuss neki ennek a szorzásnak mégegyszer...!
5,5 * 326 = 1793 Ft
-
Hold
őstag
Megjöttem edzésről sziasztok
lenyomtam egy 500as felülés csomagot, asszem holnap az ágyból se tudok kimászni majd -
Bubu79
addikt
válasz
ngabor2 #17963 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy nem vagyok meggyőződve arról, hogy szakmájuk bajnokai... Alighanem megkeresem a pm-mel Rlazolt...
yetike: Honnan tudhattad volna?
Vénség: 10 éves a kisebbik, akivel most gond van, 13 az idősebbik - szerinted mennyire nőhet az emberhez szőrgombóc kora óta?
Családtagok...
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #17964 üzenetére
én meg vagyok győződve róla, hogy a hosszú távú externális hatásainak (tüdőrák kezelési költsége évtizedek múlva) a költségei magasabbak, mint a dobozonkénti párszáz forintból befolyt összeg.
de ettől még pártolom, hogy emeljék szépen az árát
lehetne mondjuk nálunk is 5,5 font, mint londonban
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83 #17964 üzenetére
Tudod, hogy Veled nem kötekednék, de az államnak a dohányosok mindent összevéve inkább nettó ártanak mint használnak. Az eü kiadások stb.
-
venember83
nagyúr
válasz
fokukac #17951 üzenetére
Meglenne a rugalmasság mindkét részről, gond nem lenne, de ugye, ahogy a másik topikban a debreceni főszarvas elmondta, mindenkinek csak jogai vannak. Rugalmasság, kultúra, ennyi. S nem kell senkit sem kitiltani sehonnan. Megnézném hol lenne az államháztartás a dobozonkénti többszáz forint nélkül. Ez minden "civilizált" országra érvényes. Ezzel részemről befejeztem, kommenteket elolvasom, de nem szeretnék reagálni rájuk.
ng2: Párnának jobbak.
Bubu: Remélem meggyógyul, az ember hamar megszereti ezeket a nyavajás állatokat s nagyon tudnak hiányozni.
Bár én nem vagyok macskapárti...
-
Verus
senior tag
válasz
fokukac #17951 üzenetére
Én értelek, hidd el. Gondolom, hogy unod és a tököd is kivan már velük.
Én másképp kezelek minden helyzetet mint mások. Én is tudok bosszankodni a dolgon, de mi értelme van? Ők diszkrimináltaknak érzik magukat, persze hogy nem állnak arrébb. Tudod már csak a büszkeség. De akkor sem emelek hangot az ellen, hogy ne cigarettázzanak az úton vagy akárhol is. Meg kell tanulni együttélni....És ebben az országban ez nem megy, egyik oldalról sem. -
7
addikt
-
Bubu79
addikt
Jó estét OFF Népe
Környezetet védünk, vagy csak szívjuk egymás vérét ma este?
Néró: Hasonlóképpen Neked is
Rarri: Ha nem tudnám, hogy eredetileg kit takart ez a megnevezés, simán le Metállédiznélek, de így csak annyit, hogy örülök, hogy látlak, Sasok Gyöngye
-
rarri
senior tag
válasz
philoxenia #17949 üzenetére
Szia Philo, Neró ! Jól telt a napotok?
-
fokukac
nagyúr
arrébb is megy a nemdohányzó, de tudod, kicsit unom, hogy mindig nekem kell arrébb mennem.
ilyen erővel odamehetnék a bagóshoz, és szembeköphetném, majd közölhetném vele, hogy miért nem ment odébb?
Extrém példa, de jól szemlélteti a helyzet faramuci voltát.szóval szerintem tényleg fordítva ülsz a lovon.
Ui. és tekintve, hogy a dohányfüst terjed, akár 10 méterre is, és pontosan ezért szorulhatna ennyi kultúra a bagósokba, hogy ezt figyelembe vegyék. Miért másoknak kell kerülgetni őket, szélirány szerint? Miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Suzuki topik
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fujifilm X
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Politika
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest