Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rarri
senior tag
válasz venember83 #15048 üzenetére
Nálam ösztönös. Megérzés. Tekintet, mozdulat, nem tudnám megmondani. Verust is kérdezzük meg szerintem. Verus !
Race: aki haj alapján választ, annak az adott srác még ha beledöglik se tud majd megfelelni egy idő után, mert mindíg jön majd egy dúsabb hajú. Ezt konkrétan, és átvitt értelemben is mondom.
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Verus
senior tag
Nu megyek tanulni, holnap vizsga.
Jó éjt!
rarri: Az első benyomás pl elég fontos. A lényeg az, hogy fogjon meg benne valami, legyen érdekes ember és ne egy nyitott könyv. Én így választok.[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Bubu79
addikt
Így van, kérdezzük meg Őt is
Na szép - még jó, hogy utána postoltam - a Jóisten sem mosná le rólam, hogy miattam ment el aludni
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
A Gagyidas_ -nak jobban örültél volna?
philoxenia a Méta sportruházatként lebeg emlékeim között
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
BlacKSouL
addikt
-
Bubu79
addikt
-
(Kolombusz)
veterán
Nem tudom, hogy vagytok vele, de a nyomtatott sajtó sok esetben jobban leköt, mint az online.
Érdekes módon, pont a számítástechnikai téma az, amit online jobban szeretek olvasni.A gazdasági, politikai cikkek, valamint egy-egy nap történése offline sokkal jobban megfognak, mint online. Szeretem az újságpapir zörgését, az illatát, stb.
Hiába jó portál a nol.hu, hiába jó a hvg.hu, nyomtatva sokkal jobb.
-
ngabor2
nagyúr
válasz (Kolombusz) #15070 üzenetére
ja, meg online sajtóval nehéz ablakot pucolni, mi?
-
tildy
nagyúr
Szép jó estét mindenkinek
no mi a téma gyerekek?Jól látom, hogy az , hogy ki hogy választ magának párt?
Nekem nagyon fontos az arc meg a haj, rengeteget jelent...Aztán fontos, hogy ne nyomjon el, hogy én is tehessek bele valamit akapcsolatba, hogy tiszteletbe tartsa a döntésem.
Aztán lehet egyszer omlik az elméletemVénember: Nlből még nem.De kicsit már jobban vagyok mint tegnap
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
poffsoft
veterán
yeyeyá
yiappayéyoyuuuuú.[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz ngabor2 #15072 üzenetére
Hűlyén nézne ki, ahogy egy 21"-os CRT-vel tisztítja az ablakot az ember
-
Racecam
nagyúr
Amit akartam kész van, akit akartam lecsesztem, a kedvem is jó szar lett, de még élek.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
BlacKSouL
addikt
válasz BlacKSouL #15064 üzenetére
Nemtom hogy vagytok vele, de én akárhányszor nézek régi fotókat, filmeket a 60-70-es évekből, mindig az jut eszembe, hogy remek dolgok vannak manapság, de nagyon sokukról lemondanék, ha most egy reggel a 70-es éveken kelhetnék fel. Valahogy azt érzem, hogy úgy volt más minden, ahogy nekem szerintem tetszene. Most a reklámról eljutottam ide és még épphogy elkezdtem nézni, máris lejött az, hogy én bizony rossz korba születtem. Úgy el tudnám képzelni ha a 20-as éveimet a 70-es években tölthetném. Semmi konkrétat nem tudok mondani hogy miért, csak úgy egyszerűen vonz a hangulat ami a képekről, filmekről, zenékből sugárzik.
Cáfoljon vagy támogasson aki már élt akkor és volt is öntudata, sajna én csak kb 84-85-től tudok némi emlékképeket előkotorászni, de az már nem pont az volt, viszont még az is jobban bennem él, mint a mai korszak.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #15081 üzenetére
Nyugodj meg, egy 17"-os Samsungon bámulom a kockákat
-
Racecam
nagyúr
válasz BlacKSouL #15083 üzenetére
Nagyon sokat tudnék Neked mesélni és attól tartok akkor még inkább így éreznéd.
De biztosan megvan ennek a kornak is a varázsa, csak azt én már nem látom, mert megörgedtem és romlik a szemem. De. ha Te is azt mondod, hogy nem találod a helyed, akkor lehet, mégis van benne valami.u.i.: Nem felejtettem el, de rarri is tudna mesélni, csak Ő még nagyon fiatal.
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
VladimirR
nagyúr
válasz venember83 #15089 üzenetére
bakker, itt mindenki vizvezetekszerelo?
ertsd: inch
-
Bubu79
addikt
-
ngabor2
nagyúr
válasz VladimirR #15091 üzenetére
ha azt mondom, hogy 51cm-es, vagy 434x238mm-es, akkor azt nem sokan értik meg. jópár kollégám is kiakad, mikor az oszlopméreteket alapértelmezés szerint, mm-ben mondom, ők meg centiben ismerik... nálam 49/460-as oszlop, nekik "ötcentis közepes"... vagy nekem 100/920-as, nekik meg egyszerűen "nyolcliteres üvegoszlop". én értem, hgy ők mit mondanak, ők meg bután néznek rám, amíg le nem esik, hogy mit beszélek. de ha úgy lehet rendelni, ahogy én mondom...
[ Szerkesztve ]
-
VoDaFoNe
aktív tag
Az nem sok. Térdeket fel, alsólábszár vízszintesbe, felsőtest 10cm-re fel, és onnan fel-le.. az a legjobb.. de komolyan. A hát ne érjen le a földre.
rosszkedv
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest