Hirdetés
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nemtom hogy vagytok vele, de én akárhányszor nézek régi fotókat, filmeket a 60-70-es évekből, mindig az jut eszembe, hogy remek dolgok vannak manapság, de nagyon sokukról lemondanék, ha most egy reggel a 70-es éveken kelhetnék fel. Valahogy azt érzem, hogy úgy volt más minden, ahogy nekem szerintem tetszene. Most a reklámról eljutottam ide és még épphogy elkezdtem nézni, máris lejött az, hogy én bizony rossz korba születtem. Úgy el tudnám képzelni ha a 20-as éveimet a 70-es években tölthetném. Semmi konkrétat nem tudok mondani hogy miért, csak úgy egyszerűen vonz a hangulat ami a képekről, filmekről, zenékből sugárzik.
Cáfoljon vagy támogasson aki már élt akkor és volt is öntudata, sajna én csak kb 84-85-től tudok némi emlékképeket előkotorászni, de az már nem pont az volt, viszont még az is jobban bennem él, mint a mai korszak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX G531
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Eladó több db külső merevlemez
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest