Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Met: Metallica: M72 World Tour
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Bazmegdedurva volt!! Ilyet én még nem láttam, biztos mert nem alfődi gyerök vagyok, de 5 perce a csendes csepergélő esőben, rezzenéstelen levegőben egyszercsak hallok valami morajlást ahogy egyre erősödik. Felállok a gép mellől, elhajtom a függönyt, csak erősödik. Nem dörög, nem villámlik, csak morajlik. Egyszercsak mint egy függőleges fal, esküszöm szemmel láthatóan végigrohant a városon valami, de eszméletlen durván, és váratlanul, és olyan lendülettel, hogy éreztem ahogy a 64 lakásos 8 emeletes ház megmozdul alattam. Rögtön utána megtelt mindenfélével a levegő, lábtörlők, zacskók, kukatetők, virágcserepek, faágak, meg minden ami 10 kilónál könnyebb, és totál vízszintesen utaztak a levegőben. A környéken lévő összes ház ablaka 4-5 centis kitéréssel mozgott, a két ház közti nyírfa kb 30°-ban kilengett, azt vártam mikor figyel be a 4.-en valamelyik lakásba. Komolyan mondom, mint valami thrillerben, mikor a gonosz minden előjelzés nélkül átsöpör a városon. Autók hirtelen eltűntek, az emberek a falakhoz lapultak. Volt már sok vihar erre is, völgyváros, és az észak-déli viharok jó erősek, meg Pesten átéltem az augusztus 20.-ait is, de ez más volt, ez csak egy semmiből hirtelen előtűnő szélfal volt, váratlan borzalmas gyors. Nagyon kegyetlen volt na...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- OLED monitor topic
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Asztrofotózás
- Okos Otthon / Smart Home
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- OMEN 17-db0281ng 17.3" FHD IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Apple MacBook Air 13" M5 10CPU / 8GPU / 16 GB / 512 GB - 1 Év Apple Garancia
- BESZÁMÍTÁS! AM4 Félkonfig/Teljes konfig
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- Asus TUF GAMING A620M-PLUS alaplap eladó
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm, GPS, 1 Év Garanciával
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest