Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Locsólókat fogadjatok, locsoljatok, legyetek vidámak!
Most megyünk anyukámhoz, legyetek jók!Este leszek .
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Dylen
senior tag
-
ádyz
addikt
Kellemes Húsvéti Ünnepeket, és Boldog Hanukát!
Najó, viccett félretéve: A lányoknak sok locsolót, a fiúknak sok tojást, s egyebet.
Lányok, szabad locsolni?
[ Szerkesztve ]
-
ladybug
őstag
válasz lorcsi #13289 üzenetére
A szemközti dombon 2-3 centis hóréteg fehérlik, de ma reggel végre süt a nap. 4 locsolónk volt már eddig. Fogynak a locsolóajándékok és a csokitojás. És nemsokára kimegyünk biciklizni és rollerezni.
Tildy: Szia. Legyen szép napod.
Racecam: Szabad.
[ Szerkesztve ]
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Sipi16
őstag
Itt nincs 5centi csak hófoltok a füvön viszont a fákat nézve valami kis szellő fújdogál...
Ki hány embert locsol meg ma????Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
tildy
nagyúr
Micsoda húsvét
5 centis hó..
bassza meg, csak nem birtam ki hogy ne írjak...
jeee végre ...annyira éhes voltam...betoltam egy szendvicset...."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
lorcsi
veterán
nálatok is fúj a szél, mint az állat ?
itt süt a nap jön eg ysötét felhő meg örültül fújj a szélSok locsolót mindenkinek!
eladó: vadi új soundcore motion+
-
-
luw2win
őstag
jóreggelt és kellemes Húsvéti ünnepeket mindenkinek
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
csapos2
addikt
Mi történt, mivót'?
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
Racecam
nagyúr
válasz Bubu79 #13281 üzenetére
Neked is!
Vagy elmentél már locsolni?Erről jut eszembe:
Lányok, asszonyok!!!
Kerek erdőn jártam,
Piros tojást láttam.
Bárány húzta rengő kocsin,
Mindjárt ideszálltam.Kinyílott az aranyeső,
Én voltam ma a legelső.
Aki kora reggel,
Locsolkodni kelt fel.u.i.: Én le sem feküdtem.
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó reggelt jó locsolkodást!
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Bubu79
addikt
Jó reggelt Off topik Népe
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
VladimirR
nagyúr
válasz Sk8erPeter #13275 üzenetére
az unexcepted interrupt kezdetu-re ne epits, az nem memtest hiba (ettol memoria miatt meg lehet) ott osszeomlott a memtest (vagy meginkabb a rendszer alatta)
a masik az igen, memtest hibanak tunik (bar emlekeim szerint nem igy kellene mutatnia, de eleg reg hasznaltam)
es hogy melyiket erdemes hasznalni?
en ugy vagyok vele, mindet, ha csak egy is hibat dob, akkor baj vanviszont az, amit irtal, hogy furan viselkedik cserelgetesnel, arra utal, hogy nem feltetlenul a memoriat nyirtad ki
de mint fentebb is irtam, nezd meg kolcsonrammal es kolcsonalaplappal is, ugy konnyebb kiszurni, mibol kell uj (sajnos valoszinu, hogy valamibol kelleni fog) -
raskolnikoff
őstag
válasz Sk8erPeter #13277 üzenetére
kedvenceim:
Sivatagban él a teve,
locsolkodni jöttem, he-he.Az én kedves locsolómra
2 tojás van festve,
Akit vele meglocsolok,
Elmehet majd GYES-re.Zsiguliva' gyüttem, tele van a csomagtartóm villáskulccsal. Szabad locsúni?
Biciklivel érkeztem
Negyven métert fékeztem
Kiszakadt a nadrágom
Kifigyelt a tojásom.Gyere kislány, meglocsollak,
oszt utána megbeszéljük.még egy:
Anyám tyúkja b@szik tojni,
Azért jöttem locsolkodni.[ Szerkesztve ]
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Tényleg, valaki tud mondani valami vicces locsolóverset??
Sk8erPeter
-
raskolnikoff
őstag
válasz Sk8erPeter #13275 üzenetére
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz norbiphu #13273 üzenetére
Nem, köszi! Ezekből már egyszer érettségiztem! Csak ahhoz kell az info érettségi, hogy felvegyenek a BME-re vagy ELTE-re, mert ez a tárgy, mint alapfeltétel, még nincs meg. Még egyszer köszi!
----------------------------------------------------------------
Más, a RAM-os problémáról:
Memtest86 hibaüzenetek: ez első teszt úgy, hogy két RAM-modul volt bent, ez pedig a második teszt, amikor már csak az egyik, gyanús modul volt bent. (Míg a NEM gyanúsnak tekintett modul nem is dobott hibát több mint 6 óra után sem.)Azóta fordulnak elő a hibák, mióta áthelyeztem a RAM-ot, és egy kékhalál-üzenet után vettem csak észre, hogy nem pattintottam rendesen a helyére az egyik modult.
Most akkor a RAM-tól, vagy az alaplaptól kell búcsúznom? Mert ilyenkor gondolom kap egy ingadozó feszt, és ez tönkrevág valamit.Valaki?
Sk8erPeter
-
raskolnikoff
őstag
Mire nem jó a PH
-
norbiphu
őstag
válasz Sk8erPeter #13272 üzenetére
nm
van még matek emelt, töri közép (írásbelire és szóbelire) és magyar ha érdekel."Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz VladimirR #13270 üzenetére
Nagyon erősen kétlem, hogy procihiba lenne.
A tesztet azért végeztettem el, mert sajnos egy modulcsere során kaptam egy kékhalált, ami után kiderült, hogy nem pattintottam normálisan a helyére az egyik RAM-modult. Ezért érthető módon dobott kékhalált, ami azóta különböző változatokban, más-más hibaüzikkel fordult elő. Pl.: PFN_LIST_CORRUPT, IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL.
Egyértelműen akkor fordulnak elő a kékhalálok, amikor az elcseszett RAM a gépben "tartózkodik". A másik RAM-modulra is ráküldtem a memtestet, és 7 óra után sem jelzett hibát. Ez az a modul volt, amit JÓL raktam be, rendesen rápattintva a kis fület. Tehát NEM CPU-hiba, ebből következően. Akkor már korábban is gondom lett volna szerintem.Egyébként melyik RAM-tesztelő progit érdemes használni, a sima Memtest86-ot, a Memtest86+-t, vagy mást?
Amúgy a CPU-tesztelő proginak, amit linkeltél, a lapja nagyon biztatóan hangzik, amikor közli, hogy simán végleges károsodást is okozhatsz a procidban a program használatával... Asszem inkább nem kockáztatok...
"dehogynem, a harombol kettorol" - Hát, azért a pia-cigi kombó élvezeti értékét nem hasonlítanám össze a szex-szel... Akármilyen kellemesen is voltam eddig berúgva, és bármilyen jólesett a cigi, össze se lehet hasonlítani a harmadik dologgal...
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
VladimirR
nagyúr
válasz Sk8erPeter #13261 üzenetére
vagy a ram, vagy az alaplap (memoriavezerlo)
nezd meg masik deszkaban is illetve nezz meg a te deszkadban masik ramot is, ugy pontosabban beloheto, mi a hibas
az viszont kuka (esetleg garancia, ha van meg ra)szerk.: na, mire megirtam a post-ot, lejott a kep is (tetulassu az imageshack), ez nem tipikus memtest hiba, azokat pirossal, soronkent dobalja (egy sor egy hiba, cimekkel, miegymassal), inkabb tunik programhibanak, amit okozhat bug (nezz utana, van-e hiba az altalad hasznalt verzioban, vagy hogy van-e ujabb), illetve ha huzva van a proci, vedd vissza alaporajelre
"Memtest86 can not diagnose many types of PC failures. For example a faulty CPU that causes Windows to crash will most likely just cause Memtest86 to crash in the same way." - en arra gyanakszom, hogy pontosan ilyesmi tortent (nem feltetlen procihiba, de en raengednek egy cpuburn-t)
[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz VoDaFoNe #13263 üzenetére
Hogy lehet unatkozni?? Én ezt sose értettem. Mindig van, amivel hasznosan el lehet tölteni az üres órákat. Pl. netezés, játék, haverok, könyvolvasás (! ezt ma már sokan elfelejtik... ), újságolvasás, TV-nézés, kutyasétáltatás, dumálás akárkivel, és még sorolhatnám... Legfőképp ha otthon vagy, nem értem, hogy lehet unatkozni.
Én max. akkor szoktam, ha kétévente egyszer rákényszerülök, hogy elmenjek dokihoz, és már unom a várakozást, és nem tudok odafigyelni az újságra. De egyébként mindig el tudom foglalni magam...Sk8erPeter
-
VladimirR
nagyúr
válasz Sk8erPeter #13255 üzenetére
dehogynem, a harombol kettorol
ide tartozo talalos kerdes:
-mi a harom legjobb dolog a vilagon?
-elotte egy ital, utana egy cigaretta -
norbiphu
őstag
válasz Sk8erPeter #13232 üzenetére
ennyi van meg belőle (2 éve érettségiztem), erősen válogatásra és szerkesztésre szorul, szóval gari nincs rá (főleg, hogy nem teljesen saját szerzemények).
ami ebben nincs azt guglizni kell, vagy valaki linkel jobbakat az általam linkelteknél[ Szerkesztve ]
"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
-
VoDaFoNe
aktív tag
Léptem alszani... ugrotta jókedv.. pás
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz (Kolombusz) #13259 üzenetére
nemigazán szoktam magnéziumport reggelizni cerbi helyett és kalciumot se használok cukor helyet... tudom hogy mit írok le
mod: uncsi az este[ Szerkesztve ]
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Winner_hun #13260 üzenetére
Nagyon rendes Tőled, és nagyon hálás lennék érte, nem is tudom, hogy köszönjem meg...
Nem baj, ha nem lesz meg minden, már annak a párnak is örülnék, már csak azért is, mert legalább utat mutatna, hogy kb. milyen irányba induljak el a felkészülés során.Amúgy mennyire nehéz a szóbeli informatikából? Ha már egy államvizsgán átmentem 5-össel, akkor csak nem annyira para, nem? Mert most kicsit elkezdtem izgulni rajta, ahhoz képest, hogy emlékszem, az érettségi után röhögve kérdeztem, hogy "ennyi volt"?
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
Tudná valaki értelmezni nekem ezt a Memtest86 által dobott hibaüzenetet?
RAM -> kuka?Bocs, hogy ide írtam, de a RAM-os topic viszonylag ritkán látogatott, és most aggodalmaskodom, hogy dobhatom ki az egyik RAM-modulomat. Köszi a megértést.
Sk8erPeter
-
Winner_hun
titán
válasz Sk8erPeter #13257 üzenetére
Mert baromira nem ment a pdf olvasóm, gondoltam majd megmondod hogy jó vagy sem
A tételeket megtaláltam, a szóbelitJövőhéten ha lesz időm beszkennelem aztán beteszem az érettségis topikba, ha ez péntek estig nem történne meg akkor szólj privátban, el lett felejtve
Jaigen, lehet nem lesz meg minden, ami neked kell, ami neekm volt 25 tétel azt minden esetre felteszem majd.
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
(Kolombusz)
veterán
válasz VoDaFoNe #13258 üzenetére
Nem akarok szőrszálhasogató lenni, mert nagyon sok dolgot nem tudok én sem, és abszolút nincs mire nagy szám legyen, de az izotóniás oldat, az picit más.
Az emberi sejteknek van egy nyomása, ún. ozmózisnyomás (nem csak ezeknek, az ozmózis egy igen lényeges folyamat). Izotóniás oldalt az, aminek az ozmózisnyomása ezzel megegyezik, azaz a 0.9%-os NaCl oldat.Amikre Te gondolsz, azok a biogén elemek, azaz olyan ionok, vegyületek, amelyek az emberi szervezet megfelelő működéséhez elengedhetetlenek. Márpedig ha ezeket egyéb forrásokból tudod pótolni, akkor a pezsgőtabletta felesleges. Ezekkel is ugyanúgy "túladagolhatod" magad.
Persze, ha nem viszel be eleget, akkor jól jöhetnek a pezsgőtabletták.
[ Szerkesztve ]
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz (Kolombusz) #13256 üzenetére
hátazilyen pezsgőtablettásokat.. szal ilyen magnézium, kálcium ilyesmiket.. amik ilyen jó kis dolgok sportolók számára.. nem csak víz hanem plusz fincsiségek
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Winner_hun #13252 üzenetére
Értem. De ez írásbeli... (Tulajdonképpen miért dobtad ezt a linket? Nem értem. )
Sk8erPeter
-
Winner_hun
titán
válasz (Kolombusz) #13253 üzenetére
Kösz, végre megy az acrobat reader
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Winner_hun #13252 üzenetére
-
Winner_hun
titán
válasz Sk8erPeter #13243 üzenetére
Ha minden igaz nekem ez volt.
Valaki tud nekem küldeni egy MSVCP71.dll file-t a system32 mappából?
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz (Kolombusz) #13237 üzenetére
fájjon? láttalak
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Winner_hun #13242 üzenetére
Találtam egy oldalt, le van írva, hogy az egyes biogén elemekből, vitaminokból mennyire van szükség naponta.
-
VladimirR
nagyúr
válasz Sk8erPeter #13240 üzenetére
bakker, ahogy olvastam az utolso elotti mondatot es a no cigi, no alkohol utan meglattam a szemem sarkabol a szex szot, kezdtem megijedni (egyebkent a cigi bizonyos fokig fogyaszt - legalabbis utana konnyu felrantani par kilot)
mint az kisiskolast, akit az apja leultet, hogy beszeljenek arrol, hogyan szuletnek a kisbabak, erre a gyerek ravagja, hogy NEM
az apa erdeklodik, hogy mi ez az elzarkozas, miert nem akar beszelni rola, mire a gyerek:
negy evesen elmondtad, hogy nem letezik telapo, mikor ot eves lettem, elarultad, hogy a husveti nyuszi is csak kitalacio, tavaly pedig azt is elarultad, hogy a karacsonyi ajandekokat sem a jezuska hozza
ha most azzal josz, hogy dugas sem letezik, nem marad miert elnem -
(Kolombusz)
veterán
válasz bandus #13241 üzenetére
Ma főtt sonkát reggeliztem, kaláccsal, füstölt sajttal, vajjal és paprikával.
3 kis szelet kalácsot ettem.Ebéd délután 2 körül: tyúkhúsleves, füstölt csülök, olajmentesen sütött krumplival, csemegeubival.
Ezután nem ettem semmit úgy fél 10ig, amikor egy kis banánt megettem. Most pedig a két kanál méz is megvolt.
Winner: én sem tudom, hogy pontosan mennyire van szüksége a szervezetnek. De utána fogok nézni.
[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
válasz Winner_hun #13235 üzenetére
A legdurvább szerintem a Jamnica. Legalábbis amit Horváto.-ban lehet kapni, az csak Na és Ca HCO3-ból több mint 2200 mg-ot tartalmaz, és összesen vagy 4000 mg ásványi anyag van benne. Rendesen sós íze van
Na, találtam is róla cuccot: Jamnica Ennél többet még semilyen másikban nem láttam
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Winner_hun #13234 üzenetére
Nekem elvileg 5-ösre kéne átmennem, hogy felvegyenek...
Annyira sz*r tételek vannak, hogy az már fáj. Sok kézenfekvőnek tűnő dolog, amit viszont nehéz normálisan összefoglalni.
Elektronikus formában nincs meg valahol?Sk8erPeter
-
Winner_hun
titán
válasz (Kolombusz) #13237 üzenetére
Kösz
A mennyiségeket jól írtam? Egyszer kéne már biztosra megjegyezni...
-
bandus
veterán
válasz (Kolombusz) #13239 üzenetére
akkor elég a mai. tényleg csak kíváncsiságból, hogy ez mégis hol helyezkedik el egy "normális" kajáláshoz képest.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz (Kolombusz) #13205 üzenetére
A fogyókúrára a lehető legrosszabb módszer önmagad éheztetése. De ezt már mások is elmondták. Egészségtelen, ahogy az is, ha valaki egész nap a gép előtt ül.
Mozogni kell, minél többet, vitamint bevinni a szervezetbe, és rendszeres időközönként (!) ENNI. Inkább sokszor kevesebbet, mint kevésszer rengeteget.
És persze no cigi, no alcohol, szex lehet.Na jó, az utolsó mondat első (!) fele álszent dumának tűnik, dehát ezt kéne csinálni...
Sk8erPeter
-
(Kolombusz)
veterán
válasz VoDaFoNe #13230 üzenetére
Pepsi light.
Ha látnál engem, nem mondanád, hogy jó a 90 kiló.Winner: a kőképződést felgyorsítja, ha túl sok kőképző anyagot viszel be. Ez logikus. Sőt igazából egy bizonyos szintig normális is. Az apró, szemmel észrevehetetlen kövek a húgyútakon keresztül eltávoznak. Ha azonban nagyobb bakteriális fertőzésed van, vagy genetikai okokban a húgyvezetékednek van valami elváltozása, az gondot okozhat. Vagy a vesemedencében marad a kő, vagy elzárja a húgyútakat. Mindkettő marhára fáj.
Meg a túlzott ionfogyasztás terheli a vesét is.[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz (Kolombusz) #13223 üzenetére
leírnádmit eszel egy délelőtt, meg ebédre?
-
Winner_hun
titán
válasz philoxenia #13233 üzenetére
Ha jól emlékszek 200-300mg/l-re van szükség, az ásványvizek meg 5-600 körül kezdődnek. Balfiba van 1803 mg, azt tudom biztosra, olyan van itthon.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz Sk8erPeter #13232 üzenetére
Valahol megvan, csak be kéne scannelni. Ahogy sorba voltak, elolvastam az első 3-at, azok közül húztam ki az egyiket, szerencsém volt, lehet különben át sem mentem volna belőle
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Winner_hun #13225 üzenetére
"Gyári" vizet ne igyatok, persze a túlzott szénsav se jó fogyókúrában. Az üvegen fel vannak sorolva az összetevők, de az izzadástól is függ a sóveszteség. A legtöbb ásványvíz azért nem annyira durva, a komolyabbak inkább gyógyvízként vannak nyilvántartva.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Tudnátok ajánlani könyvet, amelyből fel lehetne készülni az informatika SZÓBELI érettségi tételekre?
Vagy valakinek nincsenek meg véletlenül kidolgozva?Aggregátor megígérte, hogy küld egy címet, de sajnos nem tette meg.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Winner_hun
titán
válasz (Kolombusz) #13227 üzenetére
Akkor leírhatnád mindet
Vagy link is jó, komolyan érdekel[ Szerkesztve ]
-
VoDaFoNe
aktív tag
Én is így gondoltam.. Lefogytam.. áhh biztos megtartom a súlyomat csak kevesebbet eszem... fityfenét!
Testsúlytól 192 cm-nél bőven jó a 90 kiló...
Este kell legyűrni az éhséget mivel a szervezet este bontja le alvás közben a bevitt mittudoménhogymit. Reggel enni kell rendesen és délbe is nem éhezni! este meg jól bekajálni... szerintem meg fél litel pepsivel érdekes fogyókúrád lehet... amikor én fogyóztam (versenysúly miatt!) akkor nem ittam ilyeneket... ásványvíz meg gyümölcslé.... és rendesen ettem.. érdekes.. 3 hét alatt 5 kiló lement... bőven jó volt.. az egészséges fogyás volt...
mod: önmagába az ásványvíz nem elég.. izotóniás italokat kell inni[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
ha jol tudom, vodkafon aktiv sportolo, szoval abban az utolso mondatban en nem lennek olyan biztos
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Winner_hun #13225 üzenetére
Reggel egy bögre tej, utána egész nap csak ásványvíz.
Ha van edzés, akkor akár 2.5-3 litert is megiszok, egyébként olyan másfél liter szoktam egy nap.Tisztában vagyok a veszélyeivel.
-
Racecam
nagyúr
Messze még a hajnal...
-
Winner_hun
titán
Mennyit iszol az ásványvízből? Csak azt iszod? Mert az nem épp a húdeegészséges kategória, "kicsit"* több ásványi anyag van benne mint amennyira szüksége van az ember szervezetének. Hosszú távon nem tesz jót, pl vesekő kialakulást segítheti.
* gyártótól függ
-
BlacKSouL
addikt
Utálom, unom, rühellem, hányok a pocsék fostalicska esős, ködös, saras, havas, hideg szeles időjárástól..
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
(Kolombusz)
veterán
válasz VoDaFoNe #13220 üzenetére
A minimum azért messze van. Tudod, egy 96-98 kilós ember azért elég becsületes mennyiségű kaját elfogyaszt, hiába 192 centi. Ennek a fele sem kevés. Estefele jön a kellemetlenség, de akkor egy banán segít. Az én gyomromat most a délután betermelt másfél liter pepsi light zavarta meg. Egy ideig kihagyom és maradok az ásványvíznél, az az igazi.
Fogadni mernék, hogy amit én megeszek délelőtt és ebédre így "tönkretéve önmagam", az van annyi, mint amit Te egész nap eszel.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
-
(Kolombusz)
veterán
válasz philoxenia #13219 üzenetére
Nyilván, miután elértem az óhajtott testtömeget, szépen visszaállok egy kellemesebb étrendre, persze mérsékelten, sok mozgással, hogy tartsam magam.
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz (Kolombusz) #13218 üzenetére
szerintem nem az ételt kell lecsökkenteni nagyon minimum szintre, hanem a mozgást növelni... sok ember esik abba a hibába hogy lecsökkenti a kaját és éhezik. (nem pont rólad bezsélek) de ne a kaját minimalizáld le, hanem a mozgást felfele!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz (Kolombusz) #13218 üzenetére
Ezt a módszert talán "böjt"-nek nevezhetnénk. Bizonyos ideig biztosan nem ártalmas, de persze túlzásba nem érdemes vinni. Szerintem ne kilóban határozd meg a célt, hanem ruhaméret/haskörfogatban, a testsúly az életkorral változhat.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz VoDaFoNe #13217 üzenetére
Biztosan azért éreztem sokkal jobban magam egy hónappal a módszer elkezdése után ősszel. Azért nem lihegtem hosszabb lépcsőzések után. Azért nem izzadtam olyan könnyen. Azért tudtam nehezebb súlyokat megmozgatni. Azért volt jobb a közérzetem, kevesebbet voltam letört, fáradt.
Hát tényleg, nem jó, amit a szervezetemmel csinálok.
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz (Kolombusz) #13216 üzenetére
talán mert nemjóaz amit a szervezeteddel csinálsz?
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz (Kolombusz) #13214 üzenetére
Neharagudj hogy ezt mondom, de pont a leghülyébben csinálod.. Reggel egyél normálisan (talán egy icivel kevesebbet), dél körül is egyél, de este 6 után semmit.. és persze a mozgás...
-
(Kolombusz)
veterán
válasz bandus #13213 üzenetére
Nappal feleannyit eszek mint eddig.
Este egy banán és lefekvés előtt két teáskanál méz.Mozgok. Egyszer már bejött ez a módszer.
Erősebb voltam, jobban éreztem magam a bőrömben, minden sokkal könnyebben ment. Pedig csak 6 kilót fogytam akkor és közben kondiztam.Most 11-et kell még.
Akkor visszahíztam. Elengedtem magam és zabáltam. Most nem fogom.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz (Kolombusz) #13212 üzenetére
inkább ezt olvasd el. persze nem kell olyan komolyan nyomni, ahogy fless, de amit te csinálsz az nagyon rossz irányba megy.
-
VoDaFoNe
aktív tag
te is megpukkadhatsz!
rarri:énisénis
escie: arigatou!Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
escie
őstag
ha ehes vagy, egyel.
addig, amig elmulik az ehseged, de ne tovabb.
es sportolj.(najo, ez raer holnap is. )ha ehezel, csak csoffadsz, nem a zsirod fogy.
olvasnivalo: fogyostopik.
csak mondom, nem cseszegetes. dobtam mar 20 kg-ot le.
--
Vodacska,
neked is - locs, locs -
--
jo ejt mindenkinek![ Szerkesztve ]
I'm back, baby!
-
bandus
veterán
róóóóóósszul csinálod
-
rarri
senior tag
Hát akkor lélekben veled vagyok...
Voda: én két részt néztem meg belőle, imádom !
Amúgy jóéjt mindenkinek, megyek aludni !
Farkas: ez jó !
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz (Kolombusz) #13202 üzenetére
éééééééééééééééééééééééééééééén rettenetesen jóllaktam hat house rész után már a kedvem is megvan
-
rarri
senior tag
válasz (Kolombusz) #13202 üzenetére
És mi akadályoz meg abban hogy egyél?
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
(Kolombusz)
veterán
Nincs nagy mozgolódás.
Én viszont olyan rettenetesen éhes vagyok, hogy az már fájdalmas.
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz bolondember #13198 üzenetére
Csak nehogy ráharapjon!
Kazimír: örülök ![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Ukrajnai háború
- HP notebook topic
- Gitáros topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest