- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: A hűtőpaszta és thermal gap pad ellenes Vaterás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Hogy lehet unatkozni?? Én ezt sose értettem.
Mindig van, amivel hasznosan el lehet tölteni az üres órákat. Pl. netezés, játék, haverok, könyvolvasás (! ezt ma már sokan elfelejtik...
), újságolvasás, TV-nézés, kutyasétáltatás, dumálás akárkivel, és még sorolhatnám... Legfőképp ha otthon vagy, nem értem, hogy lehet unatkozni.
Én max. akkor szoktam, ha kétévente egyszer rákényszerülök, hogy elmenjek dokihoz, és már unom a várakozást, és nem tudok odafigyelni az újságra. De egyébként mindig el tudom foglalni magam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Tápos kibeszélő offtopik
- Okos Otthon / Smart Home
- Parkside szerszám kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Napelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- További aktív témák...
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- ZBook Fury 17 G8 17.3" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Félkonfig: i7-14700KF + Gigabyte Z790 Aorus Elite AX-W (2024-es szett, Garanciális!)
- ID-COOLING IS-50X V2 low profile hűtő, 50mm magas
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindig van, amivel hasznosan el lehet tölteni az üres órákat. Pl. netezés, játék, haverok, könyvolvasás (! ezt ma már sokan elfelejtik...