- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
az unexcepted interrupt kezdetu-re ne epits, az nem memtest hiba (ettol memoria miatt meg lehet) ott osszeomlott a memtest (vagy meginkabb a rendszer alatta)
a masik az igen, memtest hibanak tunik (bar emlekeim szerint nem igy kellene mutatnia, de eleg reg hasznaltam)
es hogy melyiket erdemes hasznalni?
en ugy vagyok vele, mindet, ha csak egy is hibat dob, akkor baj vanviszont az, amit irtal, hogy furan viselkedik cserelgetesnel, arra utal, hogy nem feltetlenul a memoriat nyirtad ki
de mint fentebb is irtam, nezd meg kolcsonrammal es kolcsonalaplappal is, ugy konnyebb kiszurni, mibol kell uj (sajnos valoszinu, hogy valamibol kelleni fog)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hálózati / IP kamera
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Diablo IV
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Mikrotik routerek
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4456
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest