Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
Az örömszerzés egyik elengedhetetlen kelléke a női mell...
... egyszerűen nem lehet elengedni.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Elég egyedi ez így is - sokszor szegény Kazimír öszetévesztés tárgyát képezi ugyan nálam, de jobbára még időben észreveszem a kopirájtos szmájlik hiányát

-
válasz
venember83
üzenetére
ezt csak kérdeztem, és a gavallér mindenképp hízelgően hangzik nem?
Temeg szépnemvagy hüjenelegyél

-
ladybug
őstag
Nos, voltunk kint sétálni. Hát, nincs igazán tavaszias idő.
Még kesztyű is vettünk a sál és sapka mellé. Lehet, hogy sál, sapkában fogunk cseresznyézni? 
-
frame>24
addikt
válasz
Bubu79
üzenetére
ezen röhögtem, h még nekünk sem egyértelmű, holott ezek a piktogramok az UFO-knak készültek, akik esetleg rálelnek a szondákra...
(egyébként ún. Sounds of Earth c. talán egykor majd a leghíresebb sláger-aranylemez
)mod.#14370: lehet, h nekik pont az ilyesfajta audio-eszközök lesznek "szuperfejlettek"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kazimír
őstag
Hogyaszongya..Mogyoródi árok...3483 köbméter szorozva 550.. plusz a 3055-ször a ... most összezavartál! Kezdhetem előről...

-
frame>24
addikt
válasz
Bubu79
üzenetére
a megoldás ezen az oldalon van, legalsó bekezdés...
"Mindkét Voyager űrszonda központi műszeregységének külső oldalára tehát felkerült egy ezüstözött alumínium tokba zárt, nagyméretű arany hanglemez. A lemez lejátszására vonatkozó használati utasítást rajzos formában a borítóba vésték bele.", stb... -
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére

frame>24: én biztosan nem boldogulnék vele - bár láttam már pár lemezjátszót...
-
Bubu79
addikt
Hajnalkám, Te ezt nem tudhatod. Némi lépcsőzés után simán tudok én is úgy hörögni, harákolni, mint a bazitai klón...
Hold: Köszi, ez sokat segített - valaki orvul kicserélte a kazettát az életfenntartó rendszeremben és az Általad idézett bölcsesség helyett valami tuc-tucot kellett hallgatnom - de kiestem a ritmusból...

frame>24: Mi ez? Valami űrhajó tachográf betétlapja? Ha jól láttam ott jobbra fent, gyorshajtott a kis csíra...
-
frame>24
addikt
kíváncsi vagyok, ebből mi átlag terran-ok megértenénk-e mit kell tenni vele?
(Voyager 2 űrszonda-disc) -
7
addikt
Létezik ám szerkesztés gomb, pláne, ha ugyanarra a hsz-re válaszolsz.
Az írásaidban meg illik megjelölni a forrást, még akkor is, ha személyes bejegyzés, de ezt már anno is mondtam, amikor Bonanzás meg Ákosos szöveget másoltál.
@válasz: Nem tenném, ha a korábban megejtett ugyanilyen megjegyzéseimet figyelembe vetted volna.

-
Neró
őstag
Kb. 10mp-ig élt az alcím.
-
Kazimír
őstag
viszonylag rövid életű volt az új (most már ex-) alcím

-
mit jelent az a b.sz.j?beszóni jánoskának?

-
Racecam
nagyúr
Ne
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
venember83
üzenetére
Bejelentett Személyek Jogviszonyadatai

-
Kazimír
őstag
Jaj, már megint ez a személyi kultusz, kérem szépen!

-
Neró
őstag
B.Sz.J (nem rossz)

-
venember83
nagyúr
Itt a cím, remélem tetszik, ha nem, akkor szóljatok.

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Észrevetted, hogy nem kaptál tegnap vákuumfóliás csomagot? Én sem találtam ketteskét az ágyamban...
Melegfront nincs, csak próbálom megriasztani cseppet Yettenet-et

paramedic: Ha át is írná Mikulás a címet, jönne Pilótabárány és levenné...

-
válasz
Racecam
üzenetére
Isten éltesse bokáig!
Szülinapi ajándékként nem kaphat kivételesen
nick upgradet? 
Ha esetleg volt már szó róla, akkor jelezném, hogy követem a legnagyobbakat és nem olvastam vissza.

Szerk: Ha a nick módosítás nem járható út, akkor a mai napra lehetne az OFF TOPIC 44 alcíme, hogy Isten éltesse Jancsit!, vagy valami hasonló.
-
ngabor2
nagyúr
szervusztok nepek! janoskanknak bulldog szulinapot kivanok, foldig erjen es lanyok huzgaljak. tudom, hogy nevnapra szokas ezt kivanni, de most se fog megartani neki.
a tobbi szulinaposnak/unneplonek is vidamsagot.en meg dolgozok, mint allat.
ja, nevnapomra kaptam jofele erdinger dunkelt

-
Befejezi a Cerny Koraszülött Mentő a működését?
Tényleg nincs rá szükség?Nem politikai vitaindítónak szántam, pártoktól, kormányoktól függetlenül fontos, hogy működjenek, mentsenek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- 160 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szomjazom 

![Igazából fogalmam sincs miért. Ha bolondember nő lenne akkor ezzel a kijelentéssel mondjuk csak súlyosbítottam a helyzetet. :]]]] Igazából fogalmam sincs miért. Ha bolondember nő lenne akkor ezzel a kijelentéssel mondjuk csak súlyosbítottam a helyzetet. :]]]]](http://winnerhun.uw.hu/haatnincs.gif)

Még kesztyű is vettünk a sál és sapka mellé. Lehet, hogy sál, sapkában fogunk cseresznyézni?