Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
A minimum azért messze van. Tudod, egy 96-98 kilós ember azért elég becsületes mennyiségű kaját elfogyaszt, hiába 192 centi. Ennek a fele sem kevés. Estefele jön a kellemetlenség, de akkor egy banán segít.
Az én gyomromat most a délután betermelt másfél liter pepsi light zavarta meg. Egy ideig kihagyom és maradok az ásványvíznél, az az igazi. 
Fogadni mernék, hogy amit én megeszek délelőtt és ebédre így "tönkretéve önmagam", az van annyi, mint amit Te egész nap eszel.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Linux kezdőknek
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- ldave: New Game Blitz - 2025
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Apple iPhone 11 64GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az én gyomromat most a délután betermelt másfél liter pepsi light zavarta meg. Egy ideig kihagyom és maradok az ásványvíznél, az az igazi.