Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- valakiyt: Mit gondoltok erről a Neonity gyerekről?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Zsebszámológépek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
A minimum azért messze van. Tudod, egy 96-98 kilós ember azért elég becsületes mennyiségű kaját elfogyaszt, hiába 192 centi. Ennek a fele sem kevés. Estefele jön a kellemetlenség, de akkor egy banán segít.
Az én gyomromat most a délután betermelt másfél liter pepsi light zavarta meg. Egy ideig kihagyom és maradok az ásványvíznél, az az igazi. 
Fogadni mernék, hogy amit én megeszek délelőtt és ebédre így "tönkretéve önmagam", az van annyi, mint amit Te egész nap eszel.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 3 5425U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Asus 18 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az én gyomromat most a délután betermelt másfél liter pepsi light zavarta meg. Egy ideig kihagyom és maradok az ásványvíznél, az az igazi.