Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
A minimum azért messze van. Tudod, egy 96-98 kilós ember azért elég becsületes mennyiségű kaját elfogyaszt, hiába 192 centi. Ennek a fele sem kevés. Estefele jön a kellemetlenség, de akkor egy banán segít.
Az én gyomromat most a délután betermelt másfél liter pepsi light zavarta meg. Egy ideig kihagyom és maradok az ásványvíznél, az az igazi. 
Fogadni mernék, hogy amit én megeszek délelőtt és ebédre így "tönkretéve önmagam", az van annyi, mint amit Te egész nap eszel.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az én gyomromat most a délután betermelt másfél liter pepsi light zavarta meg. Egy ideig kihagyom és maradok az ásványvíznél, az az igazi.