- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
rarri
senior tag
El fogom olvasni.
nálunk semmi különös, készülődöm melóba.
Gábor: Táborba sajnos nem tudok menni, de remélem egyszer összejön, hogy megkóstoljam amit főzöl. Csak ámulok, hogy milyen ételekt készítesz, és látszik hogy szereted elkészíteni őket. Igazi ínyenc vagy.
Bon: Szia!
-
Bubu79
addikt
Igazából ehhez keresném a kulcsot:
"Ami jobban fúrja az oldalamat, hogy vajon miért kell nyaranta felbukni az utcán sétálva földön fetrengő, magáról nem tudó tizenévesekbe... Akik fel-fel eszmélve csak azt hajtogatják, hogy ez aztán buláj - miközben majd kibuggyan belőlük minden..."
Nem a bulizást nem értem... A mértéktelen szeszelést nem tudom hová tenni, ami megy mostanság...
-
-
rarri
senior tag
Tudom. De azért egyszer én is ki fogom próbálni ezt a feltehetően nagyszerű italt. / ha vodka az alapanyaga... /
A Bárkába nem megyek, mert a múltkor nagyon vissza kellett magam fogni, mert a pultos csávó akkora paraszt volt, hogy a megverésén gondolkoztam..
De biusék is ott voltak, és hát milyen példát mutattam volna. Bius szerint mindíg bunkó a tag , nem csak akkor volt..
-
Bubu79
addikt
#15576: nem egy kategória a kettő
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest