Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Minthogy augusztus 16-án megszűnt a munkaviszonyom, és letelt a 45 nap is, kénytelen voltam utánanézni a TB-mnek. Az OEP -nél azt mondták, hogy március óta az APEH-el kell szerződni az EÜ hozzájárulás miatt. Tegnap bezúztam APEH-be, mondom mi van, faszi azt mondja, hogy menjek el a polgármesteri hivatalba, ott meg szokták állapítani, hogy (amennyiben álláskeresési támogatást nem kapok) szociálisan rászorult vagyok, és további egy évig, vagy a következő munkaviszony megkezdéséig jogosult vagyok ellátásra. Remek.
Átfutottam a Polgár Jenő úr hivatal..-hoz a Jenő úr...hivatal...-ba. Hogy majd szocpolitilag...
Ott közölték, hogy szociális ügyek csak h-sz-p van. Kiváló.
Ma beslattyogok, nincs sor (csoda) előadom a kínom, mondják hogy kell igazolás a munkaügyiből, hogy nem vagyok álláskeresési támogatásra jogosult, illetve a velem egy háztartásban élők jövedelemigazolása, kiszámítják az egy főre jutót, ami alapján megállapítják majd, hogy természetesen nem vagyok jogosult az ellátásra, és menjek vissza az APEH-be megkötni a szerződést. Pont ahogy eredetileg is lett volna. Áttépek munkaügyibe, ami persze ma nincs, csak hétfőn legközelebb.
Megoldás: Át kell íratnom a lakcímkártyámat a saját lakásom címére, mert most anyámékhoz vagyok bejelentve, és túl sok az egy főre jutó. De ha a saját lakásomban egyedül élek, akkor mivel semmilyen jövedelmem nincs, nem kapok munkaügyiből se "segélyt" se máshonnan, ezért máris rászorult leszek, és kaphatok egy évig TB-ellátást. Vagy a következő munkakezdésemig.

De lehet hogy előbb lesz munkám, minthogy átírják a lakcímemet, amihez amúgyis kéne tulajdoni lap, meg tudomisén még mik.
Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- SOYO M4 Air Mini PC, Intel N95, 16 GB DDR4 RAM, 512 GB SSD
- Új Lenovo LOQ 15IRX10, FHD IPS, i7-13650HX ,NVIDIA RTX 5070, 24GB DDR5, 512GB NVMe, gar
- HÁLÓZATI SWITCH AKCIÓ! Több db egyben, használt, nem használt , dobozos, 24-, 26-, 48 portos!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- 204 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest