Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Minthogy augusztus 16-án megszűnt a munkaviszonyom, és letelt a 45 nap is, kénytelen voltam utánanézni a TB-mnek. Az OEP -nél azt mondták, hogy március óta az APEH-el kell szerződni az EÜ hozzájárulás miatt. Tegnap bezúztam APEH-be, mondom mi van, faszi azt mondja, hogy menjek el a polgármesteri hivatalba, ott meg szokták állapítani, hogy (amennyiben álláskeresési támogatást nem kapok) szociálisan rászorult vagyok, és további egy évig, vagy a következő munkaviszony megkezdéséig jogosult vagyok ellátásra. Remek.
Átfutottam a Polgár Jenő úr hivatal..-hoz a Jenő úr...hivatal...-ba. Hogy majd szocpolitilag...
Ott közölték, hogy szociális ügyek csak h-sz-p van. Kiváló.
Ma beslattyogok, nincs sor (csoda) előadom a kínom, mondják hogy kell igazolás a munkaügyiből, hogy nem vagyok álláskeresési támogatásra jogosult, illetve a velem egy háztartásban élők jövedelemigazolása, kiszámítják az egy főre jutót, ami alapján megállapítják majd, hogy természetesen nem vagyok jogosult az ellátásra, és menjek vissza az APEH-be megkötni a szerződést. Pont ahogy eredetileg is lett volna. Áttépek munkaügyibe, ami persze ma nincs, csak hétfőn legközelebb.
Megoldás: Át kell íratnom a lakcímkártyámat a saját lakásom címére, mert most anyámékhoz vagyok bejelentve, és túl sok az egy főre jutó. De ha a saját lakásomban egyedül élek, akkor mivel semmilyen jövedelmem nincs, nem kapok munkaügyiből se "segélyt" se máshonnan, ezért máris rászorult leszek, és kaphatok egy évig TB-ellátást. Vagy a következő munkakezdésemig.

De lehet hogy előbb lesz munkám, minthogy átírják a lakcímemet, amihez amúgyis kéne tulajdoni lap, meg tudomisén még mik.
Aktív témák
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Tőzsde és gazdaság
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- GTA VI
- iPhone topik
- GL.iNet OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest