- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Minthogy augusztus 16-án megszűnt a munkaviszonyom, és letelt a 45 nap is, kénytelen voltam utánanézni a TB-mnek. Az OEP -nél azt mondták, hogy március óta az APEH-el kell szerződni az EÜ hozzájárulás miatt. Tegnap bezúztam APEH-be, mondom mi van, faszi azt mondja, hogy menjek el a polgármesteri hivatalba, ott meg szokták állapítani, hogy (amennyiben álláskeresési támogatást nem kapok) szociálisan rászorult vagyok, és további egy évig, vagy a következő munkaviszony megkezdéséig jogosult vagyok ellátásra. Remek.
Átfutottam a Polgár Jenő úr hivatal..-hoz a Jenő úr...hivatal...-ba. Hogy majd szocpolitilag...
Ott közölték, hogy szociális ügyek csak h-sz-p van. Kiváló.
Ma beslattyogok, nincs sor (csoda) előadom a kínom, mondják hogy kell igazolás a munkaügyiből, hogy nem vagyok álláskeresési támogatásra jogosult, illetve a velem egy háztartásban élők jövedelemigazolása, kiszámítják az egy főre jutót, ami alapján megállapítják majd, hogy természetesen nem vagyok jogosult az ellátásra, és menjek vissza az APEH-be megkötni a szerződést. Pont ahogy eredetileg is lett volna. Áttépek munkaügyibe, ami persze ma nincs, csak hétfőn legközelebb.
Megoldás: Át kell íratnom a lakcímkártyámat a saját lakásom címére, mert most anyámékhoz vagyok bejelentve, és túl sok az egy főre jutó. De ha a saját lakásomban egyedül élek, akkor mivel semmilyen jövedelmem nincs, nem kapok munkaügyiből se "segélyt" se máshonnan, ezért máris rászorult leszek, és kaphatok egy évig TB-ellátást. Vagy a következő munkakezdésemig.

De lehet hogy előbb lesz munkám, minthogy átírják a lakcímemet, amihez amúgyis kéne tulajdoni lap, meg tudomisén még mik.
Aktív témák
- Eladó Lelit Bianca V2 kávégép
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Újszerű állapotú HP Elitebook 850 G8 (11.gen Core I5 16Gb 512Gb) laptopom eladó!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Mint az ÚJ bivaly erős MAGYAR HP Zbook Fury G8 (Core I7 11850H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptop eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs