Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasa
senior tag
válasz
Biznisz Elek
üzenetére
De mivel a cserét sokkal többért tudja majd eladni, így mégis pluszban lesz a bolt.
-
válasz
Biznisz Elek
üzenetére
Jogos.
-
válasz
Dare2Live
üzenetére
Gondolom te is tudod hogy itt hol a hiba.
Kétszer keres rajtad. Először azzal hogy megvetted tőle, és valószínűleg profitált belőle.
Másodszor akkor amikor visszaküldted a hibás árut, ő garanciáztatja, kap érte csereárut, amit újra nagy haszonnal el fog adni.
Majd így te mint vásárló, a rövidebbet húztad. -
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
bobalazs
üzenetére
"Magyarországon nem szokás jóindulatoskodni a cégeknek."
Ez így, ebben a formában nem igaz.
Az elmúlt évtizedek során bizony találkoztam saját esettel is, ami pozitív kicsengésű volt és ismeretségi körben is volt rá nem egy példa. Természetesen vannak negatív esetek is, ez tény. Miként az is, hogy külföldön ugyanez a valóság: jó és rossz egyaránt előfordul. -
válasz
Dare2Live
üzenetére
visszakapod a lóvét. Szinte garantáltra veszemm, hogy nem cserélik ki, itt Magyarországon nem szokás jóindulatoskodni a cégeknek. Ha valaminek az ára többszörösére felmegy, akkor vagy kihúzzák magukat a felelősség alól, vagy visszaadják a pénzt, de hogy valaminek a többszörös értékét adnák vissza az ritka.
SZVSZ -
Dare2Live
félisten
válasz
bruhbawamba
üzenetére
10+évíg működött a 2-3hetes szállítással az emag, a ki tudja él e gari sött hogy eredeti terméket kapsz e nem valami ugyanolyannak kinézőt.
Jött az alza... az 1napos szállítással, garival, nem vernek áttal... és letartolta a piacot. És megérdemlik. Újra ér újra ésújra csodálkozok arra rá, hogy éjfélig megrendelem köv nap ott az alzaboxban. SciFi. És ha hülye voltam és rosszat rendeltem berakom alzaboxba és számlámon a pénz.
-
Dare2Live
félisten
Bedöglött 2*8GB DDR4 (Patriot Viper) ramból az egyik ami AQUA garis.
Ezt most AQUAnál lehet gariztatni vagy "kuka"? -
bruhbawamba
lelkes újonc
válasz
Corleone33
üzenetére
Legjobb, hogy a Telex és tsai. meg úgy írják meg ezeket a cikkeket, mintha a Temu, meg az Ali és a többiek szándékosan ráerőltetnék magukat az emberekre és passióból bombázzák szegény EU-t a csomagokkal..
Tovább folytatódik a saga: a másik cég (ahol viszont legalább ténylegesen van raktáron, amit szeretnék), azért nem szállította ki eddig, mert elkeverték a rendelésem. De már úton van.

Hát nagyon nem akar ez mostanában összejönni..
-
Corleone33
senior tag
válasz
bruhbawamba
üzenetére
És ugyanezen kiskereskedők meg a Temut hibáztatják amiért nem pörög az üzlet
-
bruhbawamba
lelkes újonc
Ha egy piactéren komolytalanok az eladók, a piac üzemeltetője nem hibás ? Szerintem de.
Fizz topikba beleolvasva azért másnak is volt problémája az oldallal. Mellesleg hétfőre volt ígérve a szállítás..
Érdekes, az Allegróval sosem volt ilyen problémám, ott 48 órán belül mindig eldőltek a dolgok.
Iponnál is kapható ez a készülék, ott megmondták kerek perec, hogy legalább 1 hét a nagyker miatt.Nem véletlen, hogy sorra szűnnek meg a webshopok.. Már több mint 10 éve nincs rálátásom az elektronikai nagykerekre, így nem tudom, hogy ott mi megy, de röhej, hogy az Alza bármit átmozgat 1 napon belül Szlovákiából/Csehországból, az Allegróról nem is beszélve. Lengyelből idáig minden csomagom megjött 3-4 munkanap alatt.
-
kcsa
veterán
válasz
bruhbawamba
üzenetére
utolsónál gondolom azért megvan, hogy ez legkevésbé sem fizz hiba

-
bruhbawamba
lelkes újonc
Burger King Blaha:
Nagyon ritkán szoktam ide betérni, de tavaly sikerült többször is. 3x is sikerült elbaszni az elviteles rendelésemet, az utolsó volt a legjobb: kihagyták a sajtos bacönös whoppert, persze egyből kiszúrtam, megyek karenkedni, erre a csaj: "Ja bocs, az kimaradt." Sejtette hogy kihagyta, de azért kiadta a rendelést.
KFC Pólus Center:
Pólusban nagyon ritkán eszem, mert régebben bőrfotelek voltak a kajálda részlegen, ami tele volt csótánnyal, ott ficánkoltak alattad/mögötted/melletted, de senki nem zavart..
Vagy lehet valakit mégis, mert át lett alakítva a placc, nincs már jégpálya se..
Volt tavaly egy kupon, hogy sajtburi+itwist egy ezres, vagy valami hasonló. Rendeltem 5 párt. 10 perc után nem szólítottak, sőt még a rendelésem is eltűnt a kijelzőről, megyek megint karenkedni, srác bekéri a nyugtát, megtalálja a rendelésem a pénztárgép mellett, odaadja. Természetesen egyből átszámolom, két pár hiányzik. Megyek vissza, mondom ez így nem lesz jó, srác társa beszól: "Ja igen, ebbe még kell két adag..". Elkezdte csinálni, nem fejezte be, lerakta és a kijelzőről is eltüntette..
Fizz.hu:
Elromlott a telefonom, itt volt jó áron, az eladó egy megbízható, több webshopot is futtató, nagykerrel is rendelkező cég. Hétfőre ígérték a szállítást. Előző héten csütörtökön délelőtt megrendelem, kifizetem. Szombaton!!! kapom az első updatet, hogy dolgoznak rajta. (Tehát teljesen semmitmondó valami..). Kedden délelőtt jön a refund, mert nem tudták teljesíteni a rendelésemet..
Kedden megrendeltem egy másik helyről, ahol szintén olcsó, csütörtöki szállítást ígértek.. Árukereső szerint megbízhatóak. Ők már eljutottak addig, hogy csináltak neki FoxPost számot, de fel nem adták.. -
bul07
nagyúr
Igen korábbi nyugta
Az adott hónapban és a rá következő hónapban lehet felhasználni.
Kérdőívet kitölteni rá meddig lehet(be kell írni a nyugta dátumát is) , volt már hogy 3héttel a nyugta megkapása után töltöttem ki
Nekem elég messzi van egy Burge king így van hogy hónapokig nem járok arra máskor meg hetente, így néha csak előtte jut eszembe hogy van nyugtám és gyorsba megcsinálom. -
bul07
nagyúr
Blokk=nyugta
Bármilyen értékű nyugta is elég
PL [kép]
QR kód alatti kis pöttyözéshez kell beírni a kérdőív végén kapott kódot
Én appba szoktam rendelni kasszánál fizetni, mikkor megyek fizetni átnyújtom a kóddal a nyugtát és hozzáírja a rendeléshez az ingyen közepes burgonyátKuponok meg az applikációban vannak, 4fajta lehetőség van Helyben, Elvitel, Drive, BK Delivery, és van hogy egyes kuponok nem minden lehetőségnél elérhetőek
Amit írtam ezt szoktam:[kép]
És észrevettem hogy néha van különbség a kuponok között hogy ép melyik éttermük van kiválasztva -
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
válasz
Intelligencs
üzenetére
Régebben E-mailbe megkérdeztem ott azt írták nem lehet
De több üzletben is megkérdeztem és ott azt mondták az alkalmazottak hogy lehet, miért ne lehetneMekibe vissza is csinálták, legalábbis Debrecenbe ott már nem magának adagolja az ember.
Amúgy ez a leírása az ingyenes közepes burgonyának
[kép]
Ez meg az oldala [link] -
Corleone33
senior tag
válasz
Intelligencs
üzenetére
Pedig újratölthetősek
Példának okáért: [link]
Arról nem is beszélve, hogy HA ekkora problémát jelentene nekik hogy valaki újratölti az üdítőjüket, arra van egy nagyon egyszerű megoldás: A refill gépet nem kitenni a vendégek számára elérhető közelségbe
De mint említettem, valószínűtlennek tartom hogy ezek ne lennének újratölthetőek, az anyagköltségük ezen kvázi nulla amúgy is
*És mielőtt még elkezdünk fogalmakon vitatkozni: mivel nincsen külön újratölthető és nem újratölthetű üdítőital kategória a Burger King-nél és sehol sincs kiírva hogy maximum x alkalommal töltheted újra az üdítődat, így erősen afelé hajlok hogy nincs ilyen korlátozás*
-
-
RAZR_v3
tag
Róluk az az emlékem van legutóbb, hogy központi raktáron lévő termék (ami egy kisebb táskában is elfér a mérete alapján) a rendelés leadásától számítva 2 hét után lett átvehető az üzletükben.
Egy ismerősömnek pedig a bolti készleten lévő, megrendelt termékén ültek majdnem 1 napig, aztán elment oda másnap és kikönyörögte, hogy hiába nem kapott még értesítést, hogy átvehető a termék, ha van rá mód, adják oda neki, mert nem tud tovább várni, szüksége van rá. Végül az eladó jóindulatának köszönhetően megvásárolhatta a megrendelt, készleten lévő terméket.
Ha egy üzlet hozzáállása idővel azt érezteti veled, hogy neked kellene hálásnak lenned azért, hogy pénzt költhetsz náluk, az már rég rossz.
-
bul07
nagyúr
Én Burger King-be járok inkább, több oka is van, fő ok a korlátlan üdítő, "ingyen" közepes hasáb, meg más is(ezt privátba lehet)
Na de nem is ezVolt már hogy egy rendelésen belül két dolog miatt is kellet szólnom hogy hibádzik

De korrektül pótolták, se száj huzagolás, se flegma megszólalás miatta.És volt hogy irtó bunkó volt az egyik alkalmazott(itt[link]), de ez helyi dolog volt, más üzletekben meg irtó kedvesek voltak(pl Debrecen, Székesfehérvár, és Újbuda Center)
Korlátlan üdítő nálam olyan tényező hogy nem igaz
Így télen is két pohár üdítő simán lemegy étkezés közben, és elmenőben még megtöltöm és majd a kocsiban megiszom
Nemhogy nyáron -
Ebédeltem a budapesti Árkádi McDonald's-ben, rendeltem triplás szendvicset, kiderült hogy valóban kispórolták a csípős jalapeno paprika szeleteket!!!! Ezért úgy döntöttem hogy minden csaláson vagy lopáson ide feljelentgetni fogok!!
-
arcitec
addikt
Látom másoknak is van negatív tapasztalat McDonald's és társaival. Jómagam a KFC-vel
létezik(vagy létezett) a csirkemell kosár, talán 15db-os. Akcióban voltak és nem egy alkalommal a 2 kosárból a másodikban 1-el kevesebb volt többször is. Hiába reklamáltam, később is csaltak és nem is mentem többször. Nem azért az 1 csirke mellért, de ha 1ft-al kevesebb van nálam nem adják oda. Na meg meghirdetve sem volt, hogy van adakozás 1 mellre. Egész nap ha mindenkivel ezt csinálják szép adagok jöhetnek össze ingyen, mások kárára. -
omfgk
veterán
Ha már itt tartunk, Pixel se nagyon akar már létezni.
Ez most saját tapasztalat.
November közepi rendelésem kapcsán hozzám se szóltak.Aztán megrendeltem ugyanazt, kicsivel olcsóbban decemberben is tőlük (árfolyam gondolom kicsit mozgatta).
Arra se jött semmi.Egyáltalán nem sürgős, szóval leszartam én is. Majd februárban amikor tényleg kell majd, megrendelem máshonnan.
-
omfgk
veterán
Bestbyte is felkészül
Nem nagy kár. Kókler banda.
-
bul07
nagyúr
Burger King kaszapultos kiadás, és volt hogy szolnom kellet mert kimaradt valami.
Bár sok előnye van a Burger Kingnek, így eltűröm.Nyáron a korlátlan üdítő megfizethetettlen.(Én nagyon szomjas fajta vagyok, egyhúzásra pohár kóla simán megy kezdésnek nyáron)
Blokk-ra ingyen közepes burgonya, és egyébb dolgok is -
Sajnos többször megszívták engem vagyis átvertek a McDonalds étel futár rendeléseim során többször hiányosan csomagolták be, pedig jó drágán rendeltem meg, soha többé McDonalds házhozszállítás! Marad a könnyű felügyelett mellett a helyben fogyasztás, néha elvitelre szoktam eddig megvizsgálni a csomag tartalmát!
-
adammeyer
csendes tag
válasz
s3toraph
üzenetére
Igen, tobb mint egy evtized ota toluk vasarolok, csaladnak, kozeli ismerosoknek is. Kommunikacios stilus es a futarszolgalat is rendhagyo stilusu. Szerintem egyben zsenialis es szurrealis. Soha semmi gondom nem volt, de garanciat sem kellett ervenyesitsek, ott esetleg el tudom kepzelni hogy nem zokkenomentes. Erdemes vasarlas elott telefonon rakerdezni, hogy van-e az adott eszkoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Mikrotik routerek
- Milyen légtisztítót vegyek?
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy Watch8 Classic LTE 46mm, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak mert a régit bukta, az új az meg ettől teljesen független, pláne ha új beszerzés....
új áron ugyi ...

Az elmúlt évtizedek során bizony találkoztam saját esettel is, ami pozitív kicsengésű volt és ismeretségi körben is volt rá nem egy példa. Természetesen vannak negatív esetek is, ez tény. Miként az is, hogy külföldön ugyanez a valóság: jó és rossz egyaránt előfordul.