Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz
RoyalFlush
üzenetére
.
-
Kidus
őstag
Nem, konkretan kertuk az ajtot, mondtak is, hogy jonnek majd, de azt nem gondoltam, hogy hajnali 10kor

Meg itt mindent mas csinal. Az egyik beteszi az ajtot a helyere, a masik lefesti, a harmadik elbujtatja a rusnya kabelt az eloszoba kozeperol ( ezert meg majd szolni kell ), es egy negyedik meg a legkondit kene hogy megbuheralja.
Van azert par dolog itt, jo ideig nem laktak ezt a lakast azt hiszem. De ezek mar az utolso lepesek
-
ádyz
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Az elég kellemetlen tud lenni...

-
Diego!
senior tag
Szavazzunk a magyar 50ft-osra, bekerült a világ 15 legszebb pénzérméje közé!

-
bolondember
MODERÁTOR
bakker, kidobott az ágy a kelleténél egy órával előbb...

-
Kidus
őstag
Jelentem, az ajto kesz.
Most majd egy festo jon, epp arra varok
-
Kidus
őstag
Hudealmos vagyok... most keltett valami ember, hogy akkor o most lemerne mekkora ajto kene nekem. Bejott, lemerte, elment. Minnya jon azt mondta. Most varok....
-
Zewa
senior tag
Ebben a számban van igazság....
ádyz: Engem ne kérdezz én nem használtok gyári fülest..
De szeritnem probáld meg. Veszteni nem veszthetsz. -
ádyz
addikt
Ez jobban prög, tehát itt is:
Az lenne a gondom, hogy vettem Creative Zen stone lejátszót, és a fülesének a bal fülhalgatója nem szól rendesen.Nem a player a rossz, hanem a füles. Recseg, a mély eggyáltalán nem hallatszik.
Miért an, és ilyenre vonatkozik a garamcia?
-
Zewa
senior tag
Ha valamit elakarnak lopni azt el is lopják még ha tele van pitbullokkal is.
Persze ha modnjuk csak egy piros Swift kell és az egyik neccesnek tünik mennek 10m-t és ott egy másik.
Ott bukik a riasztó védelem hogy szervizelni kell öket és így lehet bármien überbonyult cucc.
Ami sorozatban nagy mennyiségben van gyártva az nem sokat ér.
-
nike_
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Na... jó neked!
-
Zewa
senior tag
válasz
CactuS
üzenetére
Aranyos. Hülye németek.
Nekem egy régebbi stotty tettszett még. Nagyjából így szólt:
Egy hapsi bement egy boltba ahol negyed órát töltött. Mire kiment elkötötték az X5-t. (Fullos+ien olyan "huhdekurvajó" riasztóval felszerelve)
A biztosító társoság feljelentette a hapsit hogy kamu ennyi idő alatt nem lehet ellopni. Első tárgyaláson nyert a biztosítási cég.
A fószer 2.körben felfogadt egy tapra esett ügyvédet aki pedig felbérelt 2 profi autó tolvajt.
Ezek a tolvajok símaszkban 2 aptoppal kinyitottak vmi 6p erc alatt egy ugyan olyan X5-öst.
(Mind ezt persze ugy hogy rendörök ott álltak stopperral+kamerával)
Megnyerte a pert...
-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Milyen vót?
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Az én koromban már annak örülünk, ha 2es lesz valami (50% minimum, de ugye van aki 70%ot kér nálunk) Bár ez sajnos már nem középsuli :S
-
nike_
addikt
Nekem kitűnő lett a félévim.
Nagyon örülök neki. -
ádyz
addikt
Szép napot, vagyis Jobb napot mindenkinek.

Itt is süt a nap, de megkaptam a félévit, aminek nemnagyon örülök.

-
RoyalFlush
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Néz, takarít, de nem itt.
Az egyik hírdetőnek légy volt a jele már az oviba
Aki nem szépeket ír a hírdetésébe azt beköpi
-
7
addikt
No... lassan indulok. Sziasztok!

-
-
7
addikt
válasz
üzenetére
Ejnye, hat meg mindig nem jottel ra?
Duplaenter megtori a tageket. Minden passzust, amit elvalasztasz egymastol egy "ures sorral", ujra kell tagelni.
[OFF]Ezittenegymegmaradotag,
mert
nincs duplaenter,
csak szimpla[/OFF]
[OFF]Itt viszont mar van, ezert[/OFF]
[OFF]mindkettot tageled[/OFF] -
Na jó, de én azért jelentős súlytöbblettel indultam. Anno utólag mesélte nekem, hogy az éjszaka közepén arra ébredt, hogy kb 10 centiket emelkedik az ágyről, aztán visszaesik. A magyarázat az, hogy ő úgy aludt, hogy a takarót a lábai közé csavarta/fogta. Én lerúgtam az enyémet valahova, és csak az ő takaróját értem el. Megfogtam és egy laza félforulattal elkezdtem leszedni róla. Azt mondta elég kitatónak tűntem, szal inkább odaadta, és elment megkeresni az enyémet

@Cerebellum arra figyelj, hogy rios5ben már bekezdés szintű formázás van, tehát ha van az OFF és a /OFF között egy enter, akkor nem lesz jó.
-
törölt tag
Hogyan lehet egy ON hozzászólásban egy részt OFF-ba tenni? Mert kijelölöm a szöveget, nyomom az OFF gombot, a html tagek meg is jelennek, és ON-ként a szövegben maradnak.
Mi a követelménye annak, hogy egy szövegrészt off-ba lehessen rakni?
-
Hát elvileg 2 napig, max 3, de hát az valami 60 kilós alanyra van tervezve. Mondjuk szerintem akkor segít igazán, ha az elején szeded be, ha már kiteljesedett, akkor már nem sokat ér

RoyalFlush@ Most sajnos egyedül - illetve itthon egyedül -. Anno legutolsó komoly barátnémmal úgy aludtunk, hogy volt egy takaró balra tőlem, egy rajtam, egy köztünk, egy asszonykán, egy meg jobbra mellette. Így elkerülhető volt az, hogy az éjszaka közepén takarót keressen - én ugyanis arra, hogy "Nyussziii... elvetted a takarómat...."-ra az életben fel nem ébredek
-
BlacKSouL
addikt
-
venember83
nagyúr
Szépjónapot!
Nem, csakazértse, mert ugye semmi értelme...
-
RoyalFlush
őstag
-
FehérHolló
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nekem is jó érzés volt tegnap vizsgára menet a napsütés, nem tagadom. De az is tény, hogy ennek következményeképp előfordulhat, hogy nagyon hideg lesz.
Anya megjött és hozott friss párolt zöldséget... De nagy szükségem volt már rá, 3 hete rizsen, pizzán, tésztán és konzerborsón élek.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
1 fok.
De télen azt is jelenti, hogy dévitamint tudunk gyűjteni, hogy a hónapok óta gyűjtögetett depresszió egy csapásra eltűnik, olyan mintha egy börtönből szabadulnál, a köd és sötét fogságából. Fényterápia. És vigyorogni támad kedved. Csak úgy. Mert süt a nap.
A fény, a világosság, a Nap jelenti az életet. -
tildy
nagyúr
Nincs itthon az ápolóm
MEghalok.
Ráadásul enni se tudok, rossz vége lesz ennek...
PEdig odakinn tényleg csodaszép idő van. -
RexpecT
addikt
Hajnalodik, kiugrom az ágyból A barátom már vár reám! Én kedvelem őt, nagyon kedvelem őt, Hisz ő mackó, Mici a mackó, Hübele, bumm, bele, mindig van ötlete!

-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Neem, azok, akik playcarddal tolják, stb stb, nem a tört szreveresek

-
BlacKSouL
addikt
SÜT A NAP!! FELHŐTLEN AZ ÉG!!

Lassan hónapok óta várok egy ilyen napra...
-
Jó reggelt!
Első mai kérdséem: Szerintetek hány magyar játszik manapság MMORPGvel (és ebből hány fizetős MMORPGvel)? Én nem tudom, de kiváncsi lennék rá.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
én nyugodt vagyok, nem izgulok
mentálisan jól érzem magam
tök nyugodt vagyok, tök nem izgulok
könyökömig ér az életvonalamaki megmondja kereső nélkül, hogy kitől idéztem, az zeneileg művelt.
-
FehérHolló
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
Köszi!

Szörnyűség történt, reggel nekiálltam borozni. 10-re jön fel anya Pestre és addigra el kell fogyni ennek a fél liternek, mert hoz még 1 litert, és nem szeretném, hogy lássa, hogy nem bírtam kivárni őt.
Mikulás: Tudom, hogy itt vagy! Ne bújkálj! (és ne csak nézz!)
bolondember: Aludj jól!

-
ladybug
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére

Ezt neked.
-
FehérHolló
veterán
Jó reggelt/napot/estét (bioritmus alapján a megfelelő kiválasztandó) emberek!
Mentálisan beteg vagyok.
Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Sry.