Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Aktív témák
-
vágányzár
tag
Így igaz, én mán tizenhárom éves koromban írtam az általam kívámt pinákról............nem egy fantáziadús faszi, legyütt hozzánk egy hónapra, tanulmányútra. Apám kivót, anyám is, nem apámtól...........azóta nálumk mikuláscsomag és pofon kéz a kézben járnak. de nekem legalább volt legalább......... majd emlékezni fogok rá, és tudom mikor kell üvöltözni........
te vérfröccs mentes, tiszta tollfényű madár: mán,majdnem válaszoltam mit gondolok,de belefeledkeztem az egészbe. no, most az egész nélkülözésében csak részt kaphatsz. Nevezhetjük nem egésznek, hiányosnak, töröttnek..............És mind a TIÉD!!!!!!
Aktív témák
Aktív témák
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Dark Souls sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Túraautó topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest