Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Bocs, 0:53ig bírtam. (Körülbelül 10 másodperce énekelt.)
-
RoyalFlush
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
A srác fejéből is majdnem valami hasonló lett, magozva ..

-
7
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Kotve hiszem, hogy jo aron tudok szerezni magozott meggyet igy telviz idejen.

-
7
addikt
No. Bar ugy nez ki, a gazdmatom nem lesz meg, bevaltom azt a fogadalmamat, hogy a vizsgaidoszakom vegen csinalok egy nagy adag kokuszgolyot. Maradok ma estere Szombathelyen, megetetek nehany ismerost a golyoimmal.

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Még jó, hogy halk a gépem most, mert ha a kutya ezt kinn meghallja........

-
Ramius
őstag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Nem akarok sírni. És kevés az a youtube-os link amit meg is nyitok

-
RoyalFlush
őstag
válasz
Ramius
üzenetére
Szerelemvonat (karaoke) - ettől el is sírod magad
-
Ramius
őstag
esik az eső

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Azt hittem én is, hogy a bölcsességfog mélyen van, közben meg nincs gyökere, kikapták seperc alatt.
Utána viszont húztak egy háromgyökerűt föntről...... Csillagokat is láttam , sőt egész Stargate lebegett a szemeim előtt.....
mod: nálam legalábbis ez volt, de érdeklődjön fogorvosánál, gyógyszerészénél.....
-
Racecam
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Ajjaj, mióta tapasztaltam a gyökérkezelést is, már kezdem úgy érezni hogy mégis kellemesebb mint a húzás..nekem egyszer húztak csak gyökeres fogat, rémálmaimban se jöjjön elő. Akkor inkább gyökérkezelje, tömje, aztán ha kiesik tömje újra, de a húzás... pláne az én jó mélyen ülő bölcsifogamat
rémtörténeteket is hallottam már beletört, beleszakadt húzásokról, meg szájsebészetről, úgyhogy inkább a fogam idegszálait tekergesse fel egy héten át egy recés tűre, minthogy tépkedni vagy műteni kelljen. -
Shy
tag
Hi!
Bocsi, melyik topicba is tudok config beárazást kérni?
Nem találom.. 
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
BlacKSouL
üzenetére
A fogorvos nagyon lényeges, nekem míg volt rossz fogam, rontotta a többit is, azóta, mióta megcsináltattam mindet, több évben egyszer kell csak egy kis lyukat tömetnem. A bölcsességfogat, ha tényleg az beteg, érdemes kihúzatni, az első foghúzási élményem ahhoz kötődik, majdnem kellemes volt.

-
BlacKSouL
addikt
Tegnap éreztem először..el kéne mennem fogdokihoz, mert le van törve belőle egy darab, és tömetni, vagy rosszabb esetben gyökérkezelni kéne, de a körzetinél mikor legutóbb voltam, mindig 5-6 órákat kellett várni, és amúgy is utálom a fogászatot, de inkább legyen 1 héten át minden másnap kellemetlen, minthogy bármikor nekikezdjen. Mondjuk a bölcsességfogat nem nagyon érik el rendesen, de mindenre van megoldás tán a 21.században.
Katica: Köszi. Algopirint szoktam, az eddig mindig remekül bevált, mivel nincs hozzászokva a szervezetem, még mikor az ujjamat műtötték is elég volt egy szem éjszakára.
-
ladybug
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Az oviban is gyakori ez, és bizony nem a banánt eszik meg.

-
norbiphu
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
hát én is néznék, ha valaki elkezdené enni a zsebkendő tartalmát buszon/villamoson stb

-
philoxenia
MODERÁTOR
Na ez Vakegérke írásához illene, úgyhogy finnyások ne olvassák.

Fiatalok megcsinálták brahiból, hogy papírzsebkendőbe tett banánt szétnyomkodtak, majd a zsúfolt buszra felszállva, úgy tettek, mintha az orrukat fújták volna a zsebkendőbe. Azután a zsebkendő tartalmát megették. Meg akarták verni őket, alig tudtak kimagyarázkodni.....

-
BlacKSouL
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Igen. Picit fáj(t) a fogam, és ilyenkor mindennel igyekszem elterelni a gondolataimat, akkor el szokott múlni, és most is lassan. de most hogy leírtam a felfedezésemet,tapasztalatomat, rákerestem miket írnak a banánról, és csupa jókat.
Amúgy néha tényleg úgy érzem magam mint aki 6 éves, és előfordul hogy úgy is viselkedem

-
ladybug
őstag
Akkor orrspré. Sokkal jobb, mint az orrcsepp. Nem megy le a torkodra. A Nasivint használjuk mindannyian, de van egy tengeri sós is. Pedig sokat segít, hidd el.
Rékus nem tudom honnan szedte össze. Borka is csak kicsit náthás, őt viszot nagyon elérte. Minden éjjel lázas, és ebéd körül teljesen elpilled.
Blacksoul: Neked ma felfedezős, ismerkedős és kérdezgetős napod van? Pont olyan vagy, mint a 6 éves lányom.

-
tildy
nagyúr
Ne haragudjatok, meg yeti te se, meg tudom, hogy privit nem illik publikba rakni, de most már kiváncsi vagyok mások ismerik -e a megkuckolni szót

nos?
A yeti nem tudta
ladybug: lehet letesztelem

-
BlacKSouL
addikt
banánturmix..nyamnyam..
észrevettétek, hogy a legjobb a costa-ricai banán? később szedik le, mint a columbiait, vagy az ecuadorit, kicsit más fajta is, mert kisebb, és így elméletben kevéssé eltartható a piacországokban. Cserébe jóval finomabb, édesebb, kellemesebb az állaga is, és másképp érik a lakásban is. Eleve a boltban már sárgán kerül ki, esetleg a száránál még halványan zöldes. Szép aranysárgává válik, majd megjelennek a barna foltok, aztán egyre jobban megbarnul, végül elkezd kocsonyásodni, aztán már nem annyira jól fogyasztható. A többi meg nagy dög méretű, a boltokban nem is találni szép sárgát, csak olyan méregzöldet, vagy olyan fakó sárgászöldet, ami aztán a lakásban otthon érlelve sem szép sárga lesz, hanem olyan fakósárgásbarna, és nem lesz olyan szép barnás pöttyös, hanem csak egyszerűen megbarnul, és ellöttyed. És az íze meg nagyon fanyar, aligédes, szappanszerű, még túlérlelve is ízetlen, nem jó.
Az előbbiből egyre kevesebbet találni sajnos, mert az utóbbi gazdasági szempontból, a szállítás, raktározás, eladhatósági időtartam szempontjából a kereskedőknek, szállítóknak jobban megéri. Persze egyik fajta banánt sem szedik le éretten, mert akkor nem tudnák szállítani, egyből megromlana. De nagyon nem mindegy milyen fajtát, milyen érés után szednek le, és mennyit bíznak a hűtőházas, raktáras érlelésre.
Ja, és a c.r-i szép íves, kerek keresztmetszetű míg a többi nagy, félig egyenes, és szögletes kersztmetszetű, köszönhetően a fürtök túlzott tömöttségének. -
7
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Nemnem... a maximalis szokott a perjel utan kerulni. Tehat max. 5foku osztalyozasi rendszerbol ert el 7-et.

-
tildy
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Szerintem venni kell.. Ilyen betegen a villgépek vizsgát már nem vállaltam/om be.
7/5
Nem is rossz. -
7
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Guga is hagymat javasol, jaja

-
tildy
nagyúr
Ma is prüszi-szipogi - rozi vagyok

-
válasz
philoxenia
üzenetére

-
norbiphu
őstag

mondjuk a vérszemű yetinek

-

-
7
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére

-
7
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
A lelkesebbik fajtabol?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
@Sikitsssssss: Neszojazzbe!

Most mar csakazertis szetoffolom a topicot:
topoffic@szerk: Nem vagyok AGRESSZIV!!!

-
tildy
nagyúr
Tegnapi vizsgám megvan, kettes lett, de ez a plc-s tanárnál, aki nem szeret minket.
A mai vizsgám , automatika papíron 4-es lett.
Az indexbe viszont 3-as került, mivel ugyanaz a feladatsor volt, mint múltkor, és ezt múltkor mondta is...
Holnap lenen még egy vizsgám, de mivel elég beteg vagyok, így csúsztatom.-> köv. félévben veszem fel megint .úgyhogy lehet jönni azzal a jó kis ápolószerrel

-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó napot és naposabbat !
-
Lord Zero
addikt
szerk. -
-
na, fastert megint bannolták...
-
Racecam
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Te voltál Londonban, ha jól emlékszem, úgyhogy tudod, hogy ott a TESCO saját márkás termékek igen jó minőségűnek számítanak. Már a csomagolás sem azt a nihilista koncepciót követi, ami nálunk jellemezte a "gazdaságos csodát". Valahogy nálunk elsősorban az ár számít, ott meg a minőség. Szart eladni Angliában nem lehet.
-
(Kolombusz)
veterán
Megyek kajálok lassan aztán konditerembe.
Szép napot!
-
7
addikt
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
amit nálunk eddig "gazdaságos" jelöléssel árultak, azt egy tőlünk nyugatabbra lévő országban nem is lehetne eladni.
marketing stratégia-váltás zajlik éppen, hogy a saját márkás termékeik magasabb minőséget fognak képviselni, és mondom, most vettem egy-két cuccot, és tényleg teljesen jó volt.
a teszkó gazdaságosból csak a ropi meg a popcorn volt jó, a többi borzasztó volt
Füredi Tibor vagyok, 38 éves, teszkó-áru-mozgató-menedzser, jelenleg 3 gyermekem van, négy éve dolgozok az áruházban, nagyon elégedettek velem a főnökeim, vörksopokon jól szerepelek, nagy perspektívát látok a munkahelyemen, fejlődési és előrelépési lehetőséget, '87-ben érettségiztem 3,4-es átlaggal, és a legkisebb is számít, teszkó
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
aha. csakhogy pl angliában a nálunk gazdaságos csoport alatt futtatott termékek mennek value jelölés alatt, és néhány nem itthon csomagolt terméken is az angol nyelvű csomagoláson a value szerepelt, miközben nálunk ment a gazdaságos. Ráadásul kint sincs value, meg eco, csak value. és akkor nálunk mért nem lehet értéknek fordítani?
köztudott, hogy a gazdaságos termékek normál, neves gyártók ömlesztve értékesített, és átcsomagolt márkajelzés nélküli termékei, némelyiken fel is tüntetik a gyártót kicsiben, pl margarinon Royal Brinkers Hollandia, de utálom mikor nincs rajta.
-
BlacKSouL
addikt
Megfigyeltétek már hogy a teszkó gazdaságos feliratot váltotta a teszkó value? Miért is? ledegradálódott a gazdaságos kifejezés? Meg mert a gazdaságost érti nagyanyám is, a valuet meg nem? meg mert külföldibbül hangzik és az jó?
-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Miben nem haladsz megfelelően..?
-
Winner_hun
félisten
Van itt valaki aki ért a CIB internet bankhoz? Kéne segítség mert nem jutok 1-ről a 2-re (pontosabban 2-ről a 3-ra)
-
dokar
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
sose gondoltam volna, hogy egyszer ide is elérnek a megszorító intézkedések

-
dokar
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Felfedeztem a legkisebb választható avatart.
Bár sztem a minikép a bugos, simán lehetne nagyobb.
Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nintendo Switch 2
- Battlefield 6
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Windows 10
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Utána viszont húztak egy háromgyökerűt föntről...... Csillagokat is láttam , sőt egész Stargate lebegett a szemeim előtt.....

.