Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
-
Thrawn
félisten
-
7
addikt
Corrs - Breathless
Reg hallottam oket, de most jo egy kicsit nosztalgiazni.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Az alapÁLLÁSsal nincs gond. Sose volt. A használat nem úgy alakul mostanság ahogy szeretném.. Hallgatom a rádióban a sok hülye merevedésizavaros elhárítós reklámot...hát basszus, én itt állok zavar nélkül, de a nők inkább vannak a zavarosakkal..ki érti ezt...jó, tudom, majd ha gazdag leszek..
-
7
addikt
Finom volt a kokuszgolyo, megettuk a felet, a maradekot otthagytam. Nem kell sajnalni, csinaltam en ennel mar sokkal jobbat is. Majd a legkozelebbibol kap egy-ket ember, ha ugy alakul. Beszelgettem egy jot. Szeretek jokat beszelgetni.

-
csapos2
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Én lényegesen egyszerűbb vagyok. Szex, kaja, pia. Ennyi kell a dekódoláshoz.
Zöld: Gyűlik, gyűlik, de mielőtt a tettek mezejére lépnénk meg akartuk kérdezni, hogy a gyorsabb, ámde olcsóbb megoldást részesítenéd előnyben, vagy a lényegesen drágább verzió kell, ami lassabb lenne. Mindkét megoldás kielégítő a maga módján. ;))
Idiotman: ha zöldnek mindig fel lenne húzva a zászló, akkor folyamatosan szédülne. Azt meg tutira elmondaná, vagy nem...
-
Racecam
nagyúr
Ilyen döcögös beszélgetés, pont amikor ráérek.
Na mindegy, megyek is aludni.Jó éjt EMBEREK!
-
BlacKSouL
addikt
Mindenkinek:

De a kérdésre senki nem válaszolt
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Ha megígéred, hogy nem beszéltek róla többet, akkor tőlem mehet.

-
Ha esetleg holnap az lesz a hírekben, hogy Szekszárdon mészárlás volt, és különös kegyetlenséggel elkövetett bűncselekményt emlegetnek, aminek köze van a Tarr KFT hez, az csak a véletlen műve....
alapjáraton 1000 alatt nincsen a pingem, átlag 3000 vagy szakad... És akkor egy tetves üzenetrögzítő fogad, hogyha valami problémám van, akkor mondjam fel rá... Jah, azt leszámítva,hogy 2 naponta bajom van a nettel, mert laggol, szakad, a DNSesük egy rakás.... semmi különös... mindez 2008ban...
Lehet sok volt az itóka, de nagyon tele a hócipőm.
-
EQMontoya
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
nem elég hamar
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
Hogy áll a gyűjtés?

-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Javulj meg fiam Bende.. akarom mondani bolondember, javulj meg mert elvisz az ördög

-
poffsoft
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
babmifüggő!
Malátabambi... -
neduddki
nagyúr
HI!
CSAKCSAKCSAKAZESIKNEKMKESERVESEN....!!!!
udv
neduddki
p.s. a citromert ajanlva!!!:- )))
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Nem tudtad? Borban az igazság!
Mellesleg biztos azért van benned a hiba, mert még nem ittál igazán jó bort. Vagy eleget. Vagy mindkettő
-
csapos2
addikt
Káposztáskocka marhafőzelékkel.
-
válasz
poffsoft
üzenetére
mióta egyesültek az intereurópával (jan 1 óta), tényleg elég hektikus.
amit én is megfigyeltem, hogy rendszeresen azt mondja, hogy rossza a jelszavam; pedig tuti, hogy jól gépelem be, már millióegyszer begépeltem, az ujjaimban van. Egyszerűen a jávás rendszer meghülyül a gyors gépeléstől
meg nem szereti a régi gépeket se, az asztali gépemről most megint lefagyott, kipróbáltam a notebook-ommal pedig megy. nemtom.
a raiffeisené sokkal jobb, ez tény, nemtom, miért kell a jávát erőltetni... -
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
meghalt a topik?
Mi a furcsa ezen a [link]-en?

[ Módosította: Racecam ]
-
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
nemtom, nem ismerem.Bár nékemnek ezt ajánlották.

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun
üzenetére
ötös vagy tizes listán?!

-
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
nemtom, az én bankom is soxor szaraxik, ráadásul a support-tól sem vok hasraesve..
megyek is, váltani kell...
(
) -
Mr X
veterán
Szép jó estét mindenkinek!
Újabb éjszaka, újabb adag meló...

-
Eddie141
senior tag
Köszönöm a szép estét! Én is Kasza08 nyomdokain járva el távoznék a köreikből igen tisztelt hölgyeim, és uraim! Megtisztelő volt a maguk társaságában tölteni a délutánt, illetve az este nagy részét! És köszönöm, hogy biztosították felhőtlen jókedvemet!
Magyarul: kössz, császtok!

Az a lényeg, hogy:
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
Itt viccelődtök a Bladi Mérivel, Egérke meg írt egyet a Budi Máriról
-
tbs
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Ismerlek má', mint a hátam közepit..! -
Eddie141
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én Erste bankos vagyok.
tbs:

-
tbs
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Szóval főzelék ez is...
-
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ez a CIB rendszer full szar.

-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Haggyad, mondom, hogy hajnalban kell tekerni. IEB migráció óta mág nem tértek magukhoz. (IEB rendszere nem igazán volt fitt, ezzel szívnak a szerencsétlenek. 5:00-8:00-ig jó szokott lenni.
)Ez van.
-
Winner_hun
félisten
Ez a CIB rendszer full szar. Azt irogatja nem sikerült a belépés, többszöri sikertelen próbálkozás után lépjek kapcsolatba a bankkal. Hogyne persze csináltam valamit, aztán cibes hiba miatt kidobott. Utána meg folyamatosan ezt hajkurássza, egyszer már eljátszotta, felhívtam őket, aszongya az ügyintéző hogy a jelszót elrontottam. Jólvan mondom lehet, bár nem voltam benne biztos. Most biztos vagyok benne hogy jól írtam be, megint telefonálhatok, hggrrrr
Minden esetre kíváncsi leszek ha felhívom azt mondja-e majd hogy én írtam félre a jelszót.
Ja meg az miért van hogy be akarok menni az ebankba és a név részre kattintva ha beírok valamit az url címsorba írja a gép, csak F5 segít a problémán

-
tbs
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
szekszista beszólást töröltem TBS
-
Kasza08
őstag
na, én is megyek alvadni.
majd holnap leszek sztem. csöcs all! -
tbs
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Rádbízom. Nem független, de... Ki az..?
-
poffsoft
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
ugye, ugye! Magadnak tavaszi finomfőzelék, a lyányok meg a hamisgulyással elrendezve....
Mondjuk, a kolbász-hagyma-vajaskenyér ténylleg nem rossz főzelék...
Lehet, sokan nem gondolnák, de a klasszikusokat (tök, finom, spárga) is meg lehet csinálni úgy, hogy még repetát is kér az ember

Lecsót meg kimondottan imádom, főleg ha én gyártom le(szalonka, kóbi, ja meg bele a csuma meg az ere is, term.)...
És egy klasszikust idéznék: Megeszem én a tököt, csak ne látszék a kéttenyérnyi rántott karajtól....

-
tbs
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
BloodyMary..? Az tényleg nem rossz. Faber***c-nél nagy tudorcsajok vannak... (Natasa.)

-
Eddie141
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Tejfölös-gombás leves??? Azt pl én imádom. Alavető erkölcsi vonzódásom van a gombákhoz, az ízük miatt
Nem félreérteni! 
Nálunk anya az
De mi ettől függetlenül is szeretjük!
(és legalább több jut nekem, ha pizzázni megyünk!
)
Amúgy nem zavar, meg ilyesmi, csak érdeklődésképpen, hogy tujam mihez kötni, z Eddieboy nevet a tegnapi klimaxos beszólásom miatt kaptam? -
Csak beköszönök, kiástam magam, de útközben találkoztam egy üvegecske rummal, szóval majd jövök

-
Eddie141
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Gyújtsük!
bár lehet, hogy utána nem eszek 1 hétig
Bár mondjuk jobban bele gondolva, számomra igen kevés akad, amit nem szeretek
Nem vagyok válogatós. Még ha nem csak főzelékről i lenne szó, akkor a legszörnyűbb ételek ranglistájának vezetője a főtt paprika lenne... Legalábbis szerintem.
Kb 9 évesen le ültettek egy tál lecsó elé, és azt mondták, addig nem kellhetek fel onnan, amíg nem eszem meg a paprikát, amit ki válogattam a tányér szélére...
Látjátok sikerült fel kelnem, és továbbra is egy alkalmat le számítva[nem ezt, még ezelőtti, az eső és utolsó rossz tapasztalatom a főtt paprikával] paprikaszűz vagyok
-
ladybug
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Nem, csak mindenki leírta a témával kapcsolatos + és - gondolatait, érzéseit.
Van még vmi hozzáfűznivalód?tbs: A hagymát nálunk a kicsi szereti. Vele jókat lehet zabbantani. A nővére sokkal finyásabb.
tildy: A zöldségeket nyersen jobban szeretik. Ma délelőtt megettek fejenként egy nyers sárgarépát szépen felszeletelve.
-
bolondember
MODERÁTOR
akkor most összegyűjtjük a "borzalmas főzelélekek"-et?

-
ladybug
őstag
Hát pont ez az. Ha főzelék van, akkor sosem főzök másodikat, de a lányok mindig erősen reménykednek benne, hogy lesz.
Amúgy rájöttem, hogy a családban egyedül én szeretem a főzelékeket, ezért egyre riktábban készítek nekik. Így is csak kb negyed évente 1x. A krumplifőzeléket (is)pedig nagyon szeretem.

-
Kasza08
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
én ezekot szeressem.
A krumpli főzelékhez mindig rántott párizsit csinál a nagyi, nagyon fincsi

Aktív témák
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tehát magamat nem fogom elvinni...

sokkal jobban állna neked?