Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
vágányzár
tag
Így igaz, én mán tizenhárom éves koromban írtam az általam kívámt pinákról............nem egy fantáziadús faszi, legyütt hozzánk egy hónapra, tanulmányútra. Apám kivót, anyám is, nem apámtól...........azóta nálumk mikuláscsomag és pofon kéz a kézben járnak. de nekem legalább volt legalább......... majd emlékezni fogok rá, és tudom mikor kell üvöltözni........
te vérfröccs mentes, tiszta tollfényű madár: mán,majdnem válaszoltam mit gondolok,de belefeledkeztem az egészbe. no, most az egész nélkülözésében csak részt kaphatsz. Nevezhetjük nem egésznek, hiányosnak, töröttnek..............És mind a TIÉD!!!!!!
Aktív témák
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Proxmox VE
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- Haditechnika, harcászat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Napelem
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512GB Új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest