Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
vágányzár
tag
Így igaz, én mán tizenhárom éves koromban írtam az általam kívámt pinákról............nem egy fantáziadús faszi, legyütt hozzánk egy hónapra, tanulmányútra. Apám kivót, anyám is, nem apámtól...........azóta nálumk mikuláscsomag és pofon kéz a kézben járnak. de nekem legalább volt legalább......... majd emlékezni fogok rá, és tudom mikor kell üvöltözni........
te vérfröccs mentes, tiszta tollfényű madár: mán,majdnem válaszoltam mit gondolok,de belefeledkeztem az egészbe. no, most az egész nélkülözésében csak részt kaphatsz. Nevezhetjük nem egésznek, hiányosnak, töröttnek..............És mind a TIÉD!!!!!!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- ASUS ROG Zephyrus GA503QM / Ryzen 7 5800HS / 32GB RAM / 1TB SSD / RTX 3060 / 15,6 WQHD 165Hz
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Arctic Gamer - Intel Xeon E5-2630 V4 / RX 480 8GB Nitro+ / 16GB DDR4 / 512GB Nvme - VADI ÚJ GÉP
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- SK Hynix, Samsung és más 16GB, 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Rendelésre! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest