- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- V.Milán: Kezeket fel kollégák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
34500 - 34401
50002 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 35901 35900 - 35801 35800 - 35701 35700 - 35601 35600 - 35501 35500 - 35401 35400 - 35301 35300 - 35201 35200 - 35101 35100 - 35001 35000 - 34901 34900 - 34801 34800 - 34701 34700 - 34601 34600 - 34501 34500 - 34401 34400 - 34301 34300 - 34201 34200 - 34101 34100 - 34001 34000 - 33901 33900 - 33801 33800 - 33701 33700 - 33601 33600 - 33501 33500 - 33401 33400 - 33301 33300 - 33201 33200 - 33101 33100 - 33001 33000 - 32901 32900 - 32801 32800 - 32701 32700 - 32601 32600 - 32501 32500 - 32401 32400 - 32301 32300 - 32201 32200 - 32101 32100 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Küldd át ide
Na nem a maszkot. a hideget
Felhő van vagy nincs? Ha nincs, akkor aztán végképp jöhet
Ugye apád nem fagyott meg ebben a hidegben?
-
tiv83us
veterán
Nem. Azt kérdeztem, hogy ti tényleg ennyire szeretitek-e a meleget. Elég lett volna egy igen is.
A rövidnadrág meg az elegancia. Na ez az a pont, amikor már nem is kell semmit hozzáfűzzek.

halálos - Szibériában -55 fok volt mostanság, fenét sem érdekli, hogy széllel vagy anélkül, mégis túlélték az emberek, igaz, maszkkal mehettek csak ki az utcára, mert az orruk s arcuk lefagyott volna különben.
Ekkora problémát csinálni egy kis hidegből...

Akkor allj kint az utcan -24C-ban 10 orat maszk nelkul es akkor rajossz miert csinalok ekkora dealt egy kis hidegbol..
Ps: halott szezon van, se kocsi, se meleg

-
tildy
nagyúr
Csakhogy nem 11°C-ról volt szó, hanem -14°C-ről, amit -24°C-nek érezni a szél miatt. A kettő között csak annyi a klüönbség, hogy az egyik még elviselhető, a másik már halálos.

venember83!
Lehet rövidnadrágban és ingben is elegáns az ember, szinte minden hivatalos/félhivatalos szervnek (PD, SD, USPS, UPS, FedEx...) van itt rövidgatyás egyenruhája.Lord Zero!
Nincs bajom azzal, hogy szereti a telet, de a dolog eleve úgy kezdődött, hogy venember83 fórumtársunk értetlenkedett, hogy hogy lehet szeretni a meleget.Volt itt szó mindkettőről, és neked már a +11 fok is halálközeli állapot majdnem

-
venember83
nagyúr
-
tiv83us
veterán
Na kellet nekem beirni, ki is tort a weather-haboru

Ps: amugy azota is csokken a homers.
-
venember83
nagyúr
Csakhogy nem 11°C-ról volt szó, hanem -14°C-ről, amit -24°C-nek érezni a szél miatt. A kettő között csak annyi a klüönbség, hogy az egyik még elviselhető, a másik már halálos.

venember83!
Lehet rövidnadrágban és ingben is elegáns az ember, szinte minden hivatalos/félhivatalos szervnek (PD, SD, USPS, UPS, FedEx...) van itt rövidgatyás egyenruhája.Lord Zero!
Nincs bajom azzal, hogy szereti a telet, de a dolog eleve úgy kezdődött, hogy venember83 fórumtársunk értetlenkedett, hogy hogy lehet szeretni a meleget.Nem. Azt kérdeztem, hogy ti tényleg ennyire szeretitek-e a meleget. Elég lett volna egy igen is.
A rövidnadrág meg az elegancia. Na ez az a pont, amikor már nem is kell semmit hozzáfűzzek.

halálos - Szibériában -55 fok volt mostanság, fenét sem érdekli, hogy széllel vagy anélkül, mégis túlélték az emberek, igaz, maszkkal mehettek csak ki az utcára, mert az orruk s arcuk lefagyott volna különben.
Ekkora problémát csinálni egy kis hidegből...

-
Bash
őstag
11 fokban nem fagy szét az ember arca

Sőt az nekem már majdnem spagettipántos felsős idő
--------------------------------------------
Olyb tűnik, a kihúzott majd visszadugott tápkábel egyelőre megoldotta a gondot. Nem fagy a gép, nem csinál hülyeséget. Igaz a bios is resetelődött, mivel az alaplapi kis elem már szerintem a végén túli időket járja.Csakhogy nem 11°C-ról volt szó, hanem -14°C-ről, amit -24°C-nek érezni a szél miatt. A kettő között csak annyi a klüönbség, hogy az egyik még elviselhető, a másik már halálos.

venember83!
Nincs bajom azzal, hogy szereti a telet, de a dolog eleve úgy kezdődött, hogy venember83 fórumtársunk értetlenkedett, hogy hogy lehet szeretni a meleget. -
Lord Zero
addikt
most mi bajod azzal, h szereti a telet?
hó van, latyak volt, sár lesz - ténykérdés, független attól, h undorító vagy sem
megadjuk magunkat
(nem is értem, miről beszéltek)az eszkimók idióta igluban laknak, a busmanok meg sosem alszanak földrehajtott fejjel - undorító, és a siker, h meggyőzzem őket erről, garantált - nálam az igazság nagy kristálygömbje, látom benne
lol -
tildy
nagyúr
11 fokban nem fagy szét az ember arca

Sőt az nekem már majdnem spagettipántos felsős idő
--------------------------------------------
Olyb tűnik, a kihúzott majd visszadugott tápkábel egyelőre megoldotta a gondot. Nem fagy a gép, nem csinál hülyeséget. Igaz a bios is resetelődött, mivel az alaplapi kis elem már szerintem a végén túli időket járja. -
fokukac
nagyúr
Itt Európában viszont van villamos, fel kell öltözni viszonylag kulturáltan, ha az ember iskolába, tárgyalásra, ide-oda megy. Ez a mi világunk, nem lehet mindenhol papucsban megjelenni.
De legalább megpróbáltam elmagyarázni miért imádom a telet. Nem sikerült, nem is gondoltam, hogy fog.és nincsen hurrikán, meg tornádó, meg ilyenek.
nemtom,m ilyen lehet úgy lakni floridában, hogy tudod, hogy bármelyik évben viheti a házad meg a kocsid az éppen aktuális hurrikán.
a Kárpát - medence legalább szélvédett hely.
(IGaz, így megmarad a büdös is, de hát evvan
)cé báj Hofi
-
ngabor2
nagyúr
Nem mondom, hogy nem lenne jó egy kiadós hócsata, de ennyi. Semmi más nem kellene a télből, sem a sár, sem a latyak, sem a kosz, sem a jeges utak, sem a hideg, sem az átláthatatlan felhők...
Negyven fokban utcán járkálva izzadni meg kicsit abszurd, mifelénk nincs villamos, és tolakodni sem kell sehol.bolondember!
Én is mezítláb közlekedek itthon, sőt kocsiban is mezítláb vezetek, és előfordul, hogy mezítláb megyek is el itthonról.fokukac!
Le vagy tojva!ott akkor nincs kontraszt. itt van. megtanul az ember örülni a jó dolgoknak, mert nincs állandóan. és néha ez is jó.
-
fokukac
nagyúr
-
Lord Zero
addikt
-
venember83
nagyúr
Nem mondom, hogy nem lenne jó egy kiadós hócsata, de ennyi. Semmi más nem kellene a télből, sem a sár, sem a latyak, sem a kosz, sem a jeges utak, sem a hideg, sem az átláthatatlan felhők...
Negyven fokban utcán járkálva izzadni meg kicsit abszurd, mifelénk nincs villamos, és tolakodni sem kell sehol.bolondember!
Én is mezítláb közlekedek itthon, sőt kocsiban is mezítláb vezetek, és előfordul, hogy mezítláb megyek is el itthonról.fokukac!
Le vagy tojva!Itt Európában viszont van villamos, fel kell öltözni viszonylag kulturáltan, ha az ember iskolába, tárgyalásra, ide-oda megy. Ez a mi világunk, nem lehet mindenhol papucsban megjelenni.
De legalább megpróbáltam elmagyarázni miért imádom a telet. Nem sikerült, nem is gondoltam, hogy fog. -
fokukac
nagyúr
-
Lord Zero
addikt
-
Bash
őstag
Legalább annyira, mint mikor izzadok negyven fokban s nincs mit tenni, fel kell ülni a villamosra, tolakodni, stb stb.
Le vagy tojva! -
tiv83us
veterán
-
fokukac
nagyúr
feketebárányom, kabbmárbe!

tudjuk, hogy Neked ott jó. büszkék is vagyunk RÁd. -
venember83
nagyúr
Legalább annyira, mint mikor izzadok negyven fokban s nincs mit tenni, fel kell ülni a villamosra, tolakodni, stb stb.
-
bolondember
MODERÁTOR
forralt bort annyira nem szeressük - cserébe ott vannak sógoréknál a puncsos standok... húú, az milyen..
bakker.

@Bash: állítólag a tesnedvcserés szexualitás is undorító, mégis milyen jó má'...

és újra Feka Bari: én jobban szeretek mezitláb mászkerálni lakáson belül, de az én vagyok..
-
Bash
őstag
Nem haragszom. Imádom a tél illatát, havazás után. Imádok hóban járni, imádok sízni, imádom a fehér tájat, a téli ünnepélyes hangulatot. Lényegében mindent.
Kieg: Imádom azt s kellemes fájdalmat, mikor teljesen átfagyva bemész a melegbe s mintha ezer forró tűvel szurkálnának, imádom a fagyos levegőt, ahogy az átjárja a tüdőmet. Most kb ennyi jut eszembe.
Ja, meg mikor átfagyott a kezed és felhúzod a jó eleg kesztyűt, áááá, aki nem szereti annak hiába mondom.Azt is imádod, amikor elkezd olvadni a hó, és mindenhol csak latyak és sár van? Szerintem undorító.
Én örülök annak, hogy az év minden napján akár cipőben is bármikor végigsétálhatnék a lakásban, nem lesz koszos a padló.
-
Thrawn
félisten
mert nincs jobb, mint havgolyózni, aztán bemenni a lakásba/házva kicsit dideregve és nézni forró teaszürcsölés közben a gyönyörű fehér tájat?

Vagy forraltborozás után kimenni ökörködni a hóban

-
RexpecT
addikt
Nem haragszom. Imádom a tél illatát, havazás után. Imádok hóban járni, imádok sízni, imádom a fehér tájat, a téli ünnepélyes hangulatot. Lényegében mindent.
Kieg: Imádom azt s kellemes fájdalmat, mikor teljesen átfagyva bemész a melegbe s mintha ezer forró tűvel szurkálnának, imádom a fagyos levegőt, ahogy az átjárja a tüdőmet. Most kb ennyi jut eszembe.
Ja, meg mikor átfagyott a kezed és felhúzod a jó eleg kesztyűt, áááá, aki nem szereti annak hiába mondom.Ebben a téli időszakban mellesleg mindenki kicsit depressziós lesz.
-
bolondember
MODERÁTOR
mert nincs jobb, mint havgolyózni, aztán bemenni a lakásba/házva kicsit dideregve és nézni forró teaszürcsölés közben a gyönyörű fehér tájat?

-
Mawyx
őstag
De hülye film, ez nem az én lelkemnek való
(Vanilla Sky) -
venember83
nagyúr
Ja, meg mikor átfagyott a kezed és felhúzod a jó eleg kesztyűt, áááá, aki nem szereti annak hiába mondom. -
CactuS
Arcképgyáros
Az, hogy amikor az asszonykát belegyömöszölöd egy bazi nagy hókupacba, akkor legalább 2x annyira fázik, mint te

-
Bash
őstag
Ti tényleg ennyire szeretitek a meleget???

Ne haragudj, de mi a jó abban, hogy benn a fűtést kell maximális teljesítményen nyomni, ha meg ki akarsz menni, akkor minimum 5 réteg ruhát magadra kell venni, úgy érzed magad, mint egy jégkorong-játékos, de még ez sem elegendő ahhoz, hogy az arcod ne fagyjon szét?
-
RexpecT
addikt

Miért mi jó a hidegben?Inkább izzadok
. -
bolondember
MODERÁTOR

én a tavaszi 20-25 fokért rajongok, az a jó...

-
venember83
nagyúr

-
bolondember
MODERÁTOR
-
ngabor2
nagyúr
-
ádyz
addikt
Az tényleg fincsee.

-
venember83
nagyúr
-
CactuS
Arcképgyáros
-
tiv83us
veterán
-
ádyz
addikt
Szépjóreggelt, a reggelt egy kis FEAR Perseus Mandate-el kezdtem, elég is volt.

-
venember83
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
paramedic
aktív tag
Utálok szakdolgozatot írni! -
venember83
nagyúr
-
tiv83us
veterán
kurv@picsa... -14C, "szellovel" feels like -24C. Reggel 7
Dogojjon meg Kentucky
-
venember83
nagyúr
-
CactuS
Arcképgyáros
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Thrawn
félisten
Ugye hogy ugye!
Nincs mit, legalább van aki értékeli
-
bolondember
MODERÁTOR
hmmm, ez a remix füleimnek igen kellemes...

köcce!
amúgy jóreggelt!

-
venember83
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Igazándból nem sokat. System résznél van egy error ati -val kapcsolatban.
pff előbb állítottam be az órát, mert az is késett, 10.09-et mutatott, 11:33 helyett, beállítom jóra, most meg 11.44et mutat, közben meg már dél is elmúlt
Lehet rá akar kényszeríteni a tanulásra???Bakker nicns itthon édesnemes paprika így kénytelen voltam csípőssel csinálnia zúzapörköltet

-
philoxenia
MODERÁTOR
-
nike_
addikt
Jó délt nethuszárok!

-
Mawyx
őstag
Hiba történt az oldal használata során!
Nem érhető el a kedvenc pizzásom Netpincéren
Mi lett ezzel?! Megyek kajáért. -
philoxenia
MODERÁTOR
-
venember83
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
-
Thrawn
félisten
szakállas

Ami meg is őszült már
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Winner_hun
félisten
-
CactuS
Arcképgyáros
Meg se ismertelek.
Most ilyen békés leszel ? Mint a galamb.... 
Lol, tényleg, avatarból azt hittem, hogy bah, nemtom a pontos nevét a usernek, szal más

-
ngabor2
nagyúr
Meg se ismertelek.
Most ilyen békés leszel ? Mint a galamb.... 
vééérgalamb.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Lortech
addikt
Ad -aware lefutott, semmit nem talált

Most futtatok avg-t.
Így kb ~2-3 percenként fogja magát és olyan mintha megfagyna, egeret lehet moztgatni, de minden más belassul , aztán megint jó. Azzal kezdődött, hogy reggel a windows lassan indította a bootolást, majd kb. 5 . újraindításr aindult el megfelelő sebességen.
Régen ilyet sose csinált
Lehet érik már a reinstall
Párom örömére (nem tud játszani majd
) lehet felrakok rá ubuntut
Azzal legalább nicn silyen gond.kuka:
Semmi sajnos. Sőt próbáltam safe módban bootolni a windowst, ott meg egyik drivernél el is hasalt, azaz nem indult el, hanem ott megált.Lehet, hogy éppen azt a drivert kéne uninstallálni, felrakni másik verziót. Mert ilyen tüneteket okozhat egy nem jól funkcionáló akármilyen kernel módú alkalmazás.
-
dragonfx
veterán
dc++-on egy címsori beszólás
A számítógépem megver sakkban, de utána boxban én vagyok a jobb..

-
CactuS
Arcképgyáros

Most futtatok avg-t.
Így kb ~2-3 percenként fogja magát és olyan mintha megfagyna, egeret lehet moztgatni, de minden más belassul , aztán megint jó. Azzal kezdődött, hogy reggel a windows lassan indította a bootolást, majd kb. 5 . újraindításr aindult el megfelelő sebességen.
Régen ilyet sose csinált
Semmi sajnos. Sőt próbáltam safe módban bootolni a windowst, ott meg egyik drivernél el is hasalt, azaz nem indult el, hanem ott megált.eventvwr mit mond? Van valami kritikus hiba?
-
Thrawn
félisten
100-as papírral leszeded azt a fél mm-t, majd jöhet egy 200-as papír, 1000-es, 2500-as. Ennyi
Jó lehet kicsit vékonyabb lesz a hátlap. Naés akkor mi van?
Ha nem jó ez akkor töltsd ki festékkel

Köszi, még várok valami értelmesebb ötletre

-
Winner_hun
félisten
100-as papírral leszeded azt a fél mm-t, majd jöhet egy 200-as papír, 1000-es, 2500-as. Ennyi
Jó lehet kicsit vékonyabb lesz a hátlap. Naés akkor mi van?
Ha nem jó ez akkor töltsd ki festékkel

-
tildy
nagyúr
Köszönöm az ajánlatod, de előbb meg szeretném tudni, mitől hal be pár percenként a gépem. Arra meg mitn te is írod, talán az avg is jó, hogy megtalálja, hogy tényleg vírus gond-e. (Így is örültem, hogy le tudtam szedni a haldoklás közben... Nem használok vírusírtót, mert a linuxos szerverünk elég jól megfogja a dolgoka,t hülyeségr emeg általában nem kattintok) ) A problémamegoldás ráér utána.
-
Thrawn
félisten
Polírozás?
Kb fél mm-re beljebb van, azt hogy? Meg mivel? Vagy amíg fotózok szedjem le a hátlapot róla?

-
RexpecT
addikt

Most futtatok avg-t.
Régen ilyet sose csinált
Semmi sajnos. Sőt próbáltam safe módban bootolni a windowst, ott meg egyik drivernél el is hasalt, azaz nem indult el, hanem ott megált.Avg free?Az szvsz k@ka, multkor uncsitesómék beszedtek egy msn-vírust szépen megtalálta de nem tudta leírtani
Ha engem kérdezel akkor szigorúan Avira Antivir.Még jó hogy nem kérdeztél.Ezért szeretem az offtopikot
. -
philoxenia
MODERÁTOR
Úgy veszem észre nem igen értetted meg a hozzászólásom üzenetét
Szemüge?

-
Winner_hun
félisten
-
philoxenia
MODERÁTOR

Most futtatok avg-t.
Régen ilyet sose csinált
Semmi sajnos. Sőt próbáltam safe módban bootolni a windowst, ott meg egyik drivernél el is hasalt, azaz nem indult el, hanem ott megált.Lehet windóz baj is, a wint néha érdemes egy két órára magára hagyni, hagy dolgozgasson, akkor esetleg utóléri magát.
-
Mawyx
őstag
-
Winner_hun
félisten
-
Thrawn
félisten

Most futtatok avg-t.
Régen ilyet sose csinált
Semmi sajnos. Sőt próbáltam safe módban bootolni a windowst, ott meg egyik drivernél el is hasalt, azaz nem indult el, hanem ott megált.Feladatkezelőben semmi nem látszik, mi fogja meg a gépet?
Winner:

-
Gaaabeeesz
senior tag
-
RexpecT
addikt
Reggelt!Vagyis ebédet már lassan.
-
tildy
nagyúr

Most futtatok avg-t.
Régen ilyet sose csinált
Semmi sajnos. Sőt próbáltam safe módban bootolni a windowst, ott meg egyik drivernél el is hasalt, azaz nem indult el, hanem ott megált. -
Mawyx
őstag
Tisztítsd meg az optikádat

Meg nem ártana egy jobb gép
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mindjárt jövök, lemegyek a boltba gyümölcsléért.
-
Thrawn
félisten
Tisztítsd meg az optikádat

Karceltüntetésre van valami tipped, új hátlap vétele nélkül?
Mawyx: Telefonos kép, digitgépem nincs...
-
Winner_hun
félisten
-
Gaaabeeesz
senior tag
-
CactuS
Arcképgyáros
Az jó. Nekünk olyan barázdás(karcos) lett az első szélvédő 2- 3 gépi mosás után, hogy soha többé nem visszük automata mosóba.
Márcska azrt sem jó, mert ezeken a barázdákon másképp törik a fény éjszaka az országúton, mondhatni káprázik.
Azt hiszem Dodi se nagyon ajánlja pl. új kocsiknál.
--------------------------------------------------------------Ma hülyéskedik velem itt a gép. Belassul, meg minden hülyeséget csinál, nem reagál kattintásra, lassan csukja le az ablakot meg ilyenek.
Lehet vírus?
Inkább valami spy/ad/egyéb-ware. Ad-aware/Spyware Doctor fusson egy kört a gépeden, hátha talál valamit

-
ngabor2
nagyúr
-
Gaaabeeesz
senior tag
Ágyból gépezel, most is ?

ááh nem
még egyedül vagyok..majd most mek asszonyhoz.. -
philoxenia
MODERÁTOR
Jó világ

Mind1.. maradunk az ágyba .. jó program az is
Ágyból gépezel, most is ?

-
Gaaabeeesz
senior tag
-
Thrawn
félisten
Én is ha elnézek jó messzrei,látom hogy süt a nap

-
Mawyx
őstag
Így néz nálatok a nap ?

Igen, valahogy így

-
Gaaabeeesz
senior tag
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
neduddki
nagyúr
HI!
Erdeklodnek kijozanodott mar a puding banda vegre ket enap utan????:- )))
udv
neduddki
-
Mawyx
őstag
-
Gaaabeeesz
senior tag
-
Gaaabeeesz
senior tag
Jah.. én is észrevettem..szal asszonnyal a progam elfújva valószínű.. mind1.. marad az ágy

Az is tetszetős program
Aktív témák
-
34500 - 34401
50002 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 35901 35900 - 35801 35800 - 35701 35700 - 35601 35600 - 35501 35500 - 35401 35400 - 35301 35300 - 35201 35200 - 35101 35100 - 35001 35000 - 34901 34900 - 34801 34800 - 34701 34700 - 34601 34600 - 34501 34500 - 34401 34400 - 34301 34300 - 34201 34200 - 34101 34100 - 34001 34000 - 33901 33900 - 33801 33800 - 33701 33700 - 33601 33600 - 33501 33500 - 33401 33400 - 33301 33300 - 33201 33200 - 33101 33100 - 33001 33000 - 32901 32900 - 32801 32800 - 32701 32700 - 32601 32600 - 32501 32500 - 32401 32400 - 32301 32300 - 32201 32200 - 32101 32100 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- Apple asztali gépek
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Motoros topic
- Filmvilág
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- HP Omen 16" FHD+ IPS Ryzen 9 8940HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- GoPro HERO11 Black Creator Edition KOMPLETT, eredeti doboz, alig használt
- Bomba ár! Lenovo TP Yoga 370 - i5-7G I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- playseat evolution black actifit
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL26 RAM!
- Motorola Edge 50 Pro 512GB Black Beauty Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Xcover 7 128/6
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(Vanilla Sky)
Utálok szakdolgozatot írni!

Mi lett ezzel?! Megyek kajáért.

)))