- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- gerner1
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
rii
nagyúr
köszönet !!!! ... akkor valamit még elnéztem
-
rii
nagyúr
merre van a filmes topik PLS?
nem műxk a keresőőőőő
-
-
rii
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
'mepporbálomm
bár ... csíra vagyok én a 'témáho
kiváltom majd a szenvedélyes műértők haragját vala :-/ -
rii
nagyúr
hi ... ! itt kérdzenék a MODoktól ... az indoklés miatt ugyanmis nem emhetek a mod.ker-be....
szóval nem lehetne megnyitni a ufó s topikot?
[link]
rógóta foglalkoztat kéréds szintjén, hogy miért hiszik egyesek pár gabonakörről, meg elmosódótt ufós képről, hogy vannak földönkívüliek.
továbbá hogy miért pont egy két lábon járó, kjét kézzel rendelkező humaniod kinézetű lényt képzelnek el, és várnak, mint egy másik bolygó lakóját, amikor a itt a földön is ennél ezerszer extrémebb megnyilvánulásdk is vannak, gondoljunk csak az imádkozó sáskára.
Ugyanaz a garvitáció, ugyanaz a közeg, légkör, és mégis csimpánz és szitakötő ugyanabban az esőerdsőben él.
Nem ésszerűűb lenne akkor egy amorf földönkvíülit várni?
a másik meg, hogy ha 50 éve itt vannak, akkor miér nnincs még rá egy kézzelfogható bizonyíték sem. No meg ha én földönkívüli lennmék, nem ki**aszott ganonakörtöket égetnék .... (amikpől kiderült, hogy jópofa srácok műve volt nemegy)
ezek lennének bagatell, hozznemértő kérdéseim az ufóhívőkhöz. Mert ez hit kérdése. Amigí nincs bizonyítva valamelyik oldal.
Bocs, ha megtörtem hsz.emmel valaminem a folyását
Aktív témák
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkCentre M93p Tiny - Core i5-4570T/16GB RAM/0 SSD
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

-