- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Más: Mikor a nyári túrán Montenegróban voltunk, és a legnagyobb és legpörgősebb tengerparti városban Budvaban szálltunk meg két éjszaka, az első éjszaka, miután éjfél körül beértünk a városba, majd úgy fél2 körül találtunk szállást az orosz maffia szállodájában, a Hotel Olgaban az egyetlen helyen ahol volt szabad szoba az egész városban, viszont rajtunk kívül senki más nem volt, és aztán bementünk még a tengerpartra sörözni, meg mászkálni, és ezekután hajnali fél 5-kor hazaestünk...na ekkor láttam/hallottam ott a tévében a következő zenét/klipet: Klip Az akkori hangulatomat teljesen visszaadja, a helyhez is illik, és az emberek mentalitása alapján már-már Albániában éreztük magunkat, és csak és kizárólag egyféle sört lehetett kapni, ráadásul a szállodák kivételével az egész városban nem volt víz...na ilyen fíling mellett maradt meg bennem ennek a fülbemászó zenének a dallama
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)