Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Depression: R.I.P.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Kidus
őstag
Kihagytad a hurka-kolbi-langos kombot.
Azt se nagyon emlegesse senki.
Bar most lehet, van a hutoben gyulai.Nem sertodtem en meg, es nem is csak erre a konkret esetre ugrottam, regota megy ez az oda-vissza mindenhol ebben a temaban, es mar untat. Nem lehet elmagyarazni, itt kell lenni, ezt mar mas is leirta, es tudom, hogy baromi erthetetlen, amirol beszelunk, de legalabb ne probaljatok meggyozni, en se mondom senkinek, hogy vegyen chargert, oda nem kell.
Mustangomat meg ne bantsd, helybol legyalulja a ponydat![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Phanteks Enthoo Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)