Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
paramedic
üzenetére
Idézve:
Külön hívószámon elérhető szolgáltatások
ez ingyé' van:
Hívásforgalmi tájékoztató a My T-Mobile oldalon (www.t-mobile.hu)
– a bejelentkezett telefonszám aktuális egyenlege ill. az előző havi lezárt
egyenleg tekinthető megezért meg fizetni kell:
Hívásforgalmi tájékoztató felhívásának alapdíja (1730)
itt van még elvileg több menüpont is ezen belül, egyenként plusz összeg az alapdíjon felül -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
paramedic
üzenetére
Előfizetésre nem jó, a wap-on, tudod megnézni a t-zonesnál, de nincs ingyen, ilyen 30-40 Ft körül van. Ott is van, hogy jelszót kér, előfizetéstől függ.
WR: ez már csak magyarázkodás, elnézted, elnézted, nincs benne áram, nem is érdekel tudjuk
a táblázatnál bezzeg feltűnt, a tizedvoltok rossz értéke, amit senki nem nézett, mindenki csak a szöveget olvasta. 
most nézem csak, még valami cérnát is át akarsz fűzni azokon a kis réseken
nyolcas kulcsba dugott kb. 4-5 ös vas mellett nem sok minden fér el... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tiv83us
veterán
válasz
paramedic
üzenetére
Befosott a netje...Nemtudjuk mivan, probaltam mar mindent, jel az van, de IP-t nem oszt...
USB-vel is probaltam, Ethernet kabellel is, a modem baszik a pofankra. Amugy se vagyok egy nagy windows magus, de tenyleg nem ertem mi a szar lehet a problema...
Mikor elkoltozott, meg belottem neki, ment minden, aztan ujrarakta a rendszert mer' lassu volt, meg szpajveres, azota nincs net... -
válasz
paramedic
üzenetére
Hát ez bizony hatalmas probléma
. Én meg szoktam sasolgatni ezeket a szemeteket, néha találok köztük hasznosakat, ha meg nem, akkor emberpróbáló módon bevágom egy közeli kukába, oszt jóvan
Sőt, Én még az utcákon szórólapot adogató diákoktól is elveszem ha adni akarnak valami papírt, mert tudom, hogy őket ezért fizetik, ennyit igazán segíthet az ember rajtuk, szerintem...És kuka mindíg van a közelben ahová eldobjam azokat is 
-
RoyalFlush
őstag
válasz
paramedic
üzenetére
A következő PH tali csoportképe ..
-
ngabor2
nagyúr
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Asus: a mobilpiacról ki, a tabletpiacra be
- PlayStation 5
- XMLTV EPG letöltő progi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mesterséges intelligencia topik
- Macska topik
- Windows 11
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Monitor hiba topik
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a táblázatnál bezzeg feltűnt, a tizedvoltok rossz értéke, amit senki nem nézett, mindenki csak a szöveget olvasta. 
nyolcas kulcsba dugott kb. 4-5 ös vas mellett nem sok minden fér el...

mar csak az kar, hogy nem zold...