Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
2 percbe telt lemenni a boltba, 10 másodperc kivenni a két csomag borsot, 8 percbe, míg az előttem álló 1, azaz 1 db ember rosszul bemondott kibaszott bagóját kisztornózták a pénztárgépből, 15 másodperc míg a két borsomat kifizettem, 2 perc míg hazaértem vele. Találós kérdés: Mi tartott a leghosszabb ideig? És miért mindig az a sor áll le, amelyikbe beállok??
És most már baromira elegem van abból, hogy köszönök embereknek, és mintha észre se vennék, és most bunkó módon 3 emberre is rákiáltottam, hogy ''MONDOM JÓNAAAPOOOT!!'' Erre érdekes módon meglepődnek, és visszaköszönnek. Én még azért hozzátettem jó hangosan magamnak, hogy ''Naugye, hogy nemigaz az átmeneti süketséggel járó vírusfertőzés pletykája?''
Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest