- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #1003 üzenetére
2 percbe telt lemenni a boltba, 10 másodperc kivenni a két csomag borsot, 8 percbe, míg az előttem álló 1, azaz 1 db ember rosszul bemondott kibaszott bagóját kisztornózták a pénztárgépből, 15 másodperc míg a két borsomat kifizettem, 2 perc míg hazaértem vele. Találós kérdés: Mi tartott a leghosszabb ideig? És miért mindig az a sor áll le, amelyikbe beállok??
És most már baromira elegem van abból, hogy köszönök embereknek, és mintha észre se vennék, és most bunkó módon 3 emberre is rákiáltottam, hogy ''MONDOM JÓNAAAPOOOT!!'' Erre érdekes módon meglepődnek, és visszaköszönnek. Én még azért hozzátettem jó hangosan magamnak, hogy ''Naugye, hogy nemigaz az átmeneti süketséggel járó vírusfertőzés pletykája?''
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Politika
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest