Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
2 percbe telt lemenni a boltba, 10 másodperc kivenni a két csomag borsot, 8 percbe, míg az előttem álló 1, azaz 1 db ember rosszul bemondott kibaszott bagóját kisztornózták a pénztárgépből, 15 másodperc míg a két borsomat kifizettem, 2 perc míg hazaértem vele. Találós kérdés: Mi tartott a leghosszabb ideig? És miért mindig az a sor áll le, amelyikbe beállok??
És most már baromira elegem van abból, hogy köszönök embereknek, és mintha észre se vennék, és most bunkó módon 3 emberre is rákiáltottam, hogy ''MONDOM JÓNAAAPOOOT!!'' Erre érdekes módon meglepődnek, és visszaköszönnek. Én még azért hozzátettem jó hangosan magamnak, hogy ''Naugye, hogy nemigaz az átmeneti süketséggel járó vírusfertőzés pletykája?''
Aktív témák
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest