Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Aktív témák
-
-
Ma vagyok 1 k napos!

(Bocs...
) -
Ismét én, ismét pendrive...
Szóval. Sz.tem USB 1.1 sebességű pendrive-om van. A sebességétől nem vagyok hasraesve, de előfordul, h. sok kisméretű fájl másolása esetén a sebesség mindössze 20 kB/s körül alakul...
Miért lehet ez, és lehet-e ezen gyorsítani? 
Most meg 2-3 megabájt per másodperc a sebesség. Igaz, ezek nagyméretű videófájlok...

-
-
Itt kérdezek, hátha tudtok segíteni.

Több internetszolgáltató hálózatában szeretném használni az Opera Portable beépített e-mail kliensét. Itthon "csak" a pannonos e-mail címem SMTP-szerverét nem fogadja el a UPC, m.helyemen viszont semmilyen SMTP-t nem tudok használni. Kollégám szerint ez a T-Online hülyesége, mert csak a saját szerverüket engedélyezik.
Van v.milyen megoldás egy olyan SMTP-szerver használatára, amit minden szolgáltató elfogad? A webes felületeket használni nem szeretem, mert körülményes a használatuk...
-
-
-
-
válasz
bambano
üzenetére
Értelek, csak azért bátorkodtam megkérdezni, mert ez esetben jóval nagyobb dózist kaphatsz ebből, mint az átlag.

Én is bírtam egészen kb. 22-éig.
Mostmár csak nevetek magamon, de akkor rettentő kibírhatatlan voltam... Utáltam is magam érte...(Igen, a kereskedelemben dolgozom.)
-
-
-
-
-
Szert tettem egy pendrive-ra
Egy kollégám hasonló eszközén a gépre való csatlakoztatás után csak akkor lehetett a tartalmát megnézni, miután beírtunk egy kódot.Próbáltam keresni barátommal a Google-lal, de nem utottam sokra. Tudtok nekem ajánlani ilyen programot?
-
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
A következő lépés az FBI központi gépébe való bejutás!

-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nyilván, ezért a smiley, csak az a lényeg, h. engedi átírni.

-
Egy kezdő hekker első lépései...

(Ja, a kép nem Photoshop, de még csak nem is Paint!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Utóbbit csak a képernyőkép mentésére használtam.
Ilyen jól írták meg az oldalt...
) -
-
Amíg nem lépek tovább a következő napomra.

Köszönet a fejlesztőknek, h. 900. napomra "megajándékoztak" a RI/OS R5-tel.

-
Lehet, ''kirohanásom'' a káromkodós topikba való volna inkább, de ez volt kéznél.

Sz.tem tök gáz, mikor egy videóklippben bármit elhomályosítanak. Most épp' egy magyar gyöngyszemet találtam és sz.tem nagyon csúnyán mutat az elhomályosított újságnév... Inkább hajtanák úgy az újságot, h. ne látszódjon v. használnának fiktív újságnevet -lévén, számítógépes grafikával készült az egész...
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi!

(Már azt hittem, nem látszik a hsz.-om, mert senki nem írt...
) -
Segítsetek!

H. lehet egy DVD-t, ami több VCD-formátumú filmet tartalmaz, úgy megírni, h. az asztali lejátszó ne lépjen vissza a ''gyökérkönyvtárba az egyes részek lejátszása után?
(Topik is jó, ahol feltehetem a kérdésem.
) -
-
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)
)
Miért lehet ez, és lehet-e ezen gyorsítani?