Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Valóban ritkán írtam mostanában, és a felelőssé tehető két faktort már említetted is - az autó meg a nő. Év közben a két szak mellett dolgoztam (hogy majd legyen lé az autóra) és ha maradt vmi időm, akkor azt a helyes modellemmel töltöttem, sajnos minden más elhanyagolódott, ami bár fájdalmas, de elkerülhetetlen(nek látszik).

Aztán, mióta megvettem az autót (jún.7) még többet dolgozom (még kevesebb pénzért
) mert sajna butus módon nem hittem annak, aki mondta, hogy egy ilyen Porschét megvenni kb egy millió forint - vagy kifizeti az ember egyszerre az autó vételekor, vagy vesz olcsóbban, aztán meg részletekben rákölti.
Ha minden jól megy, holnap fog műszaki vizsgázni az autó, és szombaton már birtokba vehetem - két hónappal a vétel után. Talán ha meglesz az ótó, látom h kb hogy jövök ki vele, meg elkezdődik az egyetem, remélem rendeződik az időbeosztásom, és marad idő pl a fotózásra. Mert nagyon gyakran gondolok rá, de tevőlegesen rég tettem vmit is sajna.
Most indulok lassan dologzni, háztartásokat veszek rá hogy egy hónapig vezessék az összes kiadásukat teljesen ingyen, hogy ebből majd a KSH inflációs kosarat tudjon számolni. Én, ha háztartás lennék, és becsöngetnék magamhoz ezzel a kéréssel, elküldeném magam a büdös fenébe.
(Köszönöm kérdésed egyébként, szívesen visszakérdeznék (és te hogy vagy?))
Aktív témák
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) mert sajna butus módon nem hittem annak, aki mondta, hogy egy ilyen Porschét megvenni kb egy millió forint - vagy kifizeti az ember egyszerre az autó vételekor, vagy vesz olcsóbban, aztán meg részletekben rákölti.