- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Valóban ritkán írtam mostanában, és a felelőssé tehető két faktort már említetted is - az autó meg a nő. Év közben a két szak mellett dolgoztam (hogy majd legyen lé az autóra) és ha maradt vmi időm, akkor azt a helyes modellemmel töltöttem, sajnos minden más elhanyagolódott, ami bár fájdalmas, de elkerülhetetlen(nek látszik).

Aztán, mióta megvettem az autót (jún.7) még többet dolgozom (még kevesebb pénzért
) mert sajna butus módon nem hittem annak, aki mondta, hogy egy ilyen Porschét megvenni kb egy millió forint - vagy kifizeti az ember egyszerre az autó vételekor, vagy vesz olcsóbban, aztán meg részletekben rákölti.
Ha minden jól megy, holnap fog műszaki vizsgázni az autó, és szombaton már birtokba vehetem - két hónappal a vétel után. Talán ha meglesz az ótó, látom h kb hogy jövök ki vele, meg elkezdődik az egyetem, remélem rendeződik az időbeosztásom, és marad idő pl a fotózásra. Mert nagyon gyakran gondolok rá, de tevőlegesen rég tettem vmit is sajna.
Most indulok lassan dologzni, háztartásokat veszek rá hogy egy hónapig vezessék az összes kiadásukat teljesen ingyen, hogy ebből majd a KSH inflációs kosarat tudjon számolni. Én, ha háztartás lennék, és becsöngetnék magamhoz ezzel a kéréssel, elküldeném magam a büdös fenébe.
(Köszönöm kérdésed egyébként, szívesen visszakérdeznék (és te hogy vagy?))
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- BMW topik
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- További aktív témák...
- Ryzen 7 9700x AM5 CPU - garancia 2028.05. hóig
- Philips Evnia 27M2N8500 QD-OLED monitor 1440p 360Hz ALZA garancia
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- iPhone Air 256GB BONTATLAN (1év Gyártói Garancia)
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) mert sajna butus módon nem hittem annak, aki mondta, hogy egy ilyen Porschét megvenni kb egy millió forint - vagy kifizeti az ember egyszerre az autó vételekor, vagy vesz olcsóbban, aztán meg részletekben rákölti.