Hirdetés

Aktív témák

• tiv83us

veterán

Jo Reggelt!
    2 perce sikerult felriadnom, rettenetes remalmom volt, meg most is izzadok...:(

Azt almodtam, hogy egy regi haverommal setaltunk Egerben es elhaladtunk egy epitkezes mellett. Ahogy elhaladtunk egy suttogasat hallotunk meg mind a ketten. Aztan ahogy megalltunk, halkan annyit lehetett hallani az epitkezes felol, hogy ''Segits...itt vagyok......lent''.
    Valahogy remisztoen hangzott, mivel az epitkezes kb 200 meterre lehetett es a hangot pedig tisztan hallottuk, de mashonnan megsem johetett.
    Szoval elfutottunk a francba.
    Aztan valahogy megint ott lyukadtunk ki es elkezdtuk hallani ugyanazt...
    Odasetaltunk es egy kislany allt az epitkezes kozepen. Megkerdeztem, hogy ''Minden rendben?'' erre megfordult es egy borzaszto oregasszony kepeben elkezdett kacagni, de valami leirhatatlanul. Erre hirtelen besotetedett es elkezdett zuhogni az eso, de olyan szinten hogy nem lattunk ki belole. Ha az eg fele neztem, akkor pedig az oregasszony fejet az esobol kiformalodni...
    Ekkor mar rohadtul feltem, de ilyenkor mindig bejon az erzes, hogy aa ez csak egy alom, ugyse lehet semmi bajom, azon kivul, hogy reszketek a felelemtol.
    Erre hirtelen elkezdtem hallani egy suttogast, hogy ''Tudom, hogy mire gondolsz, hogy ez csak egy alom, de ne is remenykedj hogy ilyen konnyen meguszod...''
    ....''Te mar reg halott vagy, csak nemtudsz rola....''
    Ekkor hirtelen elkapta a nyakam valami lathatatlan ero es vonszolt az epitkezes fele. En meg orditottam, es mire odaertunk akkora felriattam...
    Azota is azok az izzadsagban.
    Pedig vissza kellene aludnom, mert mennem kell munkaba es kell a pihenes, de ilyen intenziv remalmom meg soha nem volt...:((

Aktív témák