Hirdetés

Aktív témák

• Sanya

nagyúr

ja, és tényleg utolsó:

a mostani tényleges ''vége'' előtti este elment a csoporttársaival sörözni, és eléggé becsiccsentve jött meg. lefektettem, (átöltöztetés, kontaktlencse ki, ágyát megvetetem, közben elejtett egy ilyen szöveget: ''ezt nem érdemli meg, ő egy kis kurva''. másnap bocsánatkérés, tagadás, és este már nem tudtunk találkozni, mert a koliban a titkárnő és főelőadónk elment szülni, és búcsúztattuk(kollbiz elnök vagyok--de nem vágok fel vele), és nem találkoztunk este. másnap előállt azzal, hogy elmentek csoporttársával sörözni, és meglátta benne a férfit, nem tudja mi van, vége, pedig 2 hete kezdünk új lapokkal egymáshoz közeledi, avgyis csak én. most erre nem tudom mit mondjak.

mult hét pénteken adtam neki kölcsön 500 forintot, hogy legyen nála pénz, ha hazamegy, mert pontosan annyi pénze volt, hogy kijárta a vonatjegyet. most szombaton felhívtam, hogy nincs-e véletlen a koliban, mert lehet kéne az 500-as, nem akartam a 10000-est felváltani, erre felháborodik, hogy mennyire kicsinyes vagyok, 500 forinton veszekedem. no, erre megint felhívtam, hogy hagyjuk, ne is találkozzunk, ne is beszéljünk soha.

[Szerkesztve]

Aktív témák