- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
ja, és tényleg utolsó:
a mostani tényleges ''vége'' előtti este elment a csoporttársaival sörözni, és eléggé becsiccsentve jött meg. lefektettem, (átöltöztetés, kontaktlencse ki, ágyát megvetetem, közben elejtett egy ilyen szöveget: ''ezt nem érdemli meg, ő egy kis kurva''. másnap bocsánatkérés, tagadás, és este már nem tudtunk találkozni, mert a koliban a titkárnő és főelőadónk elment szülni, és búcsúztattuk(kollbiz elnök vagyok--de nem vágok fel vele), és nem találkoztunk este. másnap előállt azzal, hogy elmentek csoporttársával sörözni, és meglátta benne a férfit, nem tudja mi van, vége, pedig 2 hete kezdünk új lapokkal egymáshoz közeledi, avgyis csak én. most erre nem tudom mit mondjak.
mult hét pénteken adtam neki kölcsön 500 forintot, hogy legyen nála pénz, ha hazamegy, mert pontosan annyi pénze volt, hogy kijárta a vonatjegyet. most szombaton felhívtam, hogy nincs-e véletlen a koliban, mert lehet kéne az 500-as, nem akartam a 10000-est felváltani, erre felháborodik, hogy mennyire kicsinyes vagyok, 500 forinton veszekedem. no, erre megint felhívtam, hogy hagyjuk, ne is találkozzunk, ne is beszéljünk soha.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- iPhone topik
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Elektromos autók - motorok
- bambano: Bambanő háza tája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI VENTUS 3X 3090 24GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest