Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- perge666: Egy korszak vége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
White Tiger
tag
Nah, akkor vége az unalmas hétköznapoknak
Készülj fel, h 3 hónap múlva egész estés történeteid lesznek a betelefonáált ügyfelekről
Én tudom, egy évig csináltam
Én ráadásul 3 műszakban, hétvégén is, és így utólag belegondolva alig kaptam érte vmit... Na mind1.
Most viszont megyek szúnyálni, mert elég vacakul vagyok. Egész nap kokadt voltam, délután már hányingerem is volt, fejem is fájt, és ei is aludtam (napközben!). Sőt, h még rosszabbat mondjak, étvágyam sincs (aki ismer, tudja, h ez szinte lehetetlen
) No szóval megpróbálom kialudni, ittam borzasztó izű neocitránt is. Holnapra ki kéne vhogy kúrálnom magam, mert megyek moziba és táncolni is kedvessel... Na majd lesz vhogy. Olyan még sose volt, h sehogy se lett volna!
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interactive Brokers társalgó
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Minecraft
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Update 01.10. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M6800 i7-4710MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2200M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Készülj fel, h 3 hónap múlva egész estés történeteid lesznek a betelefonáált ügyfelekről
) No szóval megpróbálom kialudni, ittam borzasztó izű neocitránt is. Holnapra ki kéne vhogy kúrálnom magam, mert megyek moziba és táncolni is kedvessel... Na majd lesz vhogy. Olyan még sose volt, h sehogy se lett volna!