- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Juj ezt nagyon beszívtam
Ismeritek a viccet?
Szőke nő megy kocsival, egyszercsak egy rendőr megállítja:
- Hölgyem maga 100 km/h-val hajtott, mikor itt a megengedett sebesség csak 80km/h, kérem a jogosítványát.
Csaj tisztára beparázik elkezdi kotorni a táskáját, de végül jogosítvány helyett egy tükröt nyom a rendőr kezébe. Az megfogja, belenéz:
- Ja, maga kolléga, akkor menjen tovább nyugodtan
Hogy hogy jön ez ide? Ránéztem a beszúrt képre...majd megnéztem Lord Zero IP címét...már épp akartam beírni, hogy hehe ez is nem Lord Zero ip címe...aztán leesett
-
Cathfaern
nagyúr
Aktív témák
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ismeritek a viccet?

rég nevettem ilyen jót ![[kép] [kép]](http://web.axelero.hu/halmagyi/root/smiley/respect.gif)
Majd talán vki aki nálam jobban tud angolul 
Hát nem lennék (lettem volna) a helyedben...