Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
ReJim fórumtárs egy igen érdekes dologra hívta fel a figyelmem: Bővebben: link

-
Dilikutya
félisten
válasz
Jam-Master J
üzenetére
A feltétlen/feltételes reflex a tanulással van összefüggésben. De ettől függetlenül izomműködés ez is, amit az agy kontrollál.
Jó ez a PH!, csomó témába beleáshatja magát az ember...
MUŁĐER: Nyaktól lefelé bénulásnál már nem lélegeztetőgép kell? Úgy emlékszem, Christopher Reeve is nyaktól lefelé bénult meg, és gép nélkül nem volt képes önállóan lélegezni. De pl beszélni tudott. Sőt, az utóbbi időben 1-2 végtagmozgásra is képes volt már, igaz ez nem tartozik a tárgyhoz.
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
válasz
Jam-Master J
üzenetére
Lélegezni képes önállóan, az is izomműködés. De nem tudom, pontosan milyen állapotban van.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Jam-Master J
üzenetére
Őszintén szólva, ebben én erősen kételkedem. Ugyanis ha annyira tudatánál van valaki, hogy felfogja, mi történik körülötte, vele, akkor arra valamilyen reakciót is adnia kéne. Szerintem, bár nem vagyok szakértő a témában, de laikusként igy gondolom.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Jam-Master J
üzenetére
Arra várnak, hogy majd a természet... mert ugye a törvények tiltják ott is az eutanáziát. Nade könyörgöm... az a nő már több, mint 10 éve így él. Él? Ez azért erős túlzás. Van. Életnek a legnagyobb jóindulattal sem merném nevezni. Mégis mire várnak? Csodára? Az a nő már soha sem fog felépülni. Ha eddig nem tette, ezután sem fogja. Hagynák békében, szenvedés nélkül meghalni. Szerintem ő se nagyon vágyik másra. Amennyiben egyáltalán tudja, mi is történik vele. Semmilyen értelmes jelet nem adott 10 éve, nem tudjuk, mi zajlik benne le.
-
Dilikutya
félisten
![[kép] [kép]](http://www.cleanfunny.com/pics/animal-dead-computer-mouse.jpg)
-
Dilikutya
félisten
válasz
Arhquis
üzenetére
Ezért nem kajálok soha a gépasztalnak még csak a környékén se. És azt is kibelezném, aki a billentyűre öntene valamit. Anno hugomat már azért a cseresznyefára akartam húzni, mert legyertyázta (máig nem tudom hogyan) az ótvaros olcsó billentyűmet
Jobb bele se gondolni, mi járna a szép fekete Genius-ért.... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Így elkerülhetem azt hogy a procira morzsa kerüljön, és döglött hangya sem lesz a gépházban (lásd. hangyás topik
) -
Dilikutya
félisten
Volt gimiben egy osztálytársam (srác) akit Bocinak neveztek páran. Pedig címeres ökör volt az, nem boci

-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
Ez a Kungpow nagyon beteg

-
Dilikutya
félisten
Kalandor, anaqer: vigyázó szemetek VladimiRre vessétek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dilikutya
félisten
válasz
Arhquis
üzenetére
Realtek.... egyik haverom azt mondta, az enyémet mutogatni kéne pénzért.... ugyanis a régi gépemben az ADSL egy Realtek hálókarira érkezett. És működő kártya
Mig a srác nem sok ilyet látott, szegény 
Egyetlen bibi volt vele, beszereléskor bár a Windows felismerte, de működni nem volt hajlandó. Átrakva másik PCI slotba, tökéletesen ment...
-
Dilikutya
félisten
LOL

Bővebben: link -
Dilikutya
félisten
na offolok egy jót... aludtam vagy 4 órát, és iszonyatosan másnapos vagyok. na ezaz off jól esett, egyből szebben indul a napom, csak ne lenne még mindig 2 monitor az asztalon amikor csak 1 van

-
Dilikutya
félisten
Ez semmi. Egyszer azt álmodtam, hogy csövezek a nyugati pályaudvaron egy padon. Épp elaludnék, mikor előttem a fal leomlik, és egy amerikai tank jön be a nagy terembe. Majd a teteje felnyilik, kiugrik egy néger kiskatona, szétnéz, majd elkezdi rugdosni a tankot és ordibál hogy a kurva életbe már megint eltévedt ő Afganisztánba akart menni. Na ez a nagy baromság

-
Dilikutya
félisten
válasz
Slayer Valor
üzenetére
nincsen saját avatar kérési lehetőség. és mellesleg nem is illik ide.
-
Dilikutya
félisten
Mert nem mind1, mekkora felbontás és részletesség
Amúgy 2db 6800ultra valóban hülyeség, bár ha figyelsz teszteket, 1600*1200-ban, high detailen, 16/4-en van ahol már csak 50fps körül megy egyes játékokban az egy darab 6800ultra, szal kell a kettő, ha 2048-ban még akarsz valamit
... de a két GPU-s kártya sem rossz a régi oldschool SCSI kártyákat is megszégyenitő méreteivel 
-
Dilikutya
félisten
Még pár kép arról amit most érzek

Bővebben: link
Van valahol egy kezdetleges animom a föld felrobabnásálró scak enm tudomhova tettem valami tutorialal csináltam csak kicsit melcseszettek a fényei de majd alakitok rajta![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dilikutya
félisten
Érzem, remek napom lesz. Már tegnap is a tököm tele volt az egésszel, ez estére enyhe fokú antiszociális magatartássá módosult, ráadásul kedd van az a *censored* ivó is csak éffélig vóolt nyitva hát a tököm tele mindennel.
Ez kell most a hallójárataimnak: Bloodbath - Cancer of the Soul. Lenyomok még egy sört és inkább deaktiválom magam mielőtt valaki kimoderál innen csúynán
Lord Zero: hát nekem aztán édesmind1 mi merre hány méter. de mit tegyek, ha 1x 365 nap után addikt lesz valakiből
a sorsom én sem kerülhetem el. de mondjuk ez izgat most a legeslegkevésbé.
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Én meg 16 nap és addikt leszek
Kár hogy a tököm tele ezzel az egész *censored* *censored* *censored* *censored* *censored* *censored* világgal!!
Erről ennyit gondolok most: Bővebben: link -
Dilikutya
félisten
válasz
Dreamcaster
üzenetére
Nem megy tönkre. Csupán nem fog 533-on menni.
Semmi furcsa nincs benne. Ez volt a legnagyobb proci ami még 400-as FSB-t kapott.
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Nem kéne annyit birizgálni a kukikat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na hogy off is legyek: Bővebben: link. Kultgyanús mozi
-
Dilikutya
félisten
válasz
Slayer Valor
üzenetére
80k? Az már egy 6800ultra....

-
Dilikutya
félisten
válasz
Dreamcaster
üzenetére
Nem, Lord Zero tudta jól
De ha vennék új kártyát, akkor az minimum egy 6600GT lenne. HA vennék... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dilikutya
félisten
válasz
Dreamcaster
üzenetére
Valóban azért vettem anno 8500-öt mert nem akartam 50-60-at kiadni kártyára. De még 30-at se
Ha akarnám, hogy minden mai game fusson, már vettem volna másik kártyát, de nem akarom, mert egy sem tetszik 
-
Dilikutya
félisten
válasz
Dreamcaster
üzenetére
És elárulnád, miért kéne kicserélnem?
GTA3, CoD, MoHAA, Wolfenstein, AvsP2... ezekkel játszom... nem kell ehhez 9700pro. Engem nem izgat, hogy hány pont. Egyszerűen nincs nagyobb kártyára szükségem. Az utóbbi években alig jött ki olyan játék, ami jó lenne.
Tökéletesen elégedett vagyok a 8500-tel. Tisztában vagyok azzal, hogy csere esetén legalább mi lenne az a kártya, amire cserélném. De az nem a 9700pro, hanem 6600GT
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
válasz
Dreamcaster
üzenetére
Mikor fog kevésnek számítani? Ha abbahagyod a játékot, akkor igen soká
Amióta nem játszok sokat, és a zsírúj játékok helyett inkább a jó játékokat veszem elő, úgy érzem, hogy van egy bika gépem egy bika VGA-val (konfig az adataimnál).
Amúgy OFFokban gazdag jóreggelt mindenkinek
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
válasz
Kalandor
üzenetére
Az én szakom átlagos csak. Mert persze volt külön matek, természettudományos, meg nyelvi is. Bár ez utóbbi csak utólag kerülhetett be a profilba, ez a suli anno ilyen klasszikus fiúgimnázium volt, ahogyan az a nagy könyvben meg volt írva. Az igazgató egészen tavalyig ezeket az időket idézte fel mindenkiben
Város-szerte hirhedt volt 
-
Dilikutya
félisten
De ez a magyar idézet Bánk bán.
Arhquis: szerintem ne a film alapján ítéld meg... ha a filmeket nézzük, akkor Stephen King-et is elkönyvelhetnénk egy hihetetlen szar szerzőnek
Most túl azon, hogy alapműveltség, ahogyan fokukac is mondta, tényleg jó. Nekem legalábbis tetszett.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.gerisoft.hu/letoltheto_smiley/548.gif)