Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
_az
senior tag
régebbi laár por lart hallgatok és sírok!!!

szerk: már azt se tudom, hogy festettem ,vagy fostettem
[Szerkesztve] -
_az
senior tag
muháháháháháááááá
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
_az
senior tag
mi a véleményetek arról, hogy holnap ráhajtsak az egyik valószinüségszámítás gyakorlatvezetőre? van rá esélyem, hogy könnyeben átvészelem a zh-kat?
ez a csaj smasszerolt a múltkor is 
és másodéves 
-
_az
senior tag
füled mögé

amúgy anno azér növesztettem, mert hogy nincs vele gond...hát rájöttem, hogy pont olyan, mint a rövid haj: mos-kondi-fésű-beszárít-zselé/vax/akármiformázó...
csak hosszú hajból 10x annyi a van a kobakodon, mint rövidből, ezért sokkal szarabb... namost előfordulhat, hogy a haj gyorsan zsírosodik, stb... akkor 2 naponta rituálézhatsz ezzel, különben olyan szépen néz ki... pláne összefogva, mikor a fejedre lapul... szóval praktikus és jól is néz ki
-
_az
senior tag
höhö én is éhány hete vágatam a hajamból(-10cm), ''sickboy'' szerint úgy nézek ki, mint ákos a ''test'' album idején
amúgy azér szedettem belőle, mert kezdtem megőrülni a fél órás szárítástól, meg a sok sz@rakodástól 
bár lehet, hogy tovább kéne ''igazíttatnom'' ha már így belejöttem...
-
_az
senior tag
a rendszeres ésszerű étkezés és mozgás hoz formába... napi max 2 étkezéssel nem fogsz fogyni rendesen, csak szenvedsz...(feltéve hogy még aktuális a fogyókúrád)
szerk: menj kórházba... 2 hét csak infúzión és kórházi kaján tutti, hogy kellően leépülsz... izé... fogysz
[Szerkesztve] -
_az
senior tag
mér nincs semmi jó a tvben?

-
_az
senior tag
basszus lehet, hogy morzejeleket fog a gépem? ilyen jelek et hallok belőle kijönni... vagy halózok? (nem egér miatt!)
-
_az
senior tag
a kutyám tavaly nyáron elvesztette az egyik labdáját egy kirándulás alkalmával egy ne mtúl messzi réten. ma muterral ugyanott járt és megtalálta a labdáját. ezt meg kellett osztanom.

-
_az
senior tag
senkit se érdekel, miféle borzalmakat láttam?

-
_az
senior tag
basszus, előbb néztem meg az ''aktív'' neten fent lévő felvételeit, mármint a tegnapiakat: hihetetlen: szvsz kötelező a királylinda 2 öccse és a harkányi ''bűz van'' c. video... NE MVAGYOK KÖTELES ELHINNI!!!!! Ennyire torz emberek élnek itt? Nézzétek meg, kiváncsi lennék véleményekre...
-
_az
senior tag
azon filózok, hogy aszem tök szvesen írnék cikkeket játékokról, szerintem tök jó kritikus lennék

-
_az
senior tag
picit ittas vok...

Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)