Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
106 pont, azaz átlag feletti, de normális. Csak nem tudom, hogy hol lennék én noooormális....
Na mind1, majd megcsinálom vasárnap hajnalba a buli után, kváncsi vagyok, hogy akkor mennyit fog mutatni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bazsesz
őstag
Na megvanik a RAM-ocska. Megvettük, egyelőre annyit vettem észre, hogy kicsit gyorsabban tölt be a Quake 3 meg a Windows meg a Diablo 2. Egyebet semmit.
128MB -> 1024MB bővítés történt kettő darab 512-es PQI memóriával. Ugyanolyan kinézetre, király nagyon.
Üdv: balu -
Bazsesz
őstag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Na aztán a celeront nagyon lehet tuningolni... tökmind1, mert 3000 felé nem megy, főleg nem 5V-on járatott ventivel felszerelt Titan bordával...
Amúgy hazajött, megbeszéltük a dolgokat, és ha minden igaz, jobb belátásra bírtam... Szal lehet, hogy holnap 1GB DDR büszke tulajdonosa leszek, de nem élem bele magam, mert addigra tuti elfogy... (Bár ha jól tudom ma mentek áruért, és holnap vihető a cucc...) -
Bazsesz
őstag
F@sza.
Elmentünk anyámmal vásárolni. Felvettük a lóvét a ram-ra, bementünk az első boltba.
''Csókolom, 512-es 400MHz-es Kingston memória van még? Kellene kettő darab Sulinetre''
''Peched van, tíz perce vitték el az utolsó darabokat''
Darabja került volna 17900 forintba.
Felugrok a másik boltba, anyám addig megvár lennt, bemegyek
''Csókolom, 512-es 400MHz-es PQI RAM-ból van még kettő darab Sulinetre?''
''Igen, van még 6 darab, akár válogathatsz is''
''Rendben, nemsokára visszajövök anyámmal''
Lemegyek anyámhoz, mondom ott van PQI ram, 18100 forint darabja.
Anyám megkérdi, hogy ugyanolyan, mint ami itt volt. Mondom nem, de memória memória, a különbség csak tuningnál jön elő, de nem tudningolok.
Erre fel azt mondja, hogy nem vesszük meg, mert ''Ja, hogy jó a szar is, csakhogy ma vegyük meg, igaz?''
Az első boltba egy hónap múlva tudnának hozni Kingston memóriákat...
Hozzáteszem 200 forintot kellett volna belepótolnia, mert a keret megvolt rá (A nyakamon a szülinapom, kamatostól megadtam volna...). Úgy döntöttem inkább most nem veszek kormányt, várok vele két hónapot, és veszek akkor egy komolyabbat, a lóvét inkább memóriára akartam költeni.
Most itt állok csalódottan., pedig tökre beleéltem magam, hogy les egy kis többletmemória a gépembe... -
Bazsesz
őstag
Egy gyors kérdés:
512MB Kingston PC3200 -> 18000 HUF
512MB PQI -> 19000 HUF.
Melyiket szeressem? A PQI-t nem ismerem, a Kingston-ról hallottam jókat.
Bazsesz
őstag
Najó, miután kitomboltam magam, lenne egy kis kérdésem. Adott ~15k, amit elvághatnék sulinetbe. Elsőkörben egy Logitech Freedom 2.4 Cordless-re gondoltam, de kilőve.
Szal ki mit venne 15k-ból sulinetbe? Gépem az adataimnál, amivel játszok fut tökéletzesen (Q3, Diablo2 LoD, StarCraft javarészt, meg néha kicsit NFSU1-2, de nagyon ritkán). Szkenner, nyomtató nem játszik, az van.
Szal ki mire vágna el 15k sulinetet, ami hasznos lehet? Vagy vegyem meg a Joy-t nemsulinetesen?
Bazsesz
őstag
Lenne egy láma kérdésem (mint mindig
)
Sulinetbe kaphatóak-e a következők:
-Logitech Freedom 2.4 Cordless joystick
-Logitech Formula Vibration Feedback kormány+pedál
A válaszokat előre is köszi!
Bazsesz
őstag
válasz
PeliScan
üzenetére
Van egy kicsit bonyolultabb megoldás, bár sokan me alkalmazzák, mert romlik a minősége...
Szal az a lényege, hogy a webcam képét megpróbálod kitenni nagyba, mondjuk full screen-be. Fogsz egy jóképű videókamerát, felveszed a képernyőt, ViVo-s VGA-val vagy TV-tunerrel áűtkonvertálod, és voálá, meg is van. Ezt könnyítheted azzal, ha digitális videókamerát alkalmazol, esetleg olyan digitcamet, ami tud mozgóképet rögzíteni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gigli mondja:
Bővebben: link
Első találat, bár még nem prószáltam ki, mert nincs digitcamem.
Bővebben: link
Remélem, hogy sikerült segíteni.
Üdv: bazsi -
Bazsesz
őstag
Hali!
Kéne egy kis segítség. Be kéne árazni egy procit és egy lapot.
Processzor: Intel Celeron 2000, eléggé jól húzható darab.
Alaplap: EPoX EP-4PEA800 ( Bővebben: link )
A lapot 2003 augban vettem, 18+fa volt. a procit ugyanakkor, az 16+fa.
Most köbö mennyit érhet?
Üdv: Balu -
Bazsesz
őstag
válasz
Bazsesz
üzenetére
Ez lenne az, amire gondolsz?
Bővebben: link -
Bazsesz
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Hidd el, hogy ha mondjuk egy hétig el lennél tiltva a keresőktől, akkor valaki biztos mutatná az ösvényt. Elvégre is mindenki helyettesíthető. Még te is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
C.: Hirtelen azt hittem már, hogy nagyúr lett textből. Akkor dobtam volna egy hátast, az tuti.
Vlad (#1403) : Ez már lejárt...
De van egy ötletem. Csinálj egy olyant, mint amit a viagrások küldenek. Biztos kaptál már, ilyen kis felugró ablakocska, mikor semmit se csinálsz, és előugrik a windows-ban ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bazsesz
őstag
Belekotortam a szilveszteres topikba. Hogy én mekkora állat voltam akkor
Látszik, hogy nem voltam józan. És erre a hozzászólásrészletemre találtam, ami aláírásban van 
Na azóta a helyzet változatlan
-
Bazsesz
őstag
Nézd meg, mit írtam neked.
Ezt szedd le, igaz trial: Bővebben: link
Bazsesz
őstag
Beszélgess mélyen el vele... Hátha tudsz hatni rá valamennyire.
Bár a mostani fiatalság már nem épp olyan, mint régen. Mikor hallom, hogy néhány kilencedikes beszélget, hogy milyen köcsög az apja, hogy nem vesz neki 60k-s telót. Én nem tudom, hogy hol élnek ezek. Nyáron mikor digitcamet szerettem volna, nem mertem volna anyámnak nekiesni, hogy miért nem veszi meg nekem, mert tudtam, hogy akkora pofont kanék, hogy a fal adná a másikat. Ezért kellett nyáron dolgoznom, de nem is bántam meg, hogy dolgoztam. Valahogy egyre jobban meg tudom becsülni a pénzt, és nem költöm el minden baromságra. Ehhez az kellett, hogy napi 9 órát dolgozzak építőipari cégnél. És volt olyan, mikor eltelt 2 óra, és úgy tűnt, hogy egy év telt el. Ezért kaptam óránként 300 forintot a kezembe. És nem nyígtam, hogy jaj, ez kellene, meg az kellene, bár volt olyan, mikor KURVASZAR volt, hogy 6-kor már betont lapátoltam, 8-kor meg hívtak az osztálytársak, hogy nem-e megyek ki velük a strandra...
És érdekes lett fényképezőgép, lett memóriakártya, lett aksi, lett kártyaolvasó. Szüleim annyit pótoltak bele, hogy anyu vett nekem egy tokot (1,5k) hozzá, apu meg vett egy aksitöltőt (1k). Így meg tudtam venni az egyel nagyobb memóriakártyát, és még maradt egy kis pénzem, hogy arra a két hétre, még nem vonultam be a kórházba tudjak egy keveset szórakozni nyaralás alatt.
Nálunk az van, hogy persze, vehetek akármit, ha összegyűjtöm rá a pénzt. Mondjuk régen én is nyavajogtam 1-2 dologért, de manapság ebből már kinőttem.
Most nemsokára betöltöm a 18-at én is (ápr 3), de nem azon vagyok, hogy mennyi tizest húzzak le tőle. Mondta, hogy nézzek szét valahol, az ár mind1. Kinéztem magamnak kettő darab ezüstgyűrűt, a kettő együtt 4k. Ha azt megkapnám, már akkor boldog lennék.
Bár az egészhez azért hozzátenném, hogy eléggé nagy szigorba nevelnek a szüleim, meg aztán nem eresztenek el nagyon anyagilag, pedig valamilyen szinten megtehetnék.
-
Bazsesz
őstag
Voltam kontorllon. Úszott a felmentés, terhelhető lettem, de a FÉM örök

1 évig elfelejthetem miskolcon a GYEK-et... Tök zsír.
Bazsesz
őstag
Megjött a switch

Nagyon karaj, nagyon tettszik, 15,5k-t pengettem ki érte, de nagyon megérte
Érdeklődni szeretném, hogy a switch-eknek van belső mac-adressük? Tehát ha rákötöm egy sima kábellel a kábelmodemme, meg tudom osztani a két rácsatlakoztatott gép között?
Bazsesz
őstag
-
Bazsesz
őstag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
De, fair neki... Kisebb biológia-óra után egész jól tettszik neki (Első keringőnél megbeszéltem vele, hogy én vagyok a fiú, ő meg a lány, meg aztán elmagyaráztam neki, hogy a parkettára lépjen, ne a lábamra). A homokosmozgásos csacsacsát is csináltam, csak mert megkérte. Rohadtidétlenül állt nekem, hogy riszáltam a hátsófelem, mint valami durvább utcalány, neki tettszett, de legalább mindenki jól kirohogött... Mit meg nem teszek a nőkért...
-
Bazsesz
őstag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Szalagavató dec 3-án megvolt....
táncika kötelező. Remélem el bnírsz képzelni, hogy a 196 centimmel és a 65 kilómmal egy 160 magas csajjal táncikálok. De a táűncon kívül élvezem a dolgot.
Nézd meg formára a v1-es és v2-es verziót. a v1-es kiba ronda... a megjelenés az fontos nálam... -
Bazsesz
őstag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Én nem vok eltűnve (((asszem))).
Hogy élek-e? Fogjuk rá. Agyhalál kerülget. Ma is táncóra volt b**s*a meg. Csa-csa-csázni kellet, az meg olyan b*zis. MEg keringő. Ezenkívül ma a nők is felhúztak, a háremem szétomlott, én halálraidegeskedem magam, hogy azt a swithcet kapjam, amit kinéztem, ne a ver 1-est, mert különben tökömbököm magam, hogy 15,5k-t kidobtam egy olyan 8 portos switchért, ami nem tettszik...
Amúgy megvagyok
-
Bazsesz
őstag
Som@-ról nem hallott senki semmit? Olyan rég láttam errefele. Igaz én se vagyok túl sűrűn. Hiányzik, hogy valaki jól lecsesszen, meg elmondjon mindennek

De most viccet félretéve, rég láttam, és rég beszélgettem vele.
-MÁS-
egy-két dolgot meg tudna nekem valaki magyarázni? Megrendeltem egy switchet, és lenne egy-két kérdésem.. A kiszemelt egyén egy Linksys EZXS88W ( Bővebben: link ).
Ami kérdésem lenne:
-Rendelkezik egy switch MAC adressel? (Ergo normál mezei jelszótlan kábelnetem meg tudom osztani, vagy mindenképp router kell? Ideiglenesen gondoltam, mert nemsokára veszek egy wireless routert)
-ha jól láttam van rajta egy összevont uplink port. ez mit takarna?
Illetve mennyi annak az esélye, hogy ezt a ver 2-t kapom a pénzemért, és nem a ver 1-et? ( Bővebben: link )
Üdv: Balu
UI: Bocs a write-only üzemmódért.
Aktív témák
- Jogász topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Nyaralás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Elektromos autók - motorok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- További aktív témák...
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Update 12.29. 13:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pedig nagyon szerettem volna megvenni a két cuccot...
)

De van egy ötletem. Csinálj egy olyant, mint amit a viagrások küldenek. Biztos kaptál már, ilyen kis felugró ablakocska, mikor semmit se csinálsz, és előugrik a windows-ban