Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
Shim
őstag
van vkinek ötlete így éjfél után 1-2 perccel, hogy mitől szédülhet az ember megállás nélkül már 3 napja? (nem ittam semmit
) holnap megyek neurológiára mert ez így nem mehet tovább... -
Shim
őstag
válasz
Wolverine
üzenetére
akkor mákos voltál...nála nem számít semmi, csak rizsa legyen, szép szóvirágok, stb. nem az a lényeg, hogy mit írsz, hanem az legyen cifrásabban megfogalmazva. én meg olyan vagyok, hogy tömören velősen elmondom mit gondolok, ami nem kimondottan előnyös.
nah milyen a game? remélem jó
-
Shim
őstag
válasz
üzenetére
engem meghúztak magyar próbaérettségin. nemtom mi lesz élesben, ugyanis elemezni még csak-csak, de nemtok rizsázni, és csak ez számít...
egész magyar egy nagy átb.szás, nem lehet rá készülni, nem a tényleges tudást nézi, szövegértésnél ráadásul idióta kérdések vannak, amik egyrészt magánvéleményt kívánnak, azt meg, hogy az istenbe pontozzák?? ehh...most paráztam be. pedig eddig milyen jól ment. -
Shim
őstag
válasz
DragonR+
üzenetére
nálunk se szórják a jegyeket, mégis sikerült hat egyest összekaparnom irodalomból, úgy, hogy ráadásul faktolok belőle
hiába nem az én világom, számtechből meg másik suliba kellett volna átjárni
most viszont olvasok gőzerővel, holnapra le kell adnom két házidogát két regényből amit még csak ma kezdtem el olvasni, és akkor talán megadja a kettest. ugyanez a helyzet töriből is, el kell kezdenem nyalni különben rossz vége lesz, még jó, hogy könnyen puhítom a tanárokat ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Shim
őstag
bakker...érettségi...tudtam, hogy vmit elfelejtettem...el kéne kezdeni készülni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Shim
őstag
Az egyik ehavi dvd újsághoz a Trainspotting jár! 1490-ért megéri sztem.
Hehe most látom, egy méretes poszter is van hozzá, még jobb
-
Shim
őstag
szeretem ha jól megírnak egy programot Bővebben: link
megnéztem a Penge 3-at és ritkasz.r film... történet nulla, színészek mintha a szomszédokból léptek volna elő olyan jól teszik a dolgukat, whislert az negyed órában meghalasztják, ami amúgy nem rossz hisz borzalmas monológot nyomott le (penge filmek során harmadszorra) hogy pengét a fiának tekinti és milyen régóta űzi az ipart. harci jelenetek amikkel legalább egy közepes akciófilmmé varázsolhatták volna ezt a förtelmet úgyszintén silányak, snipes néha rúg egyet ebben ki is merül az akrobatika. karakterek rosszul kidolgozottak, vicces fiút eltúlozták, happy kis vámpírölő szabadidőklub nagyon gyenge ötlet volt, inkább ne lettek volna, én örültem mikor ''drakula'' (ehhh) jól elkosárlabdázot velük...
ja és penge ruhája is iszonyat gáz (az előző részekhez képest pláne)
[Szerkesztve] -
Shim
őstag
wááááááááááá ez lol

Bővebben: link -
Shim
őstag
vki tudja merre található a Totál Metál klub?
-
Shim
őstag
Csuhajj, már egy hete, hogy két éve csatlakoztam a prohardveresek népes táborához, és elfelejtettem megünnepelni! Sebaj, majd hétvégén leiszom magam
![[kép] [kép]](http://zunft.mordor.ch/smily/beer.gif)
Aktív témák
- ASUS ROG Strix XG32UCWG
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Segítség PC össze szerelés legjobb komponensek (ár-érték) összeállítása 0-ról is.
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- Samsung Galaxy Buds3 (Fehér)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) holnap megyek neurológiára mert ez így nem mehet tovább...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)