Hirdetés

Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz Wolverine #1382 üzenetére

Nincs teljesen igazad.
    Ugye norvégia előtt a Pannon GSMnél voltam, suli mellett.
    Imádtam, zenghetnék ódákat róluk, nem teszem, de... Nagyon imádtam ott lenni, emberileg , szakmailag a legjobb ''gárda'' akikkel ott találkoztam.
    Aztán ugye 3 hónap norvégia, utána államvizsga, augusztustól meg a sysdata. Jó lett volna az, csakhát kevés volt a linux tudásom, nekik gurura volt szükségük, két hónap alatt meg nem tudtam az lenni.
    (az már a vezetők sara, hogy azóta is főképp pályakezdőknek hirdetika poziciót miközben...)

Sam: nappali tagozatos voltam a bmf-en., informatika szakon. Az összes nyarat végigdolgoztam 18 éves korom óta, mivel anyámék, szégyen nem szégyen : Csórók. ANyám , mikor az eltéről átmentem a bmfre, azt mondta: nem tud engem finanszirozni, ha átmegyek ide, ő egy fillért nem fog fizetni.
    Így esett az eset.2.ban 9 ből 2 tárgyam nem sikerült-> köszönjük jöjjön vissza jövőre, félévismétlés.
    1 év meló az interwarenél helpdesken. (Fél évig nuku suli, fél évig meg heti 1 óra sulibajárás...) Megint suli, majd 3. novemberében szakmai gyak. a Pannon gsmnél, üzemeltetésen, heti két nap. 4év. kooperatív képzés: 4nap meló (45 ezer forint ösztöndijjert) 1 nap suli.
    Hát ennyi.

[Szerkesztve]

Aktív témák