Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
White Tiger
tag
Nah, akkor vége az unalmas hétköznapoknak
Készülj fel, h 3 hónap múlva egész estés történeteid lesznek a betelefonáált ügyfelekről
Én tudom, egy évig csináltam
Én ráadásul 3 műszakban, hétvégén is, és így utólag belegondolva alig kaptam érte vmit... Na mind1.
Most viszont megyek szúnyálni, mert elég vacakul vagyok. Egész nap kokadt voltam, délután már hányingerem is volt, fejem is fájt, és ei is aludtam (napközben!). Sőt, h még rosszabbat mondjak, étvágyam sincs (aki ismer, tudja, h ez szinte lehetetlen
) No szóval megpróbálom kialudni, ittam borzasztó izű neocitránt is. Holnapra ki kéne vhogy kúrálnom magam, mert megyek moziba és táncolni is kedvessel... Na majd lesz vhogy. Olyan még sose volt, h sehogy se lett volna!
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó komplett Gaming állomás
- Keveset ment Lenovo ThinkPad P16v G2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 21Hó
- i3-8100+B360+8GB+240GB konfig - WIN11!
- Logitech G923 PS4/PS5 kormány, pedál, váltó szett
- Új "0" perces Lenovo ThinkPad P16v G2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 327Hó
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Készülj fel, h 3 hónap múlva egész estés történeteid lesznek a betelefonáált ügyfelekről
) No szóval megpróbálom kialudni, ittam borzasztó izű neocitránt is. Holnapra ki kéne vhogy kúrálnom magam, mert megyek moziba és táncolni is kedvessel... Na majd lesz vhogy. Olyan még sose volt, h sehogy se lett volna!