- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Aktív témák
-
White Tiger
tag
Nah, akkor vége az unalmas hétköznapoknak
Készülj fel, h 3 hónap múlva egész estés történeteid lesznek a betelefonáált ügyfelekről
Én tudom, egy évig csináltam
Én ráadásul 3 műszakban, hétvégén is, és így utólag belegondolva alig kaptam érte vmit... Na mind1.
Most viszont megyek szúnyálni, mert elég vacakul vagyok. Egész nap kokadt voltam, délután már hányingerem is volt, fejem is fájt, és ei is aludtam (napközben!). Sőt, h még rosszabbat mondjak, étvágyam sincs (aki ismer, tudja, h ez szinte lehetetlen
) No szóval megpróbálom kialudni, ittam borzasztó izű neocitránt is. Holnapra ki kéne vhogy kúrálnom magam, mert megyek moziba és táncolni is kedvessel... Na majd lesz vhogy. Olyan még sose volt, h sehogy se lett volna!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- DJI mini 3 drón display unit
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Készülj fel, h 3 hónap múlva egész estés történeteid lesznek a betelefonáált ügyfelekről
) No szóval megpróbálom kialudni, ittam borzasztó izű neocitránt is. Holnapra ki kéne vhogy kúrálnom magam, mert megyek moziba és táncolni is kedvessel... Na majd lesz vhogy. Olyan még sose volt, h sehogy se lett volna!