Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Aktív témák
-
White Tiger
tag
Nah, akkor vége az unalmas hétköznapoknak
Készülj fel, h 3 hónap múlva egész estés történeteid lesznek a betelefonáált ügyfelekről
Én tudom, egy évig csináltam
Én ráadásul 3 műszakban, hétvégén is, és így utólag belegondolva alig kaptam érte vmit... Na mind1.
Most viszont megyek szúnyálni, mert elég vacakul vagyok. Egész nap kokadt voltam, délután már hányingerem is volt, fejem is fájt, és ei is aludtam (napközben!). Sőt, h még rosszabbat mondjak, étvágyam sincs (aki ismer, tudja, h ez szinte lehetetlen
) No szóval megpróbálom kialudni, ittam borzasztó izű neocitránt is. Holnapra ki kéne vhogy kúrálnom magam, mert megyek moziba és táncolni is kedvessel... Na majd lesz vhogy. Olyan még sose volt, h sehogy se lett volna!
Aktív témák
- Notebook Dell Latitude 7300 i5-8265U/ 8GB /256GB SSD/FHD Touch/Win11Pro szinte mint az új Garancia
- Új Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -20% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- SK Hynix 64 GB DDR4-2400T 2 x 32 GB (HMA84GR7MFR4N-UH) Szerver memória
- ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB, RTX A2000, HP Garancia, Gyönyörű, HUN
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Eladó iPad Pro 12.9 tokok többféle színben és kivitelben!
- Beszámítás! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Zotac Gaming RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Készülj fel, h 3 hónap múlva egész estés történeteid lesznek a betelefonáált ügyfelekről
) No szóval megpróbálom kialudni, ittam borzasztó izű neocitránt is. Holnapra ki kéne vhogy kúrálnom magam, mert megyek moziba és táncolni is kedvessel... Na majd lesz vhogy. Olyan még sose volt, h sehogy se lett volna!